-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nietzsche_
tag
válasz
tjb007 #11107 üzenetére
Nem tudom, hogy feltűnt-e nektek, de a mai naptól néhány készüléknél médiamánia xs-re is lehet külön hűséget vállalni és így olcsóbb is egy-két készülék, mint pl. Eco-val, ami tekintve, hogy a médiamánia XS-nek csak 2990 forint a havidíja elég korrekt szerintem...
(ill. h. néhány készüléket már médiamánia csomaggal is lehet részletre elvinni...
http://www.t-mobile.hu/static/DocumentStore/lakossagi/akciok/arlistak/MediaMania.pdf
-
trohak
csendes tag
válasz
tjb007 #11052 üzenetére
Köszi a választ!
Tehát akkor abból nincs semmi, ha át is akarom váltani, és telefont is akarok venni igaz?
Meg úgy látom, még jól is járok, mert havonta 500ft-ot jóváírnak 1évig a forgalomból.
Hát ha most veszek telót, akkor 18hónapig simán megfelel, köszi hogy érthetően elmagyaráztad! -
Something_
őstag
válasz
tjb007 #10982 üzenetére
Amúgy ez tök gáz sztem, hogy nem kell munkáltatói igazolás a keresetről. Kezdek félni, mert közeleg a nap, hogy vegyek telefont részletre és megy a para, hogy kérnek e mobil előleget..
Régen amúgy egy 2 éves hűségszerződéshez kis túlzással még anyakönyvi kivonat is kellett
Azt tudom, hogy közüzemi számlák kellettek.. Most meg szinte semmi.
-
Gergőke88
addikt
válasz
tjb007 #10972 üzenetére
Belepek ugyebar a telefonszam+ jelszo parossal kivalasztom a keszuleket, utana pedig hogy meglevo elofizetes menupontot. Ekkor dobja azt ki hogy hiba tortent hivjam az ugyfelszolgalatot, vagy szemelyesen. Ma bemegyek megkerdetpzem, de online szeretnem megvennni a kedvezmeny miatt...
-
Kinga87
csendes tag
válasz
tjb007 #10926 üzenetére
Nagyon köszönöm a választ! Esetleg,ha holnap felhívom a házhoz szállítási csoportot egyeztetésre azzal lehetne gyorsítani a dolgon,h péntekig ideérjen? Csak azért vagyok így bezsongva,mert már 2 hónapja nincs telefonom és alig várom, hogy megérkezzen!Köszi és bocs a hülye kérdés miatt!
-
Mec
aktív tag
válasz
tjb007 #10920 üzenetére
Tényleg, most nézem, német T-nél is novemberre írják a webshopban:
T-mobile.de -
Something_
őstag
válasz
tjb007 #10893 üzenetére
Passzív félévem az előző volt, mert nem tudtam felvenni tárgyat, mert nem indult.. szóval most aktív vagyok
Gondolom nagyobb értékű készülékeknél gyakoribb, de nem kiszámítható sem az, hogy kérnek-e, sem az, hogy mennyit.
Az a vicc, hogy azért akarok 90e ft-os telefont részletre venni, mert nem bírok vagy túl "leterhelő" lenne nagy összeget egybe kiadni. Ezért 30e még belefér és a havi 5e. De Hogy kezdőrészlet 30e plusz előleg 30e az már abszurd
Kérnek munkáltató/fizetési igazolást? Ha látják hogy 300e-re van bejelentve akkor csak nem kérnek előleget.
Hülye is vagyok, hogy ennyire ráizgultam az előlegre, mert ahogy kivettem a szavaitokból, teljes mértékben kiszámíthatatlan -
rizso
addikt
-
rizso
addikt
válasz
tjb007 #10747 üzenetére
Betelefonaltam ma, es imei alapjan megmondtak, hogy letiltottak a telefont. Sikerult elerni a sracot, azt allitja hogy van egy elmaradt egy szamlaval, de 20 napon belul rendezi. Na ez szamomra sovany vigasz, sot szerintem ki akar menni kulfoldre, es csak a lehetosegre var. Szerintetek mit kellene tennem? Illetve egy esetleges feljelentesnek mi lenne a folyamata?
-
St3ven
addikt
válasz
tjb007 #10559 üzenetére
Francba, akkor attól tartok, marad az, hogy viszonteladóknál, műszaki üzletekben levadászok valamit, de nyilván jó lett volna ezen spórolni, nem kell nekem független teló, úgyis T-Mobile-osként fogom használni, csakúgy, mint eddig...
Azért köszi.
Tegnap megnyomkodtam Saturnban, élőben is tetszik, meg jól is néz ki (még mindig), nem kicsit, csak hát elég borsos áron volt, nem is emlékszem, de bőven 30 felett.
Az meg már egy tűrhető minőségű androidos teló 2 éves hűségre, csakhogy az már van, most második (céges) telónak kellene valami elegáns, tartós, megbízható teló (sms, beszélgetés, kis net, naptár), még éppen elviselhető, max. 25-30e ráfordítással. -
pacman789
aktív tag
válasz
tjb007 #10528 üzenetére
nekem is volt ilyen, bár nem telefonnal, hanem xboxos kormánnyal. náluk volt 3hete és semmi infó, hogy mikor készül el.
Fogyasztóvédelmet felhívtam ott is ezt mondták, hogy törekedni kell a 15napra, de 30nap után kérheted, hogy egy újat kapj, vagy vissza vásárolják annyiért amennyiért vetted. -
-
kezdő
senior tag
válasz
tjb007 #10531 üzenetére
Épp kérdezni akartam, hogy mikor várható valami alsó-közép kategóriás teló, erre tessék!
Mondjuk a Dominos ár tényleg vicces, 59 990 Ft míg függetlenül Nokia garanciával 51 990 Ft.
A közeljövőben megjelenő készülékekről esetleg van valami publikus információ?
Valamint még az is érdekelne, ha Like díjcsomaggal szeretnék készüléket vásárolni akkor megoldható, hogy a T-Pontban csak a szerződést kötöm meg, a készüléket viszont online rendelem meg hozzá? (kedvezményesebb ár, valamint néha nagyobb szín/készlet választék miatt)
-
icons
addikt
válasz
tjb007 #10467 üzenetére
Hmm, na most valaki valamit félreért
"Ha a két éves hűségidődből már csak 30 nap van hátra, vagy már lejárt, akkor van további kedvezmény arany/platina szinten.
Pl.: Galaxy mini: Alap: 19900, Arany: 12900, Platina: 10900
Mínusz az értékből a pontok."Ha ez igaz, akkor ha átruháznák rám a kártyát, akkora hűségpontok beváltása nélkül is olcsóbban kapnám meg a telefont
Tehát hogyha a platinakártyás akarna venni új előfizetéssel telefont olcsóbb lenne. Ha át tudná ruházni, akkor én lennék a platinakártyás, tehát nekem is az lenneAmit félreérthetek esetleg: hogy a meglévő (T-mobile) ügyfelek használhatják csak a platinakártyás kedvezményt? Tehát hiába vagyunk T-homenál ezer éve, telefonvásárláshoz T-mobile-okosnak is kellene lennünk?
-
icons
addikt
válasz
tjb007 #10454 üzenetére
Még egy kérdés:
helyzet: én diák vagyok, még nincsen semmim a T-mobile-nál.
A családban másnak van T-homeos platinakártyája (azért Home, mert Mobilenál semmije sincsen).
Tudunk valahogy venni az ő platinakártyájával (olcsóbban, mintha sima előfizetéses lenne) telefont úgy, hogy Like díjcsomagra írunk alá 2 évet?ebben rejtett kérdés (de bármilyen alternatív megoldás is érdekel
): a platinakártyát csak az használhatja a saját névvel aláírott vásárláshoz, akié? (tehát családtagok nem pl)
-
icons
addikt
válasz
tjb007 #10451 üzenetére
Sejtettem, hogy valami csúnyaság lesz benne
Akkor egyszerűen remélem nem lesz semmi gond sem vele (egyébként 14én rendeltem meg (készülék és előfizetés), és a kiszállítás időpontja: 16, 19 és most 20ánál tartunk, úgyhogy nem mondanám, hogy flottul megy ez a Webshop dolog, és eddig összesen egyszer kerestek 16án, a hitelképességem miatt. Ugyebár 1 (munka)nap alatt ki kellene hozniuk az árut...)Ezt most olvastam itt a fórumon, hogy olcsóbb a telefon, a Ts honlapon semmit sem találtam róla, úgyhogy 24ezerért megrendeltem a Blade-t. És hogyan tudnám megrendelni a Blade-t T-home on keresztül? (beléptem my T-homeba, de sehol se találok olyan opciót, ahol mobiltelefonokat tudnék rendelni, T-mobile-on pedig nem tudok belépni ugyebár
)
Illetve: kb mennyivel lehet olcsóbb? (azt tudom, hogy 1430on tudnak tájékoztatni, de valahogy úgy érzem, az a szám az ördög találmánya még a térképével együtt is)köszi!
-
bajaki
őstag
válasz
tjb007 #10379 üzenetére
Sziasztok!
Van/volt egy telefonom, amit a T-Mobile-nál vettem 2009 Október 27-én Mix Díjcsomagban, 2 éves hűségidővel részletfizetéssel. A hűségidő 2011. Október 27-én lejár. Ma voltam bent a T-Mobile-nál, mert szeretnék venni egy Galaxy Mini telefont szintén részletfizetéssel, ami jelen esetben 9 hónapig fog tartani 1490 Ft-os részletekkel. Kíváncsi voltam, hogy mikor vehetem meg leghamarabb, és azt az infórmáiót kaptam, hogy az előfizetés lejárta előtt 1 hónappal már lehet venni másik készüléket.
Maradnék ugyanebben a díjcsomagban, így akkor Szeptember 27-én bemehetnék, aláírhatnám újra a 2 éves hűséget a Mix-re és a 9 hónapos törlesztést? Akkor csak annyi lenne a változás, hogy meghosszabbítom, nem számláznának októberre 2X2990 Ft-ot?
Bocs véletlen válaszra nyomtam.
-
törölt tag
válasz
tjb007 #10362 üzenetére
És minek offolni?
Ennek örömére ez a hsz. is off lett...
Izé, ha már egyszer megrendelünk valamit és adategyeztetés céljából egyébként is felhívnak, mielőtt a kiszállító cégnek odaadnák a csomagot, akkor miért nem lehet egyszerűen a webshopban törölni a rendelést? (*haját tépi)
-
icons
addikt
válasz
tjb007 #10348 üzenetére
Köszönöm az igazán hasznos infókat, jókor jöttek, mert sikerült megrendelni a telefont!
1430: nem, a diákigazolvány nem azon a néven van, úgyhogy nem is baj, hogy nem tudtam bejelentkezni a palettás díjcsomagról (ahhoz vezetékes telefon van, és azt a T-mobile nem engedi)
-
-
1430
senior tag
válasz
tjb007 #10301 üzenetére
Az egyelőre már le is telt: Sony Ericsson Xperia ray
-
Jojo5
őstag
válasz
tjb007 #10257 üzenetére
Az előzőre nem hiszem mivel csináltam ilyen my t-mobile-os hozzáférést és ott már van 1 számla keltém 09.01-el aminek befizetési határideje 09.20 gondolom az az augusztusi és az 5780 ft csak...
2. Csak erre tudok gondolni, hogy "meghülyült" mert elvileg igen úgy van, hogy a szifon alapból csak cellular data network-öt számlál... és eddig nem is volt gond mindig kordában tartottam az adatforgalmat evvel
1430: tuti lenulláztam mert amikor nyomok 1 "reset statistics"-ot akkor alul kiírja mikor lett utoljára nullázva mert így maradtam az elmúlt 1 évben majdnem mindig 200 percen és 1 gigán belül. Szóval nem vágom hova ez a 6giga plusz a telóban... míg a t-mobilnál eddig ez nem jelent meg sehol... mert most kértem egy gyors G-betűs lekérést és most 78 ezer kbyte-ot írt ami 78 mega... mondjuk érdekes de a 3G 2 napja fix, hogy nem volt bekapcsolva
-
Jojo5
őstag
válasz
tjb007 #10251 üzenetére
erről a 1730-ra küldök egy nagy G-betűt és akkor visszaküldi az aktuális adatforgalmat dologról tudsz valamit ? Mert amikor küldtem akkor válaszban annyi jött, hogy az aktuális adatforgalmi egyenlegem 2011.9.7 időpontjában 56ezer kbyte...
a szifon számlálója meg 1-én nullázva lett szokás szerint és az meg cellular data-ra 6 giga pluszt ír...
na akkor ügyfélszolgálatot hívjam vagy, hogy lehetne kideríteni, hogy a telómban elszámolt 6 giga valós-e vagy sem? -
Nietzsche_
tag
válasz
tjb007 #10203 üzenetére
Mindez egy év hűség mellett (hűség nélkül 5K), vagy ha készülékkel együtt vásárolod akkor a készülék árába bele van kalkulálva alapban a belépési díj. Kivételt képez a belépési díj alól, ha Domino-ról váltasz át Like díjcsomagra és nem viszel el mellé készüléket. Ez esetben nincs belépési díj sem.
-
kezdő
senior tag
-
kezdő
senior tag
Hello!
Az Alcatel OT-990 se várható?
Barátnőm szeretne szerződni a T-vel, de jelenleg nincs olyan androidos telefon ami tetszene neki és árban is beleférne.
Érdemes erre az Alcatelre várni? (esetleg más hasonló készülékre?)Jelenleg csak a Galaxy Mini az alternatíva, de az képernyő felbontásban és kamerában is extra gyenge...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest