- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
Az a gond hogy Vanced kicsit többet tud mint a prémium. Beépített SponsorBlock, beépített Return Youtube Dislike, csúsztatási műveletek fényerő és hangerő állításra, valóban fekete téma, nem csak sötét, egyenként kikapcsolható komponensek (YT story, csatorna vízjel, stb.), preferált videóminőség kényszerítése, stb, mindezt a gyári YT app köntösében.
De nem kell félni, a legutóbbi Vanced még 1-2 évig el fog ketyegni, addigra meg csak átveszi valaki más néven.
Ami még alternatíva az a NewPipe. Igaz Google login nincs (pont ez a lényege hogy szeparált), de legalább van SponsorBlock meg Dislike.
-
-
-
-
tobias40
veterán
Azoknak írtam akiknek nem sikerült vmiért,mint nekem a nordvpn-el..(nekem a harmadikat továbbra sem de nem érdekel már,nem oszt nem szoroz..
)
Mindent uanúgy csináltam és elsőre megette,tegnap többször próbáltam és nem.(igaz úgy láttam hogy a nordvpn is bizonytalankodot...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest