-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Top cat
addikt
válasz
madrac #20150 üzenetére
Szerintem erre gondolt.
Fogjuk rá az autokorrektre.
-
mobilizmo
addikt
válasz
madrac #19552 üzenetére
Azért nevezte át mert egyébként is ez folyt már akkor a topikban. Szóval nem ő, vagy a moderátorok tették ilyenné, hanem a kedves hozzászólók. A topikgazda egyébként egy önkéntes alapon szerveződő feladatkör, de elég kevés lehetőséggel, lehet jelentkezni és meg lehet próbálni betartatni a topik és fórum szabályzatot.
-
crok
nagyúr
válasz
madrac #19293 üzenetére
Még le se álltak a Vanced-el már ott volt pl. a VueTube (Jan. 24-n került ki GitHub-ra) amiben legjobb tudomásom -és a GitHub feature list szerint is- van login ám még annyira alfa hogy nincs is release oldalon letölthető száraz APK csak a CI build-ek közt.. vagy a LibreTube ami szintén egy új alternatív Youtube kliens - feature list - ami még jóval ezelőtt kijött hogy a hírt élesítették.. nyitott szemmel kell járni. De pl. én kifejezetten szeretem hogy a NewPipe-al be sem lehet jelentkezni.. A NewPipeX-ből meg már a sponsored block-ok is ki vannak szedve.. de nem vagyunk egyformák.. plusz a módosított Youtube-nak (aka. Vanced) a forrása soha nem került publikálásra. Nálam Google login mellett ez a no-go kategória (elég ha a Google tud rólam mindent is).. de mondom, nem vagyunk egyformák, ha nem akarsz a Premium-ért fizetni (és jogi gondok vannak az általad használt klienssel..) akkor így járás van aztán tovább kell lépni. Ha kényelmesen akarok Youtube videót nézni hát megoldom, ezerféleképp. My two cents - off vége.
-
looser
addikt
válasz
madrac #18118 üzenetére
Egyetértek, elfért volna, de ilyenkor igyekszem meggyőzni magam, hogy végül is egy helyen lesznek kezelve és a posternek illik jeleznie ezentúl, hogy akciós/kedvezményes/ingyenes stuffról van-e szó. A napi 1-3 ontopic hsz mellett szerintem nem jelent problémát. Az androidos cuccokkal, rövidebb-hosszabb promókkal (nem lifetime), pár napig játszható játékokkal sincs gondom. Van, hogy az ember már szinte csak a pirossal kiemelt sorokra fókuszál :-)
De megértelek, csak ezt én így el tudom fogadni -
válasz
madrac #18106 üzenetére
Engem sem érdekelnek ezek a játékok (életemben nem játszottam) de azt nem lehet mondani, hogy akkora a tülekedés ebben a topikban, hogy zavaró a játékok linkelése. Az "Ingyen játszható Steamen" nem fogja kiszorítani az egyéb ajánlatokat.
Én pl. innen tudtam meg, amikor pl. épp ingyenes a Hard Disk Sentinel, ilyenek miatt figyelem ezt a topikot.
Ez így korrekt lett, köszi!
-
UHHH
őstag
válasz
madrac #13270 üzenetére
Nem egerezem far alatt, illetve max csak jobb egérgombot tartok nyomva egy fájlon, hogy bejöjjön a "fájl menüje". Viszont mindenféle scriptet lehet írni, hogy mit csináljon a fájlokkal, F2-es menüre, meg "kontrol g"-re, nagyon sokat segít automatizálni, pl tömeges átnevezések, satöbbi. Nagyon csipázom a cuccot.
-
micafighter
nagyúr
A promó keretében a fejlesztőtől fogsz kapni egy örökös liszenszet, amihez nem jár update, de újra fel lehet használni. Ugyhugy konkrétan ennél a promónál szerintem nem szükséges a GOTD Unwrapper, azonban van sok promó, ahol jól jöhet, mert legtöbb promó nem így müködik mint a process lasso-s promó.
-
micafighter
nagyúr
Szivesen !
A kódot érdemes elmenteni, nagyobb update nem jár, viszont az adott verzióhoz lifetime liszensz , és újra felhasználható, tehát újratelepítés vagy új gép esetén is jó lesz
Én most próbálgatom, elméletben nagyon hasznos program, meglátjuk mit tud a gyakorlatban
-
-
micafighter
nagyúr
Torchlight volt mostanában is, 1-2 hónapja. A kolega amit linkelt az tényleg régi. Én úgy emlékszem, itt olvastam a torchlightrol, de a best buy játékos topicba biztos, hogy írtak róla a kolegák. A left 4 dead ről szintén.
A Process Lassoramár nem emlékszem. Azthiszem gotd promó volt.Ha érdekelnek a játékok, akkor az említett topicot érdemes követni, be is linkeltem pár hszel fentebb.
-
A left2dead pár napja minden hírportálon előfordult. Csoda, hogy nem bökte ki a szemed. Nem mellesleg:
#3928 -» Robofrom
#3459 -» Hard Disk Sentinel
#1806 -» CyberGhost Classic VPN
#2767 -» Torchlight
#3849 -» Auslogics Disk Defrag Pro
#3916 -» XYexplorerAz, hogy nem olvasod figyelmesen/elég régóta, az nem jelenti azt, hogy ide fel sem került.
-
micafighter
nagyúr
Ha értelmes promóval találkozok azt igyekszem ide kiírni
Az általam említettekeket én kiírtam ide is, lehet elkerülte a figyelmed.
Ezeket érdemes egyébként figyelni: mostiwant, gotd, sos, bits. Mostiwant RSS feedről megy nálam, a többinél meg hírlevélre fel lehet iratkozni, minden nap küldenek egy levelet az aktuális promóról (általában minden nap valami új program van). Esetleg másik fórum pl malwaretips. Hirtelen nekem ezek jutottak eszembe, néhány kolega még biztos tudna jókat mondani
Ha pedig játék érdekel, akkor ez a topic elég aktív: http://prohardver.hu/tema/eredeti_jatekok_best_buy_topic/hsz_1-50.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óvodások homokozója
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- Spórolós topik
- Le Mans Ultimate
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged