- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
kenand #20394 üzenetére
Én sorozatfeliratokat szoktam magamnak fordíttatni a guglival, a Subtitle Editbe be van téve. Ahogy a DeepL is, de ahhoz apit kellene szerezni meg beállítani. Így nem kell foglalkozni az időzítéssel sem, mivel csak simán visszailleszti a fordítást.
Ezt a Neuralwritert nem ismertem, utánanézek. -
vlevi
nagyúr
válasz
kenand #18858 üzenetére
"Boot USB"
Ha nincs Boot USB, akkor hogy toltesz vissza mentést akkor, ha nincs a környékeden másik gép? Megdöglik a gépedben lévő, SSD, amiről a rendszert használtad, van mentésed, és van tartalék SSD, amire vissza tudnád tölteni a mentést.
De nincs másik gép, amin ezt a másolást megcsináld.
Erre az esetre kell a BOOD USB. -
sz.j
nagyúr
válasz
kenand #18854 üzenetére
"Ingyenes biztonsági mentést, ingyenes klónozást vagy ingyenes lemezképkészítő szoftvert keres?
A Reflect 8 Free a legjobb ingyenes megoldás a piacon. Miért kínál a Macrium ilyen funkciókban gazdag és hatékony terméket a semmiért? Mert úgy gondoljuk, hogy adatai biztonságának mindenki számára elérhetőnek kell lennie." -
cigam
titán
válasz
kenand #18854 üzenetére
Egyrészt #18757, ahol kaphattál volna 1 éves licence-t.
Másrészt a klónozás eleve korlátozott a free verzióban.
Ha nem is ingyen, de akciós áron még elérhető.HDD klónozásra meg eleve ott a CloneZilla (GUI huszároknak meg ott a rescuezilla klónja)
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz
kenand #18678 üzenetére
Egyébként jól kidogozott csalás, még a küldő email cím is hamisítva van hivatalosnak tűnőre, és a link is nagyon hasonló oldalra vezet.
Én is kaptám ilyen levelet többször is!
Szerencsére én azért sem dőltem be, mert nekem semmiféle szerződésem nincs velük."a pénz visszadzerzés nem megy egyből"
Nem is mondtam ilyet, de 1 hónapon belül általában visszakapható. (persze azonnali bejelentésnél)
-
törölt tag
válasz
kenand #18671 üzenetére
Szerintem nem lehet elégszer elmondani, vagyis leírni azt, hogy minden esetben a feladót nézzük meg minden email fogadás/olvasás előtt. Mivel nekem is jött kb. 1hónapja mvm-es x***r én továbbítottam a szolgáltató felé az email-t, mert láttam, hogy valami gagyi email címről jön.
Jó tanulság lesz mindenkinek !
-
Dzsekó
addikt
válasz
kenand #18671 üzenetére
Ha jó banknál vagy, akkor visszaszedi a vásárolt manit, mert az nem rögtön megy át egyik pillanatról a másikra, több nap, míg lekönyvelik. Igaz, hogy nem rövid idő, de legalább megmarad a mani. Persze ehhez ki kell tölteni a banknál a formanyomtatványt a jogosulatlan tranzakció adataival.
-
elistvan
őstag
válasz
kenand #15033 üzenetére
A zajszűrőre, igen van külön fizetős plugin a sound forgeban (sony noise reduction plugin). Nyújtásra viszont ac3 machine vagy belight ingyenesek (rengeteg filmet csináltam meg így illetve dvd-re is szinkront). Egyébként ezek az ajánlatok lehetnek valósak vagy tuti kamuk? 1 2 és ha kamu, az ebay kártalanít ha jelentem, hogy a szoftver nem működik?
-
Golden9
veterán
válasz
kenand #15008 üzenetére
A DaVinci Resolve mindig ingyenes, a Blackmagicdesign oldaláról is leszedhető ingyen, a DaVinci Resolve 15 Studio meg 299$-ba fáj.
A Chip Advent Kalendárium ma a Wondershare Fotophire Slideshow Maker-t adja. -
Mikemend
senior tag
válasz
kenand #14988 üzenetére
Nem tudom, mennyire hekk vagy sem az angolosítás, de mégis megy így:
- felteszed az angol trialt és lemented a telepítési helyről a SILKYPIXStr.dat fájlt
- leszeded a trialt, felteszed a németet és beregisztrálod (ez fontos, hogy németül legyen meg!)
- a német SILKYPIXStr.dat fájlt átnevezed, a fejlécét (első 13 sor) kimásolod és lecseréled az angolban.
- az angol SILKYPIXStr.dat fájlt beteszed, program indít és megy angolul.Ja, és mégis Pro, csak a telepítő jelezte simának...
-
Mikemend
senior tag
válasz
kenand #14988 üzenetére
A próbaváltozat nyelvi fájlja megvan, de sajnos nem mentem vele semmire, hiába a trükkös fejléc: közli, hogy invalid telepítés, amúgy meg különbözik a verziószám, tehát a trial meg sem eszi a giveaway kódot.
Úgyhogy marad németül.
Ja, és most nézem, hogy ez a sima Developer Studio, nem a Pro.
De az angol manual megvan a trialból, szóval az alapján már el lehet indulni -
Mikemend
senior tag
válasz
kenand #14988 üzenetére
Bevallom, nem próbáltam az angol trialt aktiválni, illetve mivel egy kódot kap mindenki (két mail címmel regisztráltam), így tényleg jó kérdés. Azt hittem, át lehet állítani belül a nyelvet, de sajnos nem.
Különben a DXO is nagyon tuti, illetve én az ON1-et használom néha vagy az Affinity fotószerkesztőjét, szóval van alternatíva bőven, viszont ez meg Franzis, ami szintén nagyon erős fotóban, ráadásul ez a programja baromi drága, no meg ez a legnagyobb verzió ebből a termékből, szóval a német annyira nem zavart ezután
-
C. s.
addikt
válasz
kenand #13819 üzenetére
MacDaddy Style 2.2.0 (Win & Mac)
SoftMaker Office 2016 (szerda reggelig tart)
For commercial or noncommercial use
You get free updates for same major version
You get free tech supportkenand:
Sosem figyeltem.
-
looser
addikt
válasz
kenand #13774 üzenetére
Igen, ez így van, annak az újság megvásárlója a jogos tulajdonosa. A free AVG meg szuper, mondjuk egy free COMODO tűzfallal karöltve :-)
LiLxWaYnEx: nem tudom a kód eredetét (az orosz oldalon a 3-as pontban van, ugyanez az általam linkelt AVG support oldalon a lista első helyén), de hogy nem használhatjuk legálisan, de legalábbis szürkezónás a dolog, az biztos. Linkelt fórumban ezt írja az AVG-s csóka:
"Please be informed that the given License number are pirated License numbers. You will be facing issues while updating or upgrading the AVG using this License numbers."
Ettől függetlenül persze, használja, aki csak akarja, csak a topic deklarált célja, hogy promókat osszunk meg, ne kalózkulcsokat
-
looser
addikt
válasz
kenand #13772 üzenetére
Az az AVG kulcs kalóz. Fogalmam sincs, mit keres az összefoglalóban.
-
C. s.
addikt
válasz
kenand #13707 üzenetére
Szia!
Miért ne lehetne legális?
Ha például van egy fejlesztő, aki szeretné népszerűsíteni a szoftverét, ezért bedobja promóba, az nem illegális, föltéve, hogy betartod a szabályait. Pár éve a Wonderfox oldalán is volt ilyen fölhívás. Lehetett jelentkezni, hogy promózod a programjukat, ezért, úgy emlékszem, kértek valamekkora összeget, de annak, aki vállalta, szintén jól jött, mert nőtt az oldala látogatottsága. Üzlet, semmi más. -
C. s.
addikt
válasz
kenand #13199 üzenetére
Neked is nagyon szívesen!
Köszönöm a linket!
Én mindig elhanyagolom az utómunkát, mert nyűgnek érzem. De azért persze mindig elhatározom, hogy csinálni fogom. Hát, így igen lassan halad, de ezek a programok valóban leegyszerűsítik a folyamatot. Ennek ellenére sokkal jobban élvezem magát a fényképezést, de még próbálkozom. A Zoner és az onOne szoftverét is próbálgatom emellett. (Szintén promóban jutottam hozzá.)- - - - - - - - - - - -
SoftOrbits Photo Retoucher
Mostanában nem próbáltam, régebben nem volt egy nagy szám, de ez nem jelenti azt, hogy nem fejlődtek azóta. Akinek van kedve, próbálja ki!Játék:
Royal Defense Ancient Menace
promós link
állandó link (lejjebb görgetve további 2 rész linkje is ott van) -
C. s.
addikt
válasz
kenand #12505 üzenetére
Elvileg a Gimppel is használható, egyszer majd kipróbálom, ha lesz végre egy kis időm ilyesmire. Ha ez a megoldás nem válik be valakinek, érdemes keresgélni a neten, mert más lehetőség is van, ha jól emlékszem, hogy a Gimp használni tudja a Photoshopos pluginokat (8bf). Annak, aki nem ismeri: a Gimp ingyenes még üzleti célra is!
-
C. s.
addikt
válasz
kenand #11839 üzenetére
Momentán paff vagyok, másfél fekvőbetegről kell gondoskodnom, ráadásul ma ebéd végén beletört a fogam a tofuba.
Még szép, hogy szombaton, és nem egy szürke hétköznap. Egyébként mi dolga a topikgazdának azon túl, hogy megírja az összefoglalót?
gulac12:
Kérj tájékoztatást a banktól.
-
C. s.
addikt
válasz
kenand #11829 üzenetére
Szia!
Szerintem jó volna ide is egy összefoglaló, mert az említett topikot nem ismerem, és talán van más is, aki így van ezzel. Sokan azzal sincsenek tisztában, hogy mi számít wareznak, én sem "rosszalkodni" akartam régebben (linkeltem az előbb), hanem azt hittem, mehet a móka, mivel maga a VPN legális. Aki nincs nyakig benne, az általában fél szavakból nem érti meg. Szájbarágósan meg igen.
Jöhet egy közvéleménykutatás az összefoglaló szükségességéről? Szerepelhetnének benne az ismert "lelőhelyek" is.
-
-
looser
addikt
válasz
kenand #11446 üzenetére
Akkor ennek tényleg örülhetünk! Arra emlékszem, régebben volt hetente-havonta egy nap, amikor néhány - egyébként fizetős stuff - ingyenes lett. Akkor mondjuk még volt, ami nem ment (Endomondo Pro - ingyen, de csak a free verzió települt), de most, amit próbáltam, nem volt gond.
-
looser
addikt
válasz
kenand #11437 üzenetére
Szia, nem, egészen biztosan, lásd alább.
(#11439) Parasite: sajnálom, nem tudom, nálad mi lehet a baj. Nem proxyzok, DIGI-s netem van, Budapesten és a hazai bankkártyám van beregisztrálva.
szerk.: második képet cseréltem KOTOR-ra, GoatSim volt :-)
(#11441) CineDOG1: ha egyébként is rendelsz, akkor ugye nem lehet megkerülni a címed, hacsak máshoz nem rendelsz :-)
-
vlevi
nagyúr
válasz
kenand #10892 üzenetére
Igen, cska annyi beáliitasa van, hogy én elveszek benne.
Nem vagyok fotós, csak lelkes szakbarbár, és a dxo-val nem bírok. Canon EOS450D-m van, és az a raw, ami a Digital Photo professionalból kijön, azt nem tudom, hogyan kellene beállitani alapnak a dxo-ban.
Mert a canon szoftvere azonnal ráhuzza a raw képre a fénykrpezőgépen hasznalt kontraszt, élesites, szin beállitasokat, a dxo viszont nem. Emiatt szintelen, tompa, életlen. Az alapban lévő bealliastok se sokat segitenek, mert nem találtam köztük megfelelő. -
-
Csorbi
addikt
válasz
kenand #10382 üzenetére
Ilyen ősrégi verziók használatát baromira nem javaslom. Inkább a legfrissebb, trial módban. A 4.20-as nagyon elavult, nem tudja megfelelően diagnosztizálni a mai hardvereket, ebből adódóan rengeteg fals infót ad(hat)!
Ne ajánld senkinek légy szíves, de ha kell, ezt a fejlesztő is megerősíti. -
brickm
őstag
Köszönöm! Ezt még nemigen próbáltam, megnézem mit tud.
Az avidemux-ot próbáltam már, ha jól emlékszem késett nálam a hang az mp4-es videókon, de meglesem mégegyszer azt is.
A screenshotok alapján viszont nemigen multitrack-es amivel az a gond, hogy a hangsávot nehéz mozgatni, ha el kell tolni. Márpedig el kell. -
-
-
C. s.
addikt
Nincs mit!
Ja, látom már a félreértés okát: A kezdőlapon a Mac-es verzió is szerepel, észre sem vettem eddig. Csak a Windows-osat linkeltem be.
Pótlom a hiányosságot: Franzis Analog Projects 3 Mac-hez (még 28 nap és 13 óra)#8857 cigam:
Köszönöm az ötletet! Megpróbálom alkalmazni a már meglévő programommal, hátha azt is elfogadja.
#8854 Argos83:
Köszönöm!
-
AtHoS
nagyúr
Ma hajnalban kaptam egy levelet MagicRAR@magicrar.com címről, amiben értesítenek:
"Dear Valued MagicRAR Customer,Simon King here. I am thrilled to inform you that you have won a free license for MagicRAR through your participation in the recent TipRadar giveaway......"
Az előző levelet <mccabemic(kukac)gmail.com> címről kaptam, amiben a nem működő kód volt. Most tüzetesebben megnéztem ezt a levelet és a címzett nem is én voltam, hanem ez a cím: mrm52858(kukac)gmail.com és titkos másolatban volt az én címem.
A mai levél fényében a korábbi elég érdekesen néz ki
-
AtHoS
nagyúr
Megkaptam a MagicRAR-hoz a kulcsot e-mail-ben (igaz spam mappából halásztam elő).
A telepítéskor szépen be is írtam a kódot az e-mail címemmel egyetemben. Ennek ellenére ha elindul a program egyik funkciója, egyből a regisztrációs ablakot dobja be, ahol be lehet írni a regsiztrációs adatokat is.
Ismét beírtam és ezt az üzenetet kapom: "Please check your spelling and try again"
Szóval nem fogadja el a kapott kulcsot.
Valaki regizett még a programhoz kulcsot?
-
cigam
titán
Csak a kérdések gyülnek.
Ki indította el a lavinát?
Ha csak azok számára legaláis, akiknek van licence, miért nem csak a fiókjukon keresztül érhető el?
Jelenleg is elérhető a volume licence-es kulcs oldal.
Ha pl. egy cikk alapján letöltöm, használom?! Mert ma már ott az összes program és kulcs.A magyar Adobe támogatóközppont hivatalos válasza, a legalitást firtató kérdésemre:
Nem legális.Másra lett kitalálva.
Support segédeszköz.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest