- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
Danecay #20230 üzenetére
Ugyan úgy nem üzleti felhasználásra ez ingyen tud 10 PC-t: https://www.remoteutilities.com/
-
UserX
addikt
válasz
Danecay #20233 üzenetére
Az ötlet nem tűnik rossznak, kösz a megosztást!
Nem sok info van a Neten, de több forrás szerint is Kínában van bejegyezve, ami számomra bizalmatlanságra ad okot. Nem mintha szükségem lenne a 'Nagy Fal' kikerülésére...
Lehet, hogy azért teszek vele egy próbát a kíváncsiság kedvéért... -
-
karlkani
aktív tag
válasz
Danecay #20211 üzenetére
Én fiók regisztrációkor beírtam a kapott kulcsot, egy éves prémiumot adott. Egy részletére rákerestem, nagy valószínűséggel nem egyedi.
-
niof
veterán
válasz
Danecay #20192 üzenetére
A Photoshop meg a Lightroom azért nem összekeverendő! Utóbbi inkább "feljavításra" van, előbbi meg manipulálásra. A LR max. vörös szem, pattanások, stb. eltávolítására való, meg fehéregyensúly, filterek, effektek, ilyesmi. Egyébként a neve elég kifejező. Szóval kb. mint az Ashampoo. Már ha jól emlékszem. Mert olyan 2007-8-9 tájékán használtam, szóval lehet már megkoptak az emlkékek.
-
niof
veterán
-
Troy.
addikt
válasz
Danecay #20121 üzenetére
Még 22 órán keresztül lehet telepíteni a Hard Disk Sentinel 6-ot.
-
Cs1csó
titán
válasz
Danecay #20028 üzenetére
Ez annak jó akinek a játék futtatása közben:
- fut a YouTube a háttérben
- fut a pár böngésző
- fut valamilyen szövegszerkesztő, táblázatkezelő
- fut a torrent ezerrel
stb.HA ezeket időlegesen felfüggeszti akkor némi RAM és CPU erőforrás tud felszabadulni.
Amúgy olyannak mint nekem aki játék alatt nem futtat mást (80db torrentt diszkréten seed-ben van de a nagy része könyv alig van pár Mbit forgalom az sem mindig)
-
madrac
senior tag
válasz
Danecay #19546 üzenetére
Értem, hogy a PH és a moderátorok ebből is állandóan szétoffolható beszélgetős topikot csináltak, de azért nem ártana figyelmesebben elolvasni a Téma összefoglalót...
Továbbá tényleg létezik olyan topik is, hogy: Milyen program, ami...? -
cigam
titán
válasz
Danecay #19535 üzenetére
Számold össze, hogy az utóbbi 1 napban/hétben/hónapban mennyi érdemi, és mennyi oftopik hozzászólásom volt. Vagy az offtopkik már a Ti privilégiumotok? Nektek szabad, nekem nem, mert szóvá tettem, hogy mennyi felesleges hozzászólás születik egyáltalán nem akciós program témakörében?
Szokták volt mondani másban szálkát ...
-
cigam
titán
válasz
Danecay #19529 üzenetére
Pontosan melyik hozzászólásodban, mert visszagörgettem, de egyetlen érvet sem láttam.
Szövegértés? Nem azt írtam, hogy nem ingyenes, hanem hogy nem akciós. Valamelyik topikgazda agymenése volt hogy felvegye a témák közé az ingyenes programokat is.
FrankieNTDO
Bár ne tetted volna!
- 256 bites AES titkosítás kontra 256bites AES titkosítás? +Miért nem írtad a SP mellé a PBKDF2-t, mikor ugyanúgy alkalmazza.-Az SP-nek valóban nincs natív Linux-os verziója, de miért nincs ott a WEB? Akár a böngészőbe épülő plugin-re(Linux-on is), akár a WEB-es felületről elérhető kezelhető jelszavakra gondolsz, a SP alatt is elérhető.
- A 2 lépcsős azonosítás listája is költői túlzás, ugyanis a BW felsorolásban a prémium, fizetős verziók megoldásait is felsorolod:
Bitwarden offers several two-step login methods for free, including:
- via an authenticator app (for example, Authy or Google Authenticator)
- via emailFor premium users, Bitwarden offers several advanced two-step login methods:
- Duo Security with Duo Push, SMS, phone call, and security keys
- YubiKey (any 4/5 series device or YubiKey NEO/NFC)
- FIDO (any FIDO2 WebAuthn certified key)- Egy jelszógenerátornak valóban jópofa megoldása a jelmondat generátor, ugyanakkor hahó! Egy jelszókezelőről beszélünk, egy olyan programról, aminek az a dolga, hogy helyettünk megjegyezze a bonyolult jelszavakat. De legyen igazad, ebben jobb a BW.
