- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
Krystal_s #19511 üzenetére
És még csak nem is akciós...
mepet
Pontosan. Az összes hozzászólás nem idevaló, nem csak az övé. Csak egy "válasz"t személyes válasznak éreznek (nem tudom miért, mert ha személyesen vele akarom közölni, majd írok egy privátot), csak a témára volt válasz. Nem értem miért kell (szándékosan?) ennyire félreérteni. -
-
válasz
Krystal_s #19511 üzenetére
Telepítsd portableapps.com applikációban akkor semmilyen reget nem módosít.
Illetve ha annyira kiváncsi vagy, ott a sandboxie, sandbox módban telepítsd inditsd és lásd mit módosítsd.
Ennyire én nem vagyok elvetemült hogy neked megcsináljam, úgyhogy magadnak kell utána járnod, engem konkrétan ez nem érdekel. -
Ghard
őstag
válasz
Krystal_s #14736 üzenetére
Ha jól látom, akkor ez nem a klasszikus cloud storage, hanem backup storage. Csak a saját programjával csinál biztonsági mentést a felhőbe, azokból a fájlokból, amik be vannak jelölve.
Tehát ha kiválasztasz egy mappát, akkor feltölti a tartalmát. Ha a szinkronizációt nem kapcsolod le, akkor ha törölsz a mappából, a program törli a felhőből is. Vault nem része a promónak csak a cold storage. Ebből megosztani nem tudod a fájlokat és azonnal sem érhetőek el. 3-5 órát kell várni, amíg megkezdődik a fájlok letöltése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Zyxel NAS326
- Minecraft
- Dell notebook topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- One mobilszolgáltatások
- Autószerelők, autószerelés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest