- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Honor Magic V2 - origami
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watto1991
senior tag
válasz #77646080 #99614 üzenetére
Nem sok köze van ehhez ebben az esetben a sok éves ügyfélmúltnak.... ugyanazt kapják, mint akik 2 éve vannak a Telekomnál. S9-re azért tudtak jó árat adni, mert arra most a Samsung extra árkedvezményt ad... a teljes S9 szériára. És mint mindig, a dijcsomag határozza meg, mennyi az alapkedvezmény.
-
punky10
addikt
válasz #77646080 #99335 üzenetére
Nekem csak félig választották le...A fiókomban nem láttam,de nem tudtam újra hozzáadni,mert azt írta,hogy már hozzá van rendelve ehez a fiókhoz... A végén ügyintéző leválasztotta teljesen,és így sikerült újra hozzáadni a fiókomhoz.
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
DDA40X
aktív tag
válasz #77646080 #99252 üzenetére
Na igen. Az ő helyzetükben ez simán megoldható lett volna. Persze tudom, én vagyok a hülye, mert a Telekom megmondja majd ha megpróbálok rendelni. Csak praktikusabbnak gondoltam, ha megkérdezem, mert akkor tudom előre hogy azzal számoljak hogy fizethetem darabokban, vagy valahol máshol kell megvennem egyben később. Naivitás.. Ez van.
[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
válasz #77646080 #99216 üzenetére
https://www.telekom.hu/static-la/sw/file/roaming_zona_besorolas.pdf
mar elnezest de ebbol nem az derul ki hogy minden orszagban egy roaming adatpartner van. amig nem volt az eus ingyenesseg, addig barhol mukodott ha vettem 1/x GB eu csomagot.. ez is ilyen fu alatti dolog a szolgaltatoktol, itthon oke azt valasztom azzal kotok elofizut ahol tudom hogy ahol mozgok van lefedettseg. utazasnal ez jo kis lutri lesz. (erdekes cegcsoporton belul nem nagyon adtak kedvezmenyt anno mindehogy qqqq draga volt a roaming, most hogy muszaj adniuk, hirtelen fontos lett a cegcsoport!!)pont volt tema 1-2 hettel ezelott hogy mindegy ha nem mukodik, atlep masik szolgaltatora es azzal csak mukodik...
-
kchris78
veterán
válasz #77646080 #99206 üzenetére
iosen mas, ott limitaltabb eleve, illetve nekem ugy ahogy van le van tiltva minden app hatter adatkommunikacioja. en azt ertem adatzabalason hogy ha hasznalod az appokat nem igazan figyelnek a takarekossagra, waze neha nekiall kulon segedallomanyokat pl hangot leszedni es hasonlok...
-
DDA40X
aktív tag
válasz #77646080 #99151 üzenetére
Értem. Én is erre gondoltam nagyjából. Volt már édesanyám nevén is előfizetés. És akkor is kértek előleget, pedig akkor neki nem volt tartozása semerre sem. Mégis vagy fél évnyi díjat le kellett csengetni.
Soulfly842: Látom neked is eszedbe jutott az hogy vajon levettek-e a listáról. Azt hogyan tudhatom meg? Felhívjam a volt szolgáltatót (voda)? Vagy írjak nekik? Ilyenkor vajon kinél kell rákérdezni?
[ Szerkesztve ]
-
-
Destroyer91
tag
válasz #77646080 #99069 üzenetére
Köszönöm a gyors segítséget mindenkitől, felhívtam a megadott számot, valóban a volt dominós kártyámról kell ett hívni a 1777-et az új kártya aktiváláshoz. Nálunk sajnos csurig van a bolt egész nap, és kb. szórják ki az embereket pofátlanul, akár mondvacsinált indokkal, amit én annyira nem szívlelek
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM