Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
belaazallat
üzenetére
Nalam a Kangoonal gyari gyertyaval 10lityo korul evett, Champon CET2 Titan-nal 8.7-9 liter. K7m motor, es megpakolva mindig, es mindig sztradan (Nemetorszag-Magyarorszag). Ugyanaz a gumi, ugyanaz a lab (en), kb ugyanolyan homersleklet, ugyanaz az E10 benzin. Miutan a Grand Modust megvettuk, megkapta a BERU gyertyakat, amit Rob is irt fentebb, (szinten gyarirol), es ahogy irtam, mikor Magyarorszagon, illetve Vecsesen vagyunk, akkor siman hat ala leviszem, de itt Munchen kornyeken is. Mikor megvettem, 7-el mentem ugyanazon az uton Munchen kornyeken. Nejem nehezlabu, mint a rossebb, motorfeket nem hasznal, igazi bit uzemmodban vezet, es o is levitte 6.4-re a Modust Munchen kornyeken (tegnap tankoltam).
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) SAMSUNG/ KINGSTON DDR4 8GB RAM - Memoria modul
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mycso
rob210