-Valóban van TOTP a bitwarden_fizetős_verziójában.
Authenticator key (TOTP) storage is available to all accounts. TOTP code generation requires Premium or membership to a Paid Organization (Families, Teams, or Enterprise).-Free verzió korlátozás Ez a slusszpoén. Miért a free verzióval hasonlítod össze, mikor most linkeltem a kopik témájába vágóan, hogy 1 felhasználós 1 évre szóló ingyen akciót?!
De ezek sem teljesen mérvadóak, hiszen nem kell mindent is tudnia. A személyes preferenciák fontosabbak, hogy kinek melyik ál jobban kézre, megeflelő-e a tudása, stb...
-
cigam
titán
válasz
Danecay #19515 üzenetére
A losslesscut.
Újra ingyen érhető el a HDSentinel 5.7
-
mepet
addikt
válasz
Danecay #19509 üzenetére
Valszeg mind a 12-t feleslegesnek ítélte, mint én. Kb 12-szer kattintottam, hátha találok egy jó ingyenes vagy akciós szoftvert az Ingyenes és akciós szoftverek topicban, de csak a még ezen topic téma összefoglalójában is külön kiemelt Melyik program ami... topic témájával szembesültem.
-
regener
veterán
válasz
Danecay #19242 üzenetére
Egy kicsit másképp gondolta a fejlesztő mint az oldal tulajdonosai...
MacPaw team continues working for our users while the Ukrainian army is defending our country.
Together we can stop the Russian aggression, so we ask you for support — #StandWithUkraine and spread awareness internationally. As a product company, we’d like to make it easier for you to get the right info and spread it.
We’ve opened access to one year of ClearVPN subscription with the promo code SAVEUKRAINE. Here is the link: https://rebrand.ly/saveukraine
Thank you for your support and prayers. We’re blessed to have such a great community. Glory to Ukraine! -
-
-
-
rgranc
aktív tag
válasz
Danecay #19048 üzenetére
Köszönöm a HideAway VPN tippet, előtte nem fogadott el nekem sem 2 másik VPN-t, valamiért azokkal is felismerte, hogy nem vagyok elég brit, de ez ment.
Viszont nekem most (1 perce) a 2 extra kódot is elfogadta, jó helyen próbáltad beadni? A "Subscription" oldalon a "Manage your subscriptions" alatt az "Enter your subscription code"-nál kell beadni -
-
Danecay
addikt
válasz
Danecay #18961 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen! Mondjuk engem elsősorban a miértje érdekel a dolognak. Tavaly valahol regisztráltam a 10-esre, az meg is lett, igaz nem biztos, hogy már működne, mert ha jól rémlik, volt egy bizonyos időlimit, ameddig be kellett volna regisztrálni, és hát én nem tettem meg, letöltöttem a telepítőt, megvolt a serial, de végül telepíteni nem telepítettem.
-
-
5w40
csendes tag
válasz
Danecay #18554 üzenetére
Miert ne lenne legalis?
Ha nem lenne legalis, a Google tiltana, stb reg nem adna talalatot a Google keresoje es az oldalt beszantottak volna, a fejleszot meg ugyvedek hadaval fenyegetnek.
Az tulzas, hogy evek ota hasznalom, de eddig nem volt gyanus tevekenyseg egyetlen telefonomon se.
Amugy a GitHubon is fent van a kod, stb.
-
Pano
addikt
válasz
Danecay #18505 üzenetére
HTTP protokollt (is) szűr, így lényegében mindegyik böngészőt támogatja. Az adathalász webhelyek, keresési eredmények rangsololására és stb használ külön böngésző bővítményt. A chromium motort használőó böngészők esetén a chrome áruházban lévő használható.
A beállításokban itt találod meg és tudod telepíteni: -
válasz
Danecay #18416 üzenetére
A systemcareről nincs pozitiv véleményem főleg hogy csak 6 hónapos licensz, viszont az AceMovit most teszteltem, és meglepően jó, egyszerűségében, képességekben gazdag, hozza egy minőségi video szerkesztő alapjait. Teljesítményében sem rossz, 10 perces hd videot upscaleltem 4k-ra kb 18 perc alatt a 6 magos procimmal.
-
válasz
Danecay #18345 üzenetére
Ilyet még nem hallottam, hogy google accountról eltűntek volna a képek. Valszeg a google photos tárhelyre kerültek át: [link]
Ha ott sem találod, akkor valszeg te emlékszel valamire rosszul, pl több google acountot használtál, és nem azon kerested a képeket, amellyel feltöltötted. -
törölt tag
válasz
Danecay #18338 üzenetére
A HD Sentinel-t sokan használják.
Azok akik ritkán ránéznek vele a lemezre azok is időnként beszereznek egy frissebb verziót.
Akiknek meg van több 3-4-5 HDD, SSD lemez a számítógépükben azok meg szeretik ha folyamatosan monitorozva van.
Vajon miért, lehet nem akarják, hogy 1-2 terra adat elvesszen, szeretnék megelőzni ha már nem tükrözik RAID őket?szerintem tök felesleges, hogy még ez is fusson a háttérben. 21 éve van asztali PC-m és még egy HDD vagy SSD-m sem hasalt el, csak úgy
Ezek után lehet kőbe vésni, hogy a felhő szolgáltatásokat lehet felmondani feleslegessé váltak sokak számára az egzakt kinyilatkoztatásod után de a RAID winyók is mehetnek az apróra... -
cigam
titán
válasz
Danecay #18334 üzenetére
Hát pl. pont az, hogy folyamatosan figyeli a lemezek állapotát, és ha romlásnak indul a diagnosztika valamelyik paramétere, képes figyelmeztetni, adott esetben még az adatokat is biztonságba helyezi. A hőmérséklet is adhat infót a hűtés állapotáról. Plusz képes a NAS lemezeinek a monitorozására. Akkor is hasznos, ha több gépet üzemeltetsz, legyen az családtag, kis iroda. Természetesen egyik pillanatról a másikra is elromolhat bármi, de az esetek nagy részében vannak előjelek, és te már ekkor be tudsz avatkozni, megelőzve a bajt.
-
UserX
addikt
válasz
Danecay #18248 üzenetére
Én is beszálltam, a 255 ft-os buliba, feltettem a LENOVO T420-as laptopomra. A Kaspersky Free-t váltotta. A rendszer begyorsult, teszi a dolgát, semmi bug. Ami nem kell, azt egyszerűen nem használom! Az automatikus megújítást kikapcsoltam, azóta csesztetnek, riogatnak, hogy kapcsoljam vissza. Nyilván több ezret nem ér, de nekem így megfelel, azután ráérek gondolkodni!
-
Onderon
senior tag
-
-
-
sopruk
senior tag
válasz
Danecay #17938 üzenetére
Sziasztok!
Eddig nem foglalkoztam ilyen VPN-es dolgokkal, de most lehet kipróbálnám, tanulgatnám a használatát...
Viszont a hozzászólásokban eléggé lehúzzák az programot. Pld hogy a DNS-t kiszivárogtatja a háttérben. Meg a 2019-02-04 hozzászólásban ecseteli, hogy a szerződési feltételek szerint bármely szoftvert telepíthet a gépre...
Erről mi a véleményetek, mennyire biztonságos ez így?
Köszi szépen előre is! -
karlkani
aktív tag
válasz
Danecay #17923 üzenetére
Köszönöm a megosztást!
Tegnap délután telepítettem, aktiváltam (2022.04.05-én jár le). Még közel négy hónapom volt a seed4.Me hat hónapos promójából (előtte egy éves volt, szintén promóban), de ez jobban bejön, le is cseréltem. Lehet csak egyes programokat is (pl.: csak Firefox) elrejteni vele, ami számomra fontos.
Aki esetleg kipróbálná a seed4.Me-t hat hónapig, itt megtalálja (nem tudom, működik-e még, a promóciós kód megadása után kiírja a hat hónap ingyenességet a regisztrációs űrlapon).
-
Shadowduet
tag
válasz
Danecay #17725 üzenetére
Én 15.-én VPN nélkül regeltem egy accot, arra 30 napot adott, bár nem pipáltam be a hírlevelet (fogalmam sincs lényeges-e vagy sem).
Másnap, 16.-án töröltem azon a mail címen lévő accot, VPN-re fel, német cím, majd egy másik mail címre regeltem az accot a megadott linken, és bepipáltam a hírlevél opciót (vagy hát azt a hosszú német szöveget, ami a password mutatása alatt van, gondolom hírlevél, németül nem tudok, google fordító meg nem volt a barátom mert lusta voltam keresgetni, na meg google-t sem szívesen használok semmilyen formában.) -
Cs1csó
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest