Új hozzászólás Aktív témák
-
Olipapa
tag
válasz
Elmicsi #3118 üzenetére
Érdemes reklamálni
Én a Razornál is reklamáltam, h miért nem látom az eventet? Írtak egy sablon üzenetet, hogy csak azoknak látszik akiknek még nincs meg az autó, stb. De azért küldtek a játékban 25bp-t így fullos lett a BMW, meg egy adag pénzt és aranyat
A frissítéssel, nekem is szebb lett a grafika, végre a versenyek alatt is le van sötétítve a hátsó lámpa a subarunál, xal történt egy kis bugfix is, de más nem változott a kis borítékon kívül. Talán picit optimalizáltak rajta, de nekem eddig sem volt túlzottan belassulva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest