- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
Steve1207 #17461 üzenetére
Igazából a legdurvább ajánlat a Bandlab Cakewalk (korábbi nevén, Cakewalk SONAR), ami egy 400Euro-s DAW volt évtizedeken át, de egy adás-vételt követően teljesen ingyenes lett.
-
Danecay
addikt
válasz
Steve1207 #17338 üzenetére
Már volt pár hsz-al fentebb de azért köszi! Jó hogy írod, hogy egy éve ezt használod, mert én csak most raktam fel, viszont én olyan alapvető funkciókat mint pl. egy videofájlt több helyen megvágni, részleteket kivágni, a megmaradt jeleneteket összefűzni esetleg valamilyen áttűnéssel, olyat nem találok. Tud ez ilyet egyáltalán, vagy csak egy adott részt kivágni egy videóból?
-
UHHH
őstag
válasz
Steve1207 #16136 üzenetére
Sajnos a Hard Disk Sentinelnek "mindig más" a letöltési linkje, így a te URL-ed "törölhető", de
segítek kicsit a letölteni akaróknak: Ide a Hard disk sentinel 5.40.1 -re kattintasz, aztán megkeresitek a
Скачайте szót és arra kattintasz. Voila! -
-
-
Steve1207
veterán
válasz
Steve1207 #16075 üzenetére
Kis infó a DBD-hez. Ha nagyon sokszor frissíted az oldalt blokkolják az ip címed és lehet írni a supportnak. Pedig most mindent megtettem, hogy elsőként, még a bejegyzés előtt kapjam el az oldalt. Kb folyamatosan frissítgettem sorozatnézés közepette a böngészőt, megártott nekik a 8-10e lekérés a címről
-
Golden9
veterán
válasz
Steve1207 #16081 üzenetére
Köszi.
Más:
Három napig kipróbálható a BATTALION 1944, Steamen. -
looser
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged