Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sh4d0w
üzenetére
Néhány éve korábbi munkahelyemen foglalkoztam MBAW szoftverrel (a vállalati verziójával inkább). Az MBAW egy komplementer, azaz kiegészítő védelmi megoldás, teljesen más technológiát használ, mint a hagyományos AV megoldások. Ezért sok cég vásárolta is meg, így erősítve meg védelmüket. Aki az ősidők elejétől/elején használta, emlékezhet rá, hogy sok olyan kártevő szart el tudott távolítani már akkor pont emiatt, amit a más nagy AV-k nem (vagy nem nagyon) tudtak. Ha jól emlékszem egyébként, létezik rá külön eltávolító (ahogy létezik pl. Bitdefender-hez, Kaspersky-hez is), azzal nekem mindig sikerült maradéktalanul eltávolítani.
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
bár lehet, hogy már lejárt, a fenti pedig csak egy trial? nem tudom, nem annak tűnik, egy próbár megér
-
-
válasz
MoVieFaN
üzenetére
Én 19.00-kor regisztráltam és tökéletesen működik, Adobe for Enterprise nálam is.
AMúgy Brave inkognitó módban nekem is előtte többször hibát dobott az oldal, de Firefox privát módban simán, azonnal végig tudtam csinálni a folyamatot.@Busterftw: próbáld meg úgy is, hogy
1. adobe.com
2. itt beírod emailcímnek, hogy (amit megadtál regisztrációkor username)@ngs.privo.com
3. ez automatikusan elvisz a Privo oldalára, ahol mégegszer beírod ezt a fenti emailcímet, majd a regisztrációkor általad megadott jelszót
4. ezután sem léptet be?
5. próbáld meg Firefox privát/inkognitó módban is, hátha. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Felégeti készpénztartalékait a Tesla
- PlayStation 5
- Le Mans Ultimate
- Bétának hívják, de inkább Early Access - Játszható a The Expanse: Osiris Reborn
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - MSI MAG Coreliquid I240 AIO Vízhűtés!
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27% ÁFA - Garancia - (0437AB)
- iMac Pro 27" 2017, Xeon W-2191B 18 core, 64 GB RAM, 8 GB GPU, 1 TB SSD - 27% Áfás (0441AB)
- AKCIÓ! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest