- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob210
Topikgazda
"de ez nem lett cserélve úgy tűnik, és a szerelgetéstől rongyos volt."
Cserélve lett, gyári előírás, hogy cserélni kell, mert amikor kihúzod sérül és utána már nem tömít.
A 4 gyűrű 1200.- autósboltban kapható, méreteit nem tudom sose méregettem, de van otthon egy szett, ha kell holnap lemérem. -
mycso
Topikgazda
Szia, simán keresőbe beírod, amit keresel (angolul) a lap tetején, vagy konkrét gyári cikkszámra keresel.
Árak (bár mostanában nem néztem) gyári alkatrészek vannak olyan áron, mint itthoni webshopokban a közepes minőségű alkatrészek, illetve szoktak akciózgatni, akkor iszonyat jó áron lehet kifogni.
A posta viszonylag drága, nagyobb tételt érdemes tőlük rendelni, emlékeim szerint 3-4 napos átfutással megjött eddig minden tőlük. -
mexel
veterán
Az SKV gyártói oldalán is megegyeznek, csak ha más típusra keresem olcsóbb mint renaultra. Legyek bátor/ vagy hülye?
-
mexel
veterán
Van katalógus ahol ezek az érzékelők igen sok tapushoz jók, van átfedés. Találtam ilyet 1.4hdi peugothoz és valahol lagunához is írják. Vajon megkockáztassam, vegy ne?
-
rob210
Topikgazda
Le kell gyártani, semmi ördöngősség nincs benne.
A két csatiról levágod óvatosan a mostani csövet.
Hőlégfúvó, csővet megmelegíted (éppen csak) aztán izomból belenyomod a csatit. Ennyi.
A gyárban is így készül, csak a robot csinálja.
Utána profilra melegíted ennyi.
Nem vagyok biztos benne, de azt hiszem ez a cikkszáma.
8200934107 -
Gombinyó
őstag
A kereső segít.
https://moto-dynamic.com/ -
rob210
Topikgazda
Ok de szimeringeket számoltad?
Fagyállót számoltad?
Nem h.b. szíj hanem szíj szett ! Azaz feszítő és szíj.
A főtengely tárcsánál meg sajnos az olcsót nem szabad megvenni, tapasztalat, van amelyik annyira üt, hogy eldobja a szíjat egy bordával, az meg nem vicc, mert ha körbevágja és szétszórja a vezérléshez, nem leszel boldog. -
rob210
Topikgazda
1.5 dci 110 le.
6év vagy 120ezer a gyári előírás.
A 10 évvel valóban az 😈 ördög bajuszát rángatod.
Teljes szett ekkor minden is van cserélve , 130ezer.
Ha főtengely szíjtárcsát nem kell, akkor 24.500.- al rögtön olcsóbb. Ha a hoszbordást se kell akkor még 21.000.- olcsóbb.
De ha 10 éve nem volt piszkálva számolj a 130.000.- max. Kellemes meglepetés ér. -
Alusky
senior tag
5 évente, valaki 4 évente szokta. 10 nagyon sok, azt ha hazaértél cseréltesd ki mindenképp.
Én is el szoktam hanyagolni pár évvel, de nem érdemes. Meg én 5 év alatt megyek 30 ezret, úgyhogy elég valószínűtlen megfáradna.
A Fronterába 12 éves már a szíj. Most már azért nem cseréljük, mert arra vagyunk kíváncsiak meddig bírja, az alkatrész úgyis filléres hozzá, szerelni meg tudunk.
Pesten Robi van a topikgazda, ha jól emlékszem Gazdagréten.
-
rob210
Topikgazda
Az simán lehet igen.
Én szoktam egy csepp meneteögzítőt használni, ha valami miatt ki vissza kell szerelni.
De nem többet, hogy ne legyen szívás ha ki kell venni.
Viszont a rángatástól simán ki tud lazulni. Amit te leírásod szerint még megfejeltél egy kis kormány rángatással is.
Szóval lehet semmi baja csak időnként megszorult, mer el tudott picit mozdulni. -
rob210
Topikgazda
Hát ha ennyire szorít az idő akkor vedd ki a kockát és a csatlakozót ne húzd le.
Ismerősöm 2 hétig járt úgy mire megjött az új.
Többen meg az emulátort kötik be, mert az nem romlik el utána.
Lehet javít a helyzeten a tisztítás kenés, de biztosat csak szerelve lehet mondani.
Magyarán, így látatlanul nincs garancia semmire. -
Kornelius07
csendes tag
Amikor nekem kellett a rugót cserélnem, akkor emiatt választottam a gyárit. A KYB dobozosból nincs annyi féle forgalomban, mint amit a gyárnak készítenek. De az is jó lesz. A toronycsapágy készletet meg azért javaslom, mert a rugó csere után pár hónappal elkezdett halkan kopogni. Az akkori szerelőm nem cserélte ki a rugóval együtt annak ellenére, hogy kértem, mert szerinte még jól nézett ki.
-
Kornelius07
csendes tag
Szia. A kyb a gyári beszállítója ennél az autónál a rugónak és a lengéscsillapítónak is. A színkód a 'puhaságot' jelzi. Adott felszereltség miatt más-más került beszerelésre. Ha eltérő színkódút teszel be, lehet, hogy alacsonyabb, vagy magasabb lesz az eleje. Javaslom a toronycsapágy és a gumiágy cseréjét, ha már úgyis bontva van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest