- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Köszönjük Emese! Már ne is haragudj, de nem ennek a topiknak a témájába nem tartozik bele, hogy kinek mi jött be. Még ha off-ba is rakod, csak feleslegesen növeled a zajt, de minek? A pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve.
Oldman2
+1 mi? Ez most minek?Eh ... Én inkább kiveszem ezt a témát a kedvencekből.
-
-
-
Danecay
addikt
Ez a megújulás visszamondás az Avira-ra is igaz? Még valamikor nyáron fizettem elő egy ilyesmi árú előfizetésre, mert lejáróban volt az F-Secure promóm, de kb. 2 nap múlva uninstalláltam mert nagyon gagyinak tűnt, és volt újabb F-Secure promó. Most 2027 második feléig jó vagyok az FgSecure-al, de nem szeretném hogy meglepetés érjen az Avira miatt.
-
atee_13
őstag
Pl ezekre gondolsz ahol az utolsó hozzászólás 2021-10-23 18:19 ?
-
Cs1csó
titán
Az Ublock Origin vagy az AdGuard böngészőbővítmények a nyerők. A többi felejtős. Nem is ez a lényeg, hanem, hogy MILYEN filtereket pakol bele az ember pl. innen: FILTERLISTS
Mármint a fenti kettő alapban megfelelő filtereket tartalmaz de a már tartalmazottak közül is érdemes még egy-kettőt bekapcsolni/aktiválni de az említett oldalról még tovább lehet turbózni. -
Krystal_s
addikt
"Fix your PC now. Guaranteed.
Say goodbye to the blue screens because we've created the ultimate system recovery CD, painstakingly engineered to automatically find and fix problems preventing your PC from starting up or working correctly."
EasyRE automatically searches for problems and fixes them.Ez nagyon jól hangzik, de kíváncsi lennék, valóban tudja javítani a hibákat egy BSOD esetén? Vagy kiírja, ha pl nem szoftveres a hiba, hanem hardver?
-
ElektrikusDE
senior tag
Nem osztottam meg?
Nem sok az igaz...
És igen, hőzöngők mikor valamit hirdetnek ingyen és tulajdonképen csak csali hogy vegyük meg az újabb verziót!
Semmi problémám azzal ha kevesebbet tud a régi mint az új, vagy én bénázok a telepitéssel,
de ezzel a programmal már másodszor jártam meg... -
8
senior tag
Próbáljátok meg így, mennie kell
https://www.bitdefender.de/media/html/consumer/new/get-your-180-day-trial-opt/index.html -
-
MoVieFaN
aktív tag
Köszi a megosztást!
Nagy türelemmel, de végül sikerült. PS-t próbáltam, működik. Érdemes 10-15 percet várni az Adobe CC első belépés előtt.
"NOTE: Your new account may take up to 5 minutes, from the time you completed registration, to be provisioned. Please give your account enough time to properly provision before attempting to login."Reméljük megmarad, és nem veszik majd el pár nap után.
"Complimentary access to Adobe Creative Cloud though the Adobe Creative Cloud for Education Offer is subject to active participation in the National Geographic Storytelling For Impact Program. Adobe reserves the right to cancel the License granted through this offer at any time should you become inactive in the Program or at the end of 24 months, whichever is sooner." -
vlevi
nagyúr
Pedig jó lenne elcsípni.
Addig is lehet használni a Hitfilm Express-t, ami csak azért Off Topic, mert annak van teljesen ingyenes, nem trial verziója. És az az ingyenes is bőven jól használható. -
-
Ez tetszett meg, amikor domain-t kerestem. Van rajta TAJ szám, adóazonosító-születési dátum, bankszámlaszám ellenőrző is, és szoros abc-bre rendező rész, mindennapi munkámhoz hasznos dolgok.
Kiegészítettem az Udemy-s kupon résszel is, de lehet hogy eshop24 akció figyelő is lesz rajta valamikor.
-
Golden9
veterán
-
-
-
-
looser
addikt
-
-
Esqs
tag
Az a program 6 éve nem frissült. Hogyan képes kezelni, vizsgálni az 1-2 éve megjelent HDD-ket, SSD-ket? És W10-re lehet telepíteni? Mert a leírásában a W7 a legfrissebb rendszer, amit említenek.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest