Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
!drop
tag
válasz
Candyman001
üzenetére
Hali rég voltam már de ez most engem is felb*szott xDD (ui elnézés a káromkodásért). Én az utolsó nap utolsó előtti előtti futamáig jutottam ahol a bot szó szerintfelb*szott.. Nem vagyok az az idegeskedő típus de mondom én mi a f*sz????? 180 goldot vertem el csak erre az egy futamra ami nem is lenne gond csak valaki mondja már hogy az nem tudatos hogy 12 ticketem úgy ment el hogy amint megelőztem az első autót az valahogy mindig útólért és az hót hogy kilökött persze nehogy útól lehessen érni? Értem én hogy z EA-nek kell a lóvé de ha nem lenne a játék unfair még talán költenék is rá.... Másrészt egy gyártó miért b*sztatja a játékosait? XDD
Új hozzászólás Aktív témák
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! HP Elitebook X360 1030 G2 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest