- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
válasz
ggeleven #20462 üzenetére
Helló.
Azt jól látom, hogy a Hard Disk Sentinel még mindig ingyé van?
Sőt, már 2023-09-05-én is elérhető volt.
Szabad innét tölteni? -
sopruk
senior tag
válasz
ggeleven #20462 üzenetére
A korábbiakhoz hasonlóan újraindult a visszaszámlálás
HD Sentinel
BitsDuJour -
niof
veterán
válasz
ggeleven #19920 üzenetére
Én olyat is megoldottam nemrég, hogy a Clonezilla valamiért baromi lassan haladt, ezért félbeszakítottam. Ennek egy nem bootoló eredeti lemez, és egy félbehagyott másolat lett az eredménye. Bebootoltam egy W10 telepítőről, és DISKPART-al megnéztem a partíciókat. Szerencsére épnek írta őket, csak nem bootolt be. Ez után letöröltem és újraépítettem a boot partíciót. Bebootoltam a Windows-ba, és inkább megoldottam a Macriummal. Vígan pöfög azóta is. Valószínűleg a Clonezilla-nak az volt a gondja, hogy egy 100 éves 128GB-os nvme ssd-ről akartam átterelni a dolgokat egy 500-as SATA-sra. Másolt, de tetű lassan, és 40 perc után meguntam, még a felénél sem járt. Hozzáteszem, kolléga ötlete volt, hogy ezzel csináljuk, nem az enyém. Aztán a Maci 20 perc alatt megoldotta...😄
-
Vesa
veterán
válasz
ggeleven #16734 üzenetére
Írtam volna olyat, hogy utálom? Nem szeretem, mert rettenetesen keveset tud a Steam-hez képest. Zavar az értékelések hiánya is. Értem én, hogy ez a fejlesztőnek előnyös mert ha sz*r a játéka akkor nem tudja a játékos kinyilvánítani a nemtetszését, de számomra előnytelen, mert nem tudok egyszerűen tájékozódni. Community és egy feature tekintetében pedig messze lemarad. Ha feljön, és ezeket orvosolják, akkor majd lehet, hogy megváltozik a véleményem. Nem fanboy vagyok, csupán összehasonlítok értelmesen két szolgáltatást és levonom a saját következtetésemet. Ilyen egyszerű. Egyetérteni nem kell vele(m) természetesen.
-
Beniii06
addikt
válasz
ggeleven #16734 üzenetére
Ezt hagyd inkább, sokan napellenzővel a szemükön mászkálnak, ha nekik így jó és engem nem zavarlak vele, akkor felőlem rendben van, hogy valaki elvből epic ellenes, akkor ott a lehetőség, hogy vegyék ment steamen/RG launcherben és kész, én meg örülök, hogy nem kellett fizetni érte.
-
ptesza
senior tag
válasz
ggeleven #15873 üzenetére
Indulás után a bal alsó sarokban egy kis ottmaradó reklámmal fogad.
Miszerint ez a standard verzió és ha áttérsz a pro verzióra akkor cikra 20 dodo.
pro változat előnyei:
- levels and curves
- Catalog support
- WatermarkingEzekkel akár lehetne egy LR alternatíva is.
Nálam nem sikerül RAW fájlokat kezelnie. DNG és CR2 volt próbálva azt biztosan nem látja. Még próbálkozom majd a progival.
-
válasz
ggeleven #15871 üzenetére
Bemásolom inkább ide ezt:
Corel After Shot 3 – most ingyen
szerző: Irházy Róbert (Birdie) - 2017-07-06 17:0901 546
A Corel tavaly májusban jelentette be az After Shot Pro 3-at, most pedig egy rövid promócióban ingyen elérhetővé teszi a teljes After Shot 3 változatot.Az objektív hibák korrekcióját, a csúcsfények visszaállítását, az egyszerű és gyors vízjelezést, a bőrhibák javítását és természetesen az alap RAW feldolgozó funkciókat kínáló szoftver Windows és Macintosh gépekre is letölthető, a mellékelt sorozatszámmal pedig az összes funkciója elérhető lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest