- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Magisk
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vangelis
félisten
válasz
vizslakutya #53232 üzenetére
Soha nem volt gond a használtakkal!
És él a 14 nap
-
vwpolopg
őstag
válasz
vizslakutya #53232 üzenetére
Azért remélem nem valami agyongyilkolt hulladék... ha az nem vagyok köteles átvenni nem? Meg erre is él a 14 napos visszavásárlás? Garanciával mi a helyzet?
-
taip
senior tag
válasz
vizslakutya #51442 üzenetére
Ha LTE-t is akar, az nem lesz olcsó. Sem akkor, ha mobil hotspotot akar, se akkor, ha telefonnal vagy tablettel oldaná meg. (Olcsó 4G-s telefon???)
De ha elég a 3G akkor is minek tablet, telefonnal sokkal olcsóbban kijön szerintem és lehet, hogy helyből tudja, nem kell semmilyen app.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
vizslakutya #51108 üzenetére
Értem.
Én csak azt nem tudom ha arra kerül a sor, mennyi pontosan a telóm lista ára.
-
kisninja
őstag
válasz
vizslakutya #47955 üzenetére
Vajon újabb elkötelezés kor nem szüntetik meg a VOIP-t ?
-
lord.lakli
őstag
válasz
vizslakutya #47955 üzenetére
Akkor ezért megy, így már érthető.
-
lord.lakli
őstag
válasz
vizslakutya #47945 üzenetére
Ha idén márciusban váltottál, akkor hivatalosan mozaik xs-ben sem megy viber telefonálás, csak az üzenetküldés. Neked megy viber telefonálás?
-
1430
senior tag
válasz
vizslakutya #47146 üzenetére
Domino kártyás vagy?
Ha igen, van elég egyenleged? (több mint 1125 Ft)
Ha igen, nem kapcsoltad ki esetleg a Roaming szolgáltatást? (*104# = bekapcsolás és *105# = kikapcsolás)snapple
Bankkártyás fizetéskor "visszafordítják" a tranzakciót, és bár ezt pár napon belül jelzik a bank felé, az OTP ülni szokott rajta még 1-2 hétig.Mr. Teddy
Igen, elvette a rendszer a maradékot, de cserébe újra megadta az alapkeretet, tehát 1000 MB-ot kaptál (amit legfeljebb 08.18. éjfélig használhatsz fel), ahogy látod is. Az akciós időszak pedig (ahogy kali írta is) az aktiválás hónapja és az azt követő hónap. -
D@reeo
aktív tag
válasz
Nekem normálisan felcsatlakozott (kb 1 hónapja) bosnyák hálózatra. Hívást nem indítottam/fogadtam, de térerő volt.
-
Teko001
őstag
válasz
Hát szerintem nem sok mindent tudsz akkor tenni :/ Az az érzésem, hogy ez valami hálózati hiba, és nem nálad lesz a gond. Esetleg jelentsd be hibára ha tudod (online ügyfélszolgálaton), de kétlem, hogy kezdenének vele valamit (bár egy próbát megér)
-
Teko001
őstag
válasz
vizslakutya #47141 üzenetére
Telekom partner hálózatot választasz ki?
-
válasz
vizslakutya #47141 üzenetére
Nincs letiltva nálad a roaming?
Mármint a központi ügyfélszolgálaton. -
válasz
vizslakutya #42284 üzenetére
Az Előfizető a díjcsomag aktiválásától számított 2 éves időtartamig jogosult a Like díjcsomagok használatára. Amennyiben az Előfizető ezen időtartam utolsó napját megelőző 30 napon belül bemutatja az érvényes felsőoktatási diákigazolványát, úgy további 2 évre válik jogosulttá a díjcsomag használatára, vagy lehetősége van egyéb, számára elérhető díjcsomagba váltani. Ellenkező esetben az időtartam lejártával a legalacsonyabb havidíjú, számára elérhető, mindenkor hatályos díjszabásban szereplő díjcsomagba kerül átváltásra. A díjcsomag igénybe vételére való jogosultság megszűnése az előfizetői szerződés hatályát nem érinti.
forrás; link -
lord.lakli
őstag
válasz
vizslakutya #42284 üzenetére
Ha csak elérés, akkor inkább domino, nem?
-
törölt tag
válasz
vizslakutya #42044 üzenetére
Árlista változás volt ma.
-
válasz
vizslakutya #42044 üzenetére
nem lehet, biztos, hiszen több illetékes is jelen van.
az viszont nem biztos, hogy pont amiatt változott bármi is...
amennyiben mégis; az asszonynak is akarok venni egy iphonet, bár neki nem 5s lesz, inkább csak 5c, esetleg 4s, bőven kiszolgálná az is, utóbbi nekem is volt anno, szerethető kis készülék, szóval tessék jóárasítani néhány napra, hogy az egyik szabad előfizetésemre újra aláírhassak 2 év hűséget! -
válasz
vizslakutya #41910 üzenetére
ennyit, nem a készülékek jóárasítása a cél a hűség mellett...
listaáron vettem hétfőn iphone 5s készüléket, 215 e ft volt úgy, 1 év hűséggel 213 e ft lenne, 2 év hűségre pedig 210 e ft - csak az előfizetésre, díjcsomagra sosem írok alá hűséget -, és bár több előfizetésem is van, amik közül van mindig olyan, amin épp nincs hűség, jelenleg is, de egyszerűen nem érte meg 1 vagy 2 év hűséget aláírni 2 - 5 e ft olcsóbbság miatt!
1997 áprilisa óta vagyok a szolgáltató előfizetője, akkoriban jelentősen olcsóbbak voltak a készülékek hűség aláírása mellett - ráadásul eleinte csak 1 év hűség volt -, de azóta folyamatosan romlik az arány, néha alig mennek már a korrekt forrásból, megfelelő számlás és gyártói garis független készülék ára alá, illetve néha egyik vagy másik nagyobb áruház olcsóbban adja akcióban a független készüléket.
most is csak azért nem vettem független iphone 5s készüléket - korrekt forrásból, megfelelő számlával és gyártói garival 221 e ft -, mert a szolgáltatós esetén újraindul a teljes egy év jótállás egy esetleges csere esetén, amíg a függetlennél nem.prannk; szia, a fordulónap csak az adatforgalmi keretre vonatkozik, a számlázási ciklushoz semmi köze, utóbbinál a hónap első napját kell(ett volna) figyelembe venned.
-
válasz
vizslakutya #41746 üzenetére
szia,
előfizetés meghosszabbítása és úgy új készülék; arany vagy platina kiemeltség esetén 21 hónaptól, más esetben meg legkorábban 30 nappal a hűség lejárta előtt.
amennyiben a díjcsomagra is aláírtál 24 hónap hűséget, úgy az több tényező függvénye, például milyen van most, és milyenre szeretnél - mert van olyan, amire hűségen belül is lehet, jellenzően felfelé, de legalább azonos kategóriára. -
Joe bácsi
őstag
válasz
vizslakutya #895 üzenetére
Flotta, de nem vállalati.
Kössz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Milyen notebookot vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Monitor hiba topik
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Revolut
- Filmgyűjtés
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest