- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lomposfarkas
tag
válasz
koko52 #17422 üzenetére
Ide érdemes felnézni néha:
https://www.app-sales.net/nowfree/#!
Ha az appot megveszed, akkor abban figyelőlistába lehet tenni alkalmazásokat és értesít az árváltozásnál:
https://play.google.com/store/apps/details?id=net.tsapps.appsales -
looser
addikt
válasz
koko52 #17162 üzenetére
A telepített verzió simán átmásolható máshova és működik, csak érdekességképp említem :-) A "hard disk sentinel giveaway" kifejezésre ez az első találat, ha jól látom, innen az 5.50 standard tölthető.
-
Golden9
veterán
válasz
koko52 #17158 üzenetére
Ez miben jobb mint amit a fejlesztőitől lehet letölteni? Hard Disk Sentinel
-
Vesa
veterán
válasz
koko52 #17111 üzenetére
Hopp, és ugyanott ingyen ShadowRun Collection!!
Thx!
-
Adamyno
tag
válasz
koko52 #17077 üzenetére
Feldobtam több gépre. Lifetime license, de csak erre a verzióra, nem frissítheted. Mindenhol működik, ugyanaz a regisztrátor.
Igazából nem sok a különbség a Pro-hoz képest csak a felület teszt butább. Nem tud adatterület frissítést és újrainicializálást de jellemzően köreimben az a szokás, ha valami elromlik akkor nem kendácsolunk hanem csere. Egyébként megvettem a Pro-t is egy gépre ha mégis kellene akkor legyen, bár eddig még nem tudott csodákat tenni sehol. -
konikan
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest