- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
Cs1csó #20397 üzenetére
Ott is van mod támogatás néhány játéknál. Pl Fallout vagy Skyrim. De akár a fejlesztők is használhatnák ezeket. Ne érts félre, nekem nincs gondom az angollal, némettel, hollanddal, de konzolos topikokban rendszeresen előjön a téma. És ott nem is tudod megoldani, pont úgy, ahogy te is írtad.
-
user12
őstag
válasz
Cs1csó #20198 üzenetére
Automatikusan nem frissül - legalábbis ezt írja az összehasonlító táblázat.
Amúgy ízlések és pofonok
A kaspót a ruszki vonal miatt nem preferálják mostanában, a bitdefender viszont valóban jó.
Egyébként ezzel maximálisan egyetértek, ha már telepítve van egy tetszőleges vírusirtó, az már ad egy alap védelmet. Azon kívül meg mindenki ízlése szerint válassza ki a funkciók alapján a megfelelőt. -
-
Danecay
addikt
válasz
Cs1csó #20029 üzenetére
Szerintem kár ebbe nagyon belemenni. Én is Hozzád hasonlóan mindent bezárok játék indítás előtt, a felsorolt dolgok közül, a torrent kliens kivételével, főleg ha offline játékról van szó, viszont ezek a progik, rendszerint játékhoz nélkülözhető Windows-os háttérfeladatokat is leállítanak, amik adott esetben akár micro lagg-okat okoznak, vagy okozhatnak, feltolják a gépet pl. energiatakarékos módból teljesítmény üzeműbe stb. Nem tesznek egy középkategóriás gépet High-End géppé, es egy alsó kategóriát sem közepessé. De ha csak annyit csinálna amit Te is írsz, azt sem kell manuálisan megtenni. így lehet kényelmi funkció is.
Nyilván nem kötelező használni, aki le akarta tölteni és kipróbálni, az megtehette, aki nem az nem, ennyi a story. Én pl. VR-ozok is, számomra minden megtakarított kapacitás hasznos lehet.
Kb. ennyi, nem kell túlgondolni! -
törölt tag
válasz
Cs1csó #19905 üzenetére
Magamnak évek óta nem használok már system image mentést. Nincs annyi programom és beállításom. A cégek úgy vannak vele, akinek sok programja és beállítása van és fontos neki baj esetén képből visszaállítani gyorsan mindenestül, akkor vegye meg a fizetős változatot. Rájöttek az ingyenes verzió túl sokat tudott, le kell építeni.
-
salaud
aktív tag
válasz
Cs1csó #19849 üzenetére
Ashampoo Burning Studio a mai napig létezik, van free és promóba adják kb minden évben az előző kiadást. Ami jelen pillanatban a 2022, az aktuális friss a 2023 és lassan jön kb a 2024-es.
Mivel szőkőévente írok cd-t, dvd-t, ezért van a gépben egy és ezért van fent az Ashampoo BS.
-
niof
veterán
válasz
Cs1csó #19836 üzenetére
Hát, most csak ezért biztos nem költök egy fillért sem. Az a Plextor szerintem 10 év múlva is író lesz, pláne amennyit használva van. Egy Raidsonic házba van fixen építve, és szintén USB-s. Csak mivel ez nagy (normál) méretű, így egy 2-3A-es külső táp is kell neki. De azt meg adták a külső házhoz.
-
niof
veterán
válasz
Cs1csó #19832 üzenetére
Nekem egy külső házba beszerelve van egy Plextor-om. Azért szökőévente egyszer-kétszer előfordul, hogy kell. Jó az, ha van kéznél. Pl. a Nero-ra reflektálva. Anno az egyik fényképezőgépemhez kaptam egy telepítőt "beégetett" licenccel a masina mellé, CD-n. Igaz, az a verzió már nem frissül, de CD-t, DVD-t ettől függetlenül tökéletesen megír. És itt van egy szép körbefüggőség is. Ha írni akarok, kell az író, ahhoz viszont kell a program, a program telepítéséhez meg megint csak az író...
-
niof
veterán
válasz
Cs1csó #19675 üzenetére
Nekem is volt ilyen problemam. Egyebkent eleg erthetetlen, hogy miert kell egy adott installhoz kotni egy szoftvert manapsag. Tortenhet barmi, mondjuk tonkremegy az SSD, vagy az alaplap, es akkor bukod az adott esetben 10-100k-s, vagy dragabb szoftvereket? Nonszensz kicsit.
-
-
Xelo
addikt
-
-
crok
nagyúr
-
-
-
user12
őstag
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz
Cs1csó #18871 üzenetére
Szia!
Nagyrészt egyetértek veled.
A Defender egy jó védelem, de persze nem tökéletes.(olyan nem is létezik)
De azért én nyugodtabb vagyok egy Kaspersky-vel, persze az sem tökéletes.
Átmenetileg most Emsisoft Anti-Malware Home van a gépemen, utána valószínűleg vissza kerül valamelyik Kaspersky.
Ezeknek a szoftvereknek (szerintem) a webvédelme azért jobb mint a Microsoft Defender.
Persze az én igényeim nem átlagosak, és "csavarogni" is szoktam sok felé. (legalábbis virtuálisan)
A kiegészítéssel viszont teljesen egyetértek!
-
-
-
niof
veterán
válasz
Cs1csó #18380 üzenetére
Már inkább közelebb van az a 8-hoz...
-
törölt tag
válasz
Cs1csó #18295 üzenetére
Azért tettem több helyre, hátha jön rövid időn belül válasz... ha vkit zavar, majd úgyis törli...
A cégre rákerestem, úgy látom ilyesmikkel foglalkoznak - ügyintéző szerint (emag) nem volt gond velük, legalábbis ő nem tud, nála nem volt ilyesmivel még.Azért tőlük, mert jó áron lenne. Más is szokott akciózni, pl maga a cég (avast), nem irreális azért...
"Amúgy a sima Vírusirtó topikba"
Avast topicját találtam relevánsnak... de majd pár év múlva esetleg... -
Vesa
veterán
válasz
Cs1csó #18166 üzenetére
Igen, ezek kisebb játékosok. Pl. egy ilyen PhotoOptimalizáló annyira nem bonyolult program. A Franzis nevű cég is hasonlóban utazik.
Ez is zseniális ötlet egyébként. Mondjuk külön termék a Denoise Project, ami nem más, mint egy sima zajszűrő filter, csak csináltak még hozzá pár alap funkciót és egy halom presetet. Ilyenből van még nekik vagy hatezer.
99Euro, a hülyének is megéri, amikor 8eFt-ért egy Photoshoppal azonos tudású Affinity-t kapni. Ami persze ezt is tudja, csak sokkal jobban. -
Vesa
veterán
válasz
Cs1csó #18163 üzenetére
Ezek inkább csak lincencelik, majd saját néven értékesítik a kisebb cégek -általában lebutított- szoftvereit. Ez kbl. olyan lehet, mint akik OEM gyártóktól vesznek hardvert, aztán valamilyen épített brand fantázianéven értékesítik. Ezeket a cégeket hívjuk "címkézőknek", sok esetben az egész cég csak egy irodából áll. Nyilván van erre üzleti konstrukció szoftvereknél is.
-
Golden9
veterán
válasz
Cs1csó #18114 üzenetére
Neked is köszönöm!
Ezzel a retail dologgal tisztában vagyok, mindenképp olyant keresek majd, bár úgy tudom az EU-ban már minden szoftver újraértékesíthető.
Két napig ingyen játszhatóak Steamen.:
Verdun
Tannenberg
PGA TOUR 2K21 -
szaboi6512
őstag
válasz
Cs1csó #17934 üzenetére
Magyar IP.-vel is megy.
Erről a linkről csináltam.
Megjegyzés
Tiltsa le a hirdetésblokkolót a böngészőjében, miközben licencet szerez, hogy a regisztrációs oldal megfelelően működjön. -
Vesa
veterán
válasz
Cs1csó #17822 üzenetére
Ok, nem akartam Flame-t indítani. Mondjuk az nem érv, hogy mennyien használnak egy beépített szoftvert, ugye IE-t is sokan használtak a Windows árukapcsolása miatt, aztán mégis a valaha készült legrosszabb browserként vonult be a történelembe. Nem állítom, hogy a Defenderrel is ez van, csak megemlítettem minr érvelési hibát. No offense!
-
-
Danecay
addikt
válasz
Cs1csó #17722 üzenetére
Hát nem tudom akkor ez hogy működik. Az elsődleges email címemre korábban már regisztráltam a 3 hónap próbaidős Telenoros F-Secure-t, és mivel a 6 hónap több mint a 3, ezért a másodlagos email címemmel 4 napja regisztráltam a német oldalon lévőre, mint írtam VPN nélkül. Nos mivel írta, hogy lehet törölni a meglévő fiókot, gondoltam ezt meg is teszem és regisztrálom a fő email címemmel is és legalább megnézem kíváncsiságból mi a helyzet ezzel a VPN-es dologgal, annak szükségességével. Így is tettem egy pár perccel ez elő, és mit ahogy először, most sem kellett semmilyen VPN és megkaptam a 6 hónapra szóló licence-t
Firefoxot használok és nincs se,,ilyen VPN plugin telepítve, hacsak a Ghostery nem csinál valamit a háttérben -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest