- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
riki
senior tag
válasz
s7evcsenko #21042 üzenetére
Sajnálom, tegnap még az általam megjelölt jött le, Mindenkitől elnézést kérek.
S.S .jogtulajal. -
mgergo76
tag
válasz
s7evcsenko #20904 üzenetére
2 éves opciót vettem 45USD-ért (annyit nekem megért). Sensor panel ki van téve egy kis képernyőre, így látom, ha valami anomália lenne a figyelt paraméterekkel pl. játék közben.
2 év alatt a jelen konfigom mérésére szolgáló paraméterek rendesen ki lesznek reszelve és okafogyott lesz az újabb verziókra való frissítés.
Amikor majd lecserélésre kerül a konfig (5-8 év múlva), akkor legfeljebb majd veszek új licenszet. -
tibaimp
nagyúr
válasz
s7evcsenko #19366 üzenetére
-
válasz
s7evcsenko #18103 üzenetére
Igen, átneveztem és rendbe tettem a TIR-t is. Természetesen a régi néven is megtalálható a topik.
-
echterion
nagyúr
válasz
s7evcsenko #17106 üzenetére
Három után nem sokkal még nem tudtam behuzni. De ezen nem veszünk azért össze.
-
rgranc
aktív tag
válasz
s7evcsenko #14941 üzenetére
Nekem még sikerült 1-2 órával korábban (gmailes címmel)
-
Mikemend
senior tag
válasz
Múltkor a Chip naptárban lévő Steam kódokból én is épp a végét csíptem el, pedig akkor még csak délelőtt 10 óra lehetett, és több ezer kód volt állítólag. Ilyenkor utálom a scriptereket...
Ja, a fenti Avast regisztrációnál meg nem ette meg a freemail címem a weboldaluk, úgyhogy két próba után otthagytam őket. -
Cs1csó
titán
válasz
Próbálj meg esetleg proxy-n keresztül kódot igényelni álcázd magad angolnak, vagy németnek hátha.
-
Vertigo18
addikt
válasz
s7evcsenko #14632 üzenetére
Természetesen... Feltelepítettem... Ott van egy "Redeem Code" menü, ott beírva sem adja. Aztán megnéztem az upgrade lehetőséget, látom, hogy ott kétféle upgrade létezik, a premium és a Pro...
De sehogyse fogadja már el a kódot sajnos, legalábbis nekem.
-
Vesa
veterán
válasz
s7evcsenko #12796 üzenetére
Ilyesmire én a Free Studio-t használom évek óta, ez ingyenes és tökéletes a célnak, ráadásul ezer más tool-t is ad, szintén ingyen (konverterek, egyszerű szerkesztők stb.).
-
jbl
senior tag
válasz
s7evcsenko #12796 üzenetére
Download Flash and Video
Én ezt használom, olyan nem volt amit ne tudna letölteni. -
PrometheusX
aktív tag
válasz
s7evcsenko #12327 üzenetére
Én is ilyen módon vettem (későbbi aktiválással). Szerintem miután "megvásároltad" a kódot ténylegesen, azután bármikor aktiválhatod. Szóval szerintem akár egy Windows reinstall után is jó lesz a kapott kulcs.
-
sz.j
nagyúr
válasz
s7evcsenko #12100 üzenetére
Csinálj egy biztonsági mentést (pl. Macrium Reflect-el, AOMEI Backupper-el, stb) és ha gond van a winnel, akkor azt visszaállítva nem veszítesz el semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Íme az új Android Auto!
- Könyvajánló
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Autós topik
- Medence topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Gyermek PC játékok
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest