Hirdetés
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rob210
üzenetére
Köszi! Nézegettem közbe a Megane-t. Gondolom az sok jót nem sejtet ha benzin szaga van a nívópálcának. :/ Egyébként a nívópálca szerint magasabban van a szint, mint a maximum. Az a szomorú hogy csak 76e km van benne, alig volt használva és hát fogalmam sincs hogy mi lehet a gond persze. Jól megy az autó meg nincs gond, csak alig volt használva az elmúlt 3 évbe. 2 éve lett benne olaj cserélve, lehet hogy a vízpára vagy nem tudom valami kicsapódik vagy fogalmam nincs. De mondom csak állt az autó kb. Másfelől az a folyás is zavar a motorvédő burkolaton. Még nem most lesz az olajcsere.. Jövőhét utáni hétre tervezem. De jövőhéten 3x 120km etapra kellene autó, gondolom így hogy a nívópálcán is jóval magasabb a szint amit mutat, így annyira nem érdemes ezzel szórakozni.....
Másfelől... Néztem a computer írja hogy maximumon van az olajszint, de nem tudom hogy azt kitudja-e írni ha túl sok benne az olaj?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
mycso