Hirdetés
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tresh
veterán
válasz
Mágus2
üzenetére
Amúgy majd ha van alkalmad csüccs be egy megane 1 1.6 8 szelepbe is érdekes hogy 90 lóval hogy szedi a lábát igaz az meg felül fogy el de az is ritka jó moci szerintem.
Mondjuk a vag 8 szelep is jó de ami meglepődök mindig hogy a cordobaba (sportline 2) rakott 1.6 16v százszor jobban megy mint a standart g4,o1 leon és társaiba. Persze van súly különbség is de nem akkora hogy ez befolyásolná szerintem. Majd kiderítem a motorkódot mert tényleg ég is föld a két motor karaktere(#39384) -=Tiger=-: nepper ne várj csodát kell a csontikár duma hátha horogra akad valaki

Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Amúgy majd ha van alkalmad csüccs be egy megane 1 1.6 8 szelepbe is érdekes hogy 90 lóval hogy szedi a lábát igaz az meg felül fogy el de az is ritka jó moci szerintem.
Mondjuk a vag 8 szelep is jó de ami meglepődök mindig hogy a cordobaba (sportline 2) rakott 1.6 16v százszor jobban megy mint a standart g4,o1 leon és társaiba. Persze van súly különbség is de nem akkora hogy ez befolyásolná szerintem. Majd kiderítem a motorkódot mert tényleg ég is föld a két motor karaktere
mycso
rob210