- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hogyan lesz angol ip címem ?
-
törölt tag
válasz
sh4d0w #18684 üzenetére
outlook levelező, van saját szűrője. van f-secure, szerintem annak is van szűrője. és az a helyzet, hogy minden egyes fizetési felszólításánál már szívom a fogam, mert tudomásom szerint nincs/nem lehet elmaradásom. ezen felül van igen a képernyőn megjelenő név, hát igen, az buherálható, de pont olyan, mint a szolgáltatóé soha nem lesz...szerintem
szóval nem aggódom. a legjobb megoldás, mint amit már írtam: szolgáltatót keresni fizetés előtt....
-
törölt tag
válasz
kenand #18671 üzenetére
Szerintem nem lehet elégszer elmondani, vagyis leírni azt, hogy minden esetben a feladót nézzük meg minden email fogadás/olvasás előtt. Mivel nekem is jött kb. 1hónapja mvm-es x***r én továbbítottam a szolgáltató felé az email-t, mert láttam, hogy valami gagyi email címről jön.
Jó tanulság lesz mindenkinek !
-
törölt tag
válasz
Winnie The P #18660 üzenetére
van előfizum, több mint 700 nappal....de köszönöm -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Ally
- Formula-1 humoros
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Philips LCD és LED TV-k
- Mobil flották
- Steam Deck
- TCL LCD és LED TV-k
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- OLCSÓ MONITOROK
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged