- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Danecay
addikt
válasz
sopruk #19505 üzenetére
Mondjuk ahhoz szerintem pont nem ártana, ha tudna több csatornát kezelni, plusz hangsávot beszúrni, pl. háttérzenének, átmeneteket készíteni, feliratozni, effektezni, ilyesmi, így én nem feltétlenül a LosslessCut-ot ajánlanám, bár magam is letöltöttem, mert a maga nemében jó. Anno a VirtualDub-ot használtam ilyesmire. mármint amire a LosslessCut pont jó, egyébként pedig a Sony Vegas-t, de az meg fizetős, és ha jól tudom a mostani Vegas, már nem az a Vegas ami 10 éve volt.
-
-
-
válasz
sopruk #18596 üzenetére
Windscribe volt , mobil adatkapcsolattal és mobilon is angol ip megadva vpn klienssel .
Valamiért digi száloptikán a beállított vpn mellett se Anglia volt az ip cím [itt ellenőriztem] , hanem egy németet jelzett . a dupla vpn viszont valamiért bevált .
Úgy sem megy ha a mobilra telepíted a vpn kliens-t ? -
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz
sopruk #18326 üzenetére
Szia!
Én is letöltöttem a " #18310 looser hozzászólásában szereplő oldalról" fel is telepitettem, amihez 1 évvel vissza kellett állítottam a rendszeridőt! (különben nem települ)
Egyébként telepités után a hivatalos HDS oldalt is betölti:
[link]
Sokaknak jól jöhet, mert pl. az én 94% SSD-m már 100%!(de ez nem garantált minden SSD-re, lehet fordítva is)
Persze a naprakész verzió újra 94%-ot mutatna!
Ui:
Több mint 10 éve van hivatalos Pro licencem, de egyelőre ez marad a gépemen amit ma telepitettem újra! -
Cs1csó
titán
válasz
sopruk #18326 üzenetére
Engedd el.
Szerintem büntetni kellene ezt a megoldást ami korrekt lenne: x ideig elérhető egy az email címedre elküldött kóddal mondjuk a mindig legfrissebb verziót használni mondjuk fél évig vagy egy évig ingyen.
Ezeket a csavaros hozzájutási módokat, meg a több hónapja lejárt verziók elérhetővé tételét nem szeretem. Plusz azt sem, hogy akármilyen oldalról töltsek le egy telepítőt. Telepítő letöltésére a legbiztonságosabb mód a GYÁRTÓ oldala. Ők csak adják a kódot amivel használatba lehet venni.Ilyen téren az F-Secure pl. sokkal korrektebb.
-
-
8
senior tag
válasz
sopruk #17952 üzenetére
Erről mi a véleményetek, mennyire biztonságos ez így?
Semennyire sem biztonságos. Amikor ilyen kaliberű vpn-t használsz, akkor mindig feltételezd, hogy anonimitást nem ad, dns szivárog, az ip címed láthatóvá válhat, a forgalmi adataid rögzítik és tárolják, forgalmazott adatokba a használt technológiától függően belenézhetnek és tárolhatják (vagy a vpn szolgáltató, vagy a szerver üzemeltetője az adott országban), minden amit rólad tárolnak harmadik félnél landolhat (pl hatóságok, adatlopás, értékesítés, stb útján).
De pl streamingre, általános geoblockra megfelelő lehet, szolgáltatód elől nagyjából elrejtheted a forgalmi adataid, stb.Hosszabb válasz: VPN topik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Androidos tablet topic
- Mobil flották
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest