Hirdetés
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob210
Topikgazda
válasz
belaazallat
üzenetére
De igen!
Nagyon silány minőségű ngk gyertyák vannak.
Nekem is beru van bent. -
válasz
belaazallat
üzenetére
Nalam a Kangoonal gyari gyertyaval 10lityo korul evett, Champon CET2 Titan-nal 8.7-9 liter. K7m motor, es megpakolva mindig, es mindig sztradan (Nemetorszag-Magyarorszag). Ugyanaz a gumi, ugyanaz a lab (en), kb ugyanolyan homersleklet, ugyanaz az E10 benzin. Miutan a Grand Modust megvettuk, megkapta a BERU gyertyakat, amit Rob is irt fentebb, (szinten gyarirol), es ahogy irtam, mikor Magyarorszagon, illetve Vecsesen vagyunk, akkor siman hat ala leviszem, de itt Munchen kornyeken is. Mikor megvettem, 7-el mentem ugyanazon az uton Munchen kornyeken. Nejem nehezlabu, mint a rossebb, motorfeket nem hasznal, igazi bit uzemmodban vezet, es o is levitte 6.4-re a Modust Munchen kornyeken (tegnap tankoltam).
-
belaazallat
addikt
válasz
belaazallat
üzenetére
Gyertya csere után teletankolva. Computer 0-ázva.Tankolás előtt megtett távolság 226km után számolva 9,05 l/100km, autó szerint 8,9l/100km. Ez csak város.
Tankolás után 20km városban(Nálam 6,4, párom felvitte 7,2-re). Ma reggel Kaposvár - Budapest, pályán lement 6,5 l-re az átlag, beérve dugó 6,7re felment. Eddig 9-9,5 l volt az átlag.

Semmit nem értek. Gyertya csere nem okozhat ekkora javulást. Úgy látszik párom ennyire "nehézlábú". (1,2TCe Clio3) -
mycso
Topikgazda
válasz
Gabady
üzenetére
Igen, ha nincs kézi pumpa, akkor a tankban van egy üzemanyag szivattyú. Ahogy írod, gyújtáson elindul, azzal feltölthető, légtelenítő. (laguna 3, 2.0dci ilyen)
Rossz hír, hogy a szivattyún lévő csatlakozó van akinek már szétégett, és van akinek szét fog (rossz konstrukció). -
rob210
Topikgazda
Ne szivass már már bontó plázáról rendelj egy pótkereket, az olyan lesz mint az új.
A méret meg 15", 4x100, 60.1 az agy és ET 43 a felniközép.
A gumi meg azért 185/60 mert olcsóbb sokkal mint a 185/65 ami ritka méret.
Nekem is az van a clion mármint 185/60 csal az óra 4km/h felfelé ennyi. Legalább nem mérnek be gyorshajtással.
-
rwin5
őstag
Köszi, az Amazon az jövő év áprilisra írja
viszont ez nagy segítség, mert akkor megvan a pontos ami alapján tudok böngészni a neten.
#98686MasterMark: ezzel kapcsolatban akkor vélhetőleg el lett nézve itt valami.
A bontóban is megjegyezték a mérettel kapcsolatos dolgot, de én annyira nem értek hozzá, hogy nem tudtam kommentálni. Így használjuk egy ideje, különösebb gondot nem okozott.ez jó lehet? (legtöbb weboldalon nincs raktáron)
[link] -
rwin5
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Gumisnál voltam, kalapált is rajta, de azt mondta nem lesz jó mert kopogni fog. (ismerjük őket régóta, szóval biztosan igazat mond, nagyon jó fejek)
Most a pótkerék van rajta, ha nem találok felnit, akkor a pótkerék felnijére rakja rá a rendelt gumit.Voltunk a gumisnál ismét, de nem tudta megmondani sajnos az ET számot (le van kopva vagy le volt festve, nem volt rajta sehol)
Ennyi választ kaptam:
ET szám: kb 40
Agyméret: 59
Lyukosztás: 4x100ET szám nélkül nagyon kockázatos felnit venni?
-
rwin5
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Köszi szépen, utánanézek, ha megvan akkor beírnám ide az adatokat.
-
rwin5
őstag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem, meg lett padkázva a jobb első felnim, voltam autóbontóban, de ott nem volt felni.
Ezért a netről akarnék rendelni, gumisnál már voltam, a gumi meg lett rendelve.
Viszont sehogy se találok megfelelő felnit (nem is értek hozzá), viszont rosszat nem szeretnék rendelni.
Autó adatai:
Renault Clio 2002, 1.6 16V (II-es Clio)
Abroncs adatai: 185/60 R 15 XL
Felni: 5 1/2J x 15H2
KépeK: [kép] [kép] [kép]
Hátha alapon futok vele egy kört itt, ha nektek is fejtörős, akkor ne fáradjatok vele. Gumis csak 4-es garnitúrában tudná rendelni, ezért próbálkozom vele én. -
Csak a Megánokra jellemző a menetfény sárgulás/zöldülés, vagy a többi korabelire is?
Ki is ég amúgy, vagy csak a színe változik meg ezeknek?
Múltkor egy Kadzsar jött szembe, azon eddig még nem láttam zöldültet, eddig. Lehet az is éppúgy érintett, csak sokkal kevesebb van belőle? -
tycon
tag
-
mycso
Topikgazda
Kis lámpacserével múlattam az időt.
És valóban él az a "városi legenda" hogy megane 2-nél gyorsabb így az izzócsere, mint a kerékjárati lukon. Talán valami 7-8 perc volt, mire a lámpák kikerültek, a szerszámokat odakészíteni több idő volt.
-
bigrob
őstag
Hali
2014-es Dacia Dokkernél (1.5 dízel) az üzemanyag szűrő cserét követően hogy az Istenbe kellene resetelni a figyelmeztetést?
Köszi!
-
Tomi0703
addikt
Hali!
Laguna 3-nal az rlinkes navit ugy ismerem fel keprol, hogy nincs neki jobb oldalon az sd kartya slot? Es ugye ph3-at kell keresnem.
-
sesomaru1989
aktív tag
Sziasztok,
Hátha valakinek pont ez segít.
Renault Megane fuse box and relays diagrams
(Renault Megane biztosítékdoboz és relék ábrái)
https://www.startmycar.com/renault/megane/info/fusebox -
mexel
veterán
válasz
Kornelius07
üzenetére
Értem, köszönöm. Valamiért viszont nem engedi. Más, itt off.
Peugeot 207 1.4 hdi hez jó a pyren? Fordítás közben akadozik a kormány, ránéznék olvas e valamit. -
rob210
Topikgazda
válasz
Kornelius07
üzenetére
Ez nem teljesen igaz!
Itt is van nyomatékszenzor és simán el tudod diaggal úgy állítani, hogy az egyik oldal nem fog fogni.
De igen itt nem a nyergen van a motor és simán a bowden rángatja a nyerget. -
mexel
veterán
válasz
Kornelius07
üzenetére
Köszi. Akkor vajon régebben mit állítgattunk mint kalibrálás?
Elvileg akkor jó így hogy fel lett pumpálva és utána a kézifék behúzva. ( működik egyébként csak mintha bentebb fogna a fékpedál) -
t.imi
addikt
Sziasztok!
Ma este megindultam sima aszfalton totál nyugis tempóban, illetve kanyarodtam, majd fékeztem is idegbaj nélkül.
Következőt hallottam.Aki ment már műgyantával szép fényesre lekent parkolóban, biztos hallotta a nyekergő hangot mikor kanyarodott.
Na, ez a hang egyenesben, kanyarban illetve fékezéskor bal előlről.
Mi a bánat lehet?
Kormány pont középen, autó nem húz semerre, vizsga 3 hete, elvileg minden tökéletes. -
válasz
rob210
üzenetére
Köszi! Nézegettem közbe a Megane-t. Gondolom az sok jót nem sejtet ha benzin szaga van a nívópálcának. :/ Egyébként a nívópálca szerint magasabban van a szint, mint a maximum. Az a szomorú hogy csak 76e km van benne, alig volt használva és hát fogalmam sincs hogy mi lehet a gond persze. Jól megy az autó meg nincs gond, csak alig volt használva az elmúlt 3 évbe. 2 éve lett benne olaj cserélve, lehet hogy a vízpára vagy nem tudom valami kicsapódik vagy fogalmam nincs. De mondom csak állt az autó kb. Másfelől az a folyás is zavar a motorvédő burkolaton. Még nem most lesz az olajcsere.. Jövőhét utáni hétre tervezem. De jövőhéten 3x 120km etapra kellene autó, gondolom így hogy a nívópálcán is jóval magasabb a szint amit mutat, így annyira nem érdemes ezzel szórakozni.....
Másfelől... Néztem a computer írja hogy maximumon van az olajszint, de nem tudom hogy azt kitudja-e írni ha túl sok benne az olaj?
-
mexel
veterán
Köszönöm a pontos infót, meg fogm nézni . De közben kicseréltem a jobbos féknyerget, de előtte sem engedte a yren a 2-es finkciót hogy alapra állítsa, plusz a csere után sem a beállítást. Fura
Simán kiengedtem a féket, csere után felpumpáltam, utána behúztam és fog ahogy kell. Nem tudom miért nem engedi. A többi részt hagyja, programból lehet kiengedni behúzni stb. Majd megnézem a pontos hibaüzenetet mit ír miért nem hajtja végre
-
rob210
Topikgazda
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Emelés az emelési pontnál, bakolás a hossznyúlvány csonknál.
Gyertya igen.
Csavar 25-40Nm közt bármi jó.
Réznél én 40re szoktam, gumisnál 30ra. -
válasz
rob210
üzenetére
Köszi Rob! Majd megemelem!
Beszéltük korábban hogy érdemes emelni, mondtad azt az U alakú vasat hogy ott emeljem. Viszont a tartó bakokat tehetem az emelési pont alá?3-as Megane 1.6 101le, ebbe is a K20PR-U gyertya menjen?
Az olajleeresztő csavart elég meghúzni gondolom 25nm-re. -
rob210
Topikgazda
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Kép alapján ez inkább fagyálló.
De nem látszik jól.
A nívó görbe mindegyikbe azzal ne foglalkozz úgy megy be. -
norbert1998
nagyúr
A szörnyűséges 1.9 dCi-vel tegnap tettem egy Komárom - Szhely utat, utánfutóval. Odafelé üresen de jó tempósan, visszafelé lassan, de erősen megpakolva - kb fél tonna a futón. Még az M86 is csak kb 90-nel ment. Országút sokszor 50. Nagyméretű csempe volt a szállítmány, muszáj volt óvatos lenni.
Fogyasztás 7.2

Ugye mégse olyan szar az a motor, mint egyesek mondják. Baja se szokott lenni pedig 3 is van. -
apple87
senior tag
Sziasztok!
Adott egy renault megane 4 2016 1.5 dci 110le
Érdekelne ki milyen olajat , milyen márkájú szürőket, illetve milyen vezérlést , vizpumpát ajánlana vagy használ ami jó miőségű?
-
Sziasztok!
Van egy 1.6 101le 3-as Megane-om amit több mint 2 éve vettem. Úgy hozta az élet hogy alig volt használva. 2023 augusztusába cserélt rajta olajat egy olyan illető aki szakszervíz főnök, de ennél többet nem mondanék róla. Mostanába elő lett véve az autó hogy akkor használatba vegyük. Olajat és szűrőt fogok cserélni, de… Ma kicsit aláfeküdtem hogy ránézzek van-e haspajzs. És hát… ez normális? [kép] [kép] Gondolom nem… Az olaj…
Nézegettem a nívópálcát, hát elég görbe. Az “normális”? A nívópálca szerint maximum felett van benne az olaj… A computer szerint maximum szinten van, de szerinte rendbe van.
Vélemény?

-
rsf
senior tag
válasz
rob210
üzenetére
Na jó lett a kocsi. Az új porlasztó pöpecül megy.
Most mentem vele egy 50km-es próba kört.
Ami aggaszt, hogy a 3-as hengerben a porlasztó korrekciós értéke 1.29
A 2,4-es 1.05 , 1.09
Az 1.es meg 0,55
Szépen jár a motor mint előtte. Azt mondták, hogy a nagy eltérés miatt csúnya lesz a hangja. Minden más érték pöpec a nagynyomású adatai is.
Probléma a korrekciós értékek nagy eltérése?
Üdv. -
Kornelius07
csendes tag
Szia.
Lag3-nál nincs semmi trükk, nem kell gép hozzá. Itt egy hagyományos féknyereg van, amiket bowdennel mozgat egy központi motor. Engedd ki a kéziféket - ezt a fékpedált nyomva tudod megtenni - ezután dolgozhatsz rajta. A dugattyút megfelelő szerszámmal jobbra forgatva tudod visszatekerni. -
rsf
senior tag
Most meg nem mondom, mert 3 vagy 4 éve csináltam utoljára, de eddig mindig megtaláltam. Este ránézek neked ha addig ráér.
Eddig 2017-es adatbázist használtam, mivel 2015 ös a kocsi. Egyszer néztem újabbat ott már láttam én is phase2-öt.
Amúgy tényleg átláthatatlan ez a progi.
Találtam egy videót: [link] -
-
vzsryl
nagyúr
válasz
forceberg
üzenetére
Az a drágábbik, 195-ös gumihoz való. Nekem a 205/60R16-os gumihoz való kell. Whellsize-on, meg több forrásból is ezt dobta ki nekem a 205-ös gumihoz. A 205-ös olcsóbb a 195-ösnél. Nem tudom miért.
A 2.0@140Le M4R motorhoz való elvileg ebben a 16-osban el kell férjen. Elől azt hiszem 29cm, hátul 30 cm a tárcsa. De lehet rosszul emlékszem. -
vzsryl
nagyúr
Skacok!
Tudtok új vagy jó állapotú használt, gyári lemezfelnire forrást? Laguna 3 kombira kellene. 114,3x5, 66,1, ET47, 7x16”. -
mexel
veterán
Sziasztok.
Renault laguna 3 elektromos kéziféket szeretném alaphelyzetbe visszaállítani a Pyren program segítségével mielőtt hátsó féknyerget cserélek.
Csatlakoztam az utóhoz, a kézifék menüpontban vagyok.
Azon belül a Configurations scenarios menüpontban és azon belül van 3 lehetőség:
1- tengelykapcsoló pedál megismertetésnek elmentése
2 -automatikus konfigurálás előtti felkészülés
3- aut. konfig. utáni alaphelyzetbe állításVajon melyik az amivel vissz lehet tekerni a motorokat és visszamennek a dugattyúk?
Simán a 3-as és miután a csere megvolt utána kell végigmenni a 3 ponton?
Szerk: közben azt olvasom, hogy a 2-es pont ami visszatekeri a motorokat szerviz állásba és betét csere után kell a 3-as pont ami újrakalibrál és behúzza féket.
Jól olvastam?Az 1-es pont mire kellhet?
-
rob210
Topikgazda
válasz
belaazallat
üzenetére
13p
-
belaazallat
addikt
válasz
Sirus86
üzenetére
Kaposvári vagyok, csak Vecsésen vettem. Gyertyát cserélem. Párom megy fel jövő héten Budapestre, de szerintem Rob be van táblázva, illetve páromban sincs hajlandóság, hogy elvigye a kocsit. Helyben majd márkaszervizbe beviszem, rakják diagra, remélem kiderül valami.
#98629 rob210
Köszi, akkor az lesz, diag és megnézzük mit mond!
Gyertya melyik?
Z274_BERU
UPT13P_BERU
Köszönöm szépen a segítséget! -
válasz
belaazallat
üzenetére
Vecses kornyeken mi 6 ala megyunk az 1.2 TCE-vel :S 9.5 nagyon, de nagyon sok. Szerintem erdemes lenne megnezetned, akar Rob-bal is, vagy Renault specifikus szerelovel. Esetleg meg noob modban raknek bele injektor tisztito adalekot. Beru gyertya van az enyemben is, rengeteget adott, miutan lecsereltuk az NGK-t belole (nem hiszem,hogy japan volt). Illetve Autobahnon kapott egy 188 km/h egetest is cirka 50 km-en at.
-
rob210
Topikgazda
válasz
belaazallat
üzenetére
Az enyémben most 248ezer van. A fogyasztását làttad.
De van vagy 10ilyen ami jár hozzám, a legmagasabb is 7.2/100, de az egy írt twingo gt ben van.Én feltenném rá a diagot és elmennék élőadat gyüjtésre.
Néznék lambda értéket, kopogás szenzort (detonációs égés miatt) vennék bele 4 beru gyertyát, leellenőrizném a kipufogó rendszert. De én ugye helyzeti előnyben vagyok, mert ezekhez mindhez van eszközöm.
Sajnos ennek a feltárása nem 10 perc.
Az olajfogyasztást kéne még majd nézni, hogy mennyit kortyol be. -
belaazallat
addikt
válasz
rob210
üzenetére
Kompresszió szelephézag állítás előtt 9 bár volt mindegyik hengerben.
Ez volt a legolcsóbb, legkézenfekvőbb megoldás. Kollégával kicseréltük. Remélem jó alkatrészek voltak benne, nem úgy mint a klíma kompresszor.
Nem is azt kérem, hogy látatlanba, mond meg, mi a baja, csak adj tanácsot hogyan tovább, mit ellenőriztessek?Fő probléma, ugye nemrég vásárolt autó, nincs tapasztalat vele, motorösszekócolás előtt milyen volt a fogyasztás. Bár emlékeim szerint Vecsésről hazajövet, a 22x km alatt is sokallottam volna. Eleve egy 230000kmt futott autóról beszélünk.
-
rob210
Topikgazda
válasz
belaazallat
üzenetére
Távgyógyítani ritkán szoktam, nem is szeretek.
Sajnálom, hogy nem jött be.
Meg kéne nézni a kompressziót .
Sajnos a rossz szelepbeállítás, a szétvert hengerfej, elég sok hibalehetőséget rejtenek magukban. 😢 -
belaazallat
addikt
válasz
belaazallat
üzenetére
Hát ez nem jött be!
Termosztát és jeladó csere megtörtént. Nem ez okozza a magas fogyasztást. Fél tank benya ment el csere óta. Computer szerint ugyan úgy 9,5.
Mi lehet a kovetkező, tegyük diagra, ellenőrizzük a MAP szenzort, lambda szondákat?
(Clio3 1,2TCe) -
kenguru99
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani megbízható manuális renault váltó felújítással foglalkozó céget/vállalkozást? -
Szoval megcsinaltam a tolatoradart a Grand Moduson. Aliexpressrol rendelt (akcios es legolcsobb volt), sokkal pontosabb, mint a gyari Valeo. Kozben egy masik gyari is megadta magat, szoval szerencse, hogy negyet rendeltem. A ket szelso kinai (pontosabb) es a ket jo gyari kozepen maradt. Amit meg tudni lehet: Ha a vezerles rossz, akkor rovid idore sem csipog. Tesztelesnel erdemes falhoz kozel allni es ugy kiprobalni. Ha par szazad masodpercre csipog, akkor a vezerles jo es a kabel/erzekelo rossz. Illetve OHM meres mellett meg kell kotyogtatni. A rossz szenzor lotyog bent. Remelem tudtam segiteni
-
-
rsf
senior tag
Sziasztok
rég voltam már itt, de sajnos behalt az egyik porlasztóm az 1.5 dci Megane3, 110LE 2015. 135e Km van benne. Az elmúlt 3 évben nem sokat használtam évi 1000km. Azért 1-2 havonta mentem vele, de volt most télen egy 3 hónapos állás is.
Tavaly decemberi gázolaj(téli) + Spuri van benne.
2hete parton fölfelé nyomtam neki aztán elkezdett rángatni kiírta, hogy Engine failure hazard + STOP Azért haza mentem vele 35km
Az 1-es porlasztó elektromos hiba a diag szerint.
Ma végre volt időm kivettem a porlasztót és kitakarítottam a helyét.
Szerintetek a sok állás miatt, a 10 hónapos gázolaj miatt vagy csak úgy történt a baj.
A kocsi 9 éve van nálam 95ekm -ert tettem bele minden probléma nélkül.
Nagyon szép hangja volt, jól ment és jól fogyasztott.
Porlasztót érdemes felújítani? Vagy vegyek egy újat? (+30eFt -ot rászánnák)
Elöre is köszi. -
rob210
Topikgazda
válasz
sesomaru1989
üzenetére
Aksiról direktbe vezéreld meg 2 szál dróttal, ha akkor fűt akkor kábel gond. De sajnos az üveglapról szokott levállni pont ez a csatis rész, azon meg csak a szélvédő csere segít. Vagy egy szélvédös, ha vissza tudja ragasztani.
-
zsola400
senior tag
válasz
sesomaru1989
üzenetére
Ha sedan akkor egyszerűbb a dolog, ahogy írtad járó motornál bekapcsolod és a két vezetéken 12V-nak kell lennie, ahogy fenti képen is látható két csatlakozón.
-
dugo_
veterán
válasz
sesomaru1989
üzenetére
Ennyire nem értek hozzá. Ha jól láttam neked sedan van, valószínűleg a C-oszlop burkolata alatt van a két oldalon ez alapján:
-
zsola400
senior tag
válasz
sesomaru1989
üzenetére
Ajtó átvezetőt nézd meg, ott is megszakadhat a vezeték. Ha ott szakad több vezeték az elég nagy szívás mert az összes fekete.
-
malz
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Renault Fluence 1.6 benzin k4mv838 motoros autóm. Eddig elf olajat raktam bele mindig most viszont itt a fórumon is azt írták hogy romlott a minősége.Ebből a 2 fajtából melyiket ajánlatok helyette?
MOTUL 8100 X-CESS 5W-30
Fuchs TITAN GT1 FLEX FR SAE 5W-30Ki mi tapasztalt vagy maradjak az elfnél?
-
dugo_
veterán
válasz
sesomaru1989
üzenetére
Motortér, 6-os foglalat, 30A-es.
-
sesomaru1989
aktív tag
Sziasztok,
M2 PH1 2004. A hiba:
Nem működik a szelvedő fűtés.Hol keressem a hibát?
Van külön biztosítéka?, ha igen az utas térben vagy a motor térben?Köszi a segítséget előre is.
-
st81
tag
Köszönöm, rusholok a másik topicba:-)
-
tycon
tag
Nem tudom ennél hogy, de Laguna 2-nél 2x4 szenzort tud. Télit, nyárit. A pótkerék nincs definiálva. Ha egyszer meg van tanítva, akkor nem kell téli-nyári cserénél tanítani, tudja, egy 15 km után, hogy kicserélted. De ezért vettem Clipet, hogy megtanítsam. Most már felesleges, mert Avensisem lett. Abban meg nincs, de vettem egy szelepsapkaszenzoros kütyüt, szuper. A Clip meg felesleges lett. Regeneráltam is vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPhone topik
- Kedvenc zene a mai napra
- DUNE médialejátszók topicja
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Proxmox VE
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Mafia II
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Byski Áramláskijelző.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest