- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- iPhone topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
riki
senior tag
válasz
s7evcsenko #21042 üzenetére
Sajnálom, tegnap még az általam megjelölt jött le, Mindenkitől elnézést kérek.
S.S .jogtulajal. -
mgergo76
tag
válasz
s7evcsenko #20904 üzenetére
2 éves opciót vettem 45USD-ért (annyit nekem megért). Sensor panel ki van téve egy kis képernyőre, így látom, ha valami anomália lenne a figyelt paraméterekkel pl. játék közben.
2 év alatt a jelen konfigom mérésére szolgáló paraméterek rendesen ki lesznek reszelve és okafogyott lesz az újabb verziókra való frissítés.
Amikor majd lecserélésre kerül a konfig (5-8 év múlva), akkor legfeljebb majd veszek új licenszet. -
tibaimp
nagyúr
válasz
s7evcsenko #19366 üzenetére
-
válasz
s7evcsenko #18103 üzenetére
Igen, átneveztem és rendbe tettem a TIR-t is. Természetesen a régi néven is megtalálható a topik.
-
echterion
nagyúr
válasz
s7evcsenko #17106 üzenetére
Három után nem sokkal még nem tudtam behuzni. De ezen nem veszünk azért össze.
-
rgranc
aktív tag
válasz
s7evcsenko #14941 üzenetére
Nekem még sikerült 1-2 órával korábban (gmailes címmel)
-
Mikemend
senior tag
válasz
Múltkor a Chip naptárban lévő Steam kódokból én is épp a végét csíptem el, pedig akkor még csak délelőtt 10 óra lehetett, és több ezer kód volt állítólag. Ilyenkor utálom a scriptereket...
Ja, a fenti Avast regisztrációnál meg nem ette meg a freemail címem a weboldaluk, úgyhogy két próba után otthagytam őket. -
Cs1csó
titán
válasz
Próbálj meg esetleg proxy-n keresztül kódot igényelni álcázd magad angolnak, vagy németnek hátha.
-
Vertigo18
addikt
válasz
s7evcsenko #14632 üzenetére
Természetesen... Feltelepítettem... Ott van egy "Redeem Code" menü, ott beírva sem adja. Aztán megnéztem az upgrade lehetőséget, látom, hogy ott kétféle upgrade létezik, a premium és a Pro...
De sehogyse fogadja már el a kódot sajnos, legalábbis nekem.
-
Vesa
veterán
válasz
s7evcsenko #12796 üzenetére
Ilyesmire én a Free Studio-t használom évek óta, ez ingyenes és tökéletes a célnak, ráadásul ezer más tool-t is ad, szintén ingyen (konverterek, egyszerű szerkesztők stb.).
-
jbl
senior tag
válasz
s7evcsenko #12796 üzenetére
Download Flash and Video
Én ezt használom, olyan nem volt amit ne tudna letölteni. -
PrometheusX
aktív tag
válasz
s7evcsenko #12327 üzenetére
Én is ilyen módon vettem (későbbi aktiválással). Szerintem miután "megvásároltad" a kódot ténylegesen, azután bármikor aktiválhatod. Szóval szerintem akár egy Windows reinstall után is jó lesz a kapott kulcs.
-
sz.j
nagyúr
válasz
s7evcsenko #12100 üzenetére
Csinálj egy biztonsági mentést (pl. Macrium Reflect-el, AOMEI Backupper-el, stb) és ha gond van a winnel, akkor azt visszaállítva nem veszítesz el semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- Linux Mint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged