Hirdetés
- Google Pixel topik
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssymon
csendes tag
válasz
Olipapa #4448 üzenetére
Tudom. Igyekszem nem.
Én viszont azon az állásponton vagyok, hogy PC-s játékért nem fogok pénzt adni, mert végig játszom és ennyi. Az nem frissül, nem jönnek az események, stb. Viszont egy Blu-ray filmért már annál inkább adok pénzt. Van egy pár filmem. Mint pl. a Sötét Lovag trilógia, melyeket már láttam 5-5, de még még mindig tátott szájjal nézem őket a házi mozin. De úgy mint a Need for Speed filmet is megvettem, nekem az nagyon bejött, bár féltem tőle. A magyar hang brutális.
Egyébként van is lelkiismeret furdalásom, hogy ennyit nem érne a játék. De megteszem, megveszem. De igyekszem odafigyelni rá.És tudom, hogy nagyon manipulálva van az EA-által. De lesz****om. Mint például a P1-hez gyűjtöm a zöld, a kék és a lila cuccokat, de nagyon ritkán adja be. 9x3=27-ből 1x vagy 2x. Mert ugye úgy lépek a Campaigne-ba, hogy a P1-en parts-ain keresztül. Kíváncsi lennék, hogy ha csak úgy mennék a Campaign-ba és úgy játszanám le, akkor is ennyire ritkán adná be? Mert egy Muscle autóhoz sokkal nagyobb eséllyel adja be.
Még jó, hogy nem vagyok jó sofőr benne, mert akkor lehet, hogy nem lenne már izgalmas. Most egyébként az 5600 pontot ostromlom a BRR-ben. De nem sok esélyem van bekerülni a TOP200-ba, mert azért nagy a világunk és sok cube van.Kipróbáltam már egy-két játékot, de nagyon messze el vannak maradva ettől. Nem tudom, de a játék menet, grafikai motor le van védve? Ez az Asphalt nekem nagyon gagyinak tűnik, nincs olyan dinamikája a kocsi mozgásának, mint ennek.
A Sniper Assasin Shoot-hoz tudnám hasonlítani. Ott a döntögetős mozgással lehetett irányítani és az nekem nagyon bejött, utálom, akkor tapogatni kell, rühellem. Csak azt is 3x végig vittem, de most már meguntan a frissítések ellenére is. Sok a reklám, ahogy láttam, az még sokkal drágább, mint ez a Need for Speed.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 7390 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest