- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior11
veterán
Szóval akár az AVG honlapjáról is letölthetem az idei IS-t és csak beírom a kódot vagy érdemesebb a linkelt oldalról letölteni a régebbit? Amúgy van magyar nyelv? Te ezt használod, meg vagy vele elégedve? Védelem tekintetében gondolom nem hozza a Bitdefender, Kaspersky szintjét, bár ritkán használt és egy kicsit gyengébb gépre raknám, jó lenne ha nem fogná le...
-
törölt tag
Szerintem mindig kikapcsolgatni önszívatás. Nekem olyan bankom van, amelyiknek van mobilapplikációja, és mivel Tokent-t használ, ezért pláne felesleges belefeszülni az ügybe. Amúgy az papok kezelésénél ki van kapcsolva a CIB Bank Mobilapplikáció járnak szűrése, különben nem működne az alkalmazás.
-
PrometheusX
aktív tag
Gondolom (szóval ez csak tipp a részemről), hogy az eddig mért statisztikákat mérlegelik, és ha nincs aktív internet kapcsolat, akkor ezt az előre betáplált statisztikát veszi alapul a program.Most olvastam el a Sygic support-os cikket, valóban aktív internetkapcsolat kell. Viszont az nem lenne rossz ötlet, ha amit mondtam - az átlagos statisztikák használatát - hasznosítaná a program.
Amúgy én is úgy vettem ki ezt a Sygic progit, hogy inkább telefonra szánják és nem GPS-re. "Hagyományosabb" GPS-re inkább szerintem az iGO javasolt, már csak a tradicionálisabb kezelőfelülete miatt is. Na mindegy, nem szeretném tovább offolni a témát.
-
GEPESZ66
veterán
A 4GB DDR2, vagy DD3 RAM mennyire elég az AVG-nek?
A régebbi gépemben egyébként még AMD 64 Dual Core 4000+ processzor van.
Sokat nem gépezek, ezért gondoltam, hogy nekem elég lesz az i3-as gép, ami ugye a sajátom volt 12 ezer Ft-ért, s nem kell kiadnom 130 ezer Ft-ot egy mostani konfigurációra. -
sz.j
nagyúr
Én sok-sok év óta jóformán csak az AVG-t (AV és IS) használtam, ráadásul volt, hogy egyszerre 2-3 gépünkön is és ugyanarról az ip-ről. Szerintem ezt valahogy az AVG is tudta, ezért ennek eredményeként volt, hogy még a free AV-t se engedte telepíteni nem hogy a promos változatokat ....
Mivel a közelmúltban újraraktam a win-t ezért most gond nélkül feltudtam rakni (kb 2-3 hete) a promos, IS-nek hirdetett de valójában csak AV-t és nem szeretnék kísérletezni vele nehogy azt is "elveszítsem" ...
(arra még nem jöttem rá, hogy honnét és mit kellene a gépről törölni ahhoz, hogy ne legyen nyoma a törölt avg-nek ..., CCleaner, AVG Remover, stb sajnos nem használt ... -
Zeki
nagyúr
Sikerült ma vennem 1 éves előfizut, 15 usd-ért, a fizetés végén jól írta ki, hogy
Subscription Expiration: 30 December 2017De aztán belépve a frissen létrehozott accountba, ezt írja. :
Elite Membership
Your subscription will automatically renew on
2019-06-12 and you’ll be recharged 14.95 USDFelettébb érdekes.
Mondjuk levonni semmikor sem tudja legközelebb, mert addigra az a kártya nem lesz már.Mondjuk teló appon belül is a 2017 december 30-at mutatja, amíg érvényes.
-
Zeki
nagyúr
Ismerős gépén működött a kulcs, feltette, ezt írta:
Na kérem! Az anti malwarebytes széjjel lázadta a jobb alsó sarkot a progi miatt a következő figyelmeztetésekkel: Fake FFProfile, DeskCut, OurSurfing.ShrtCln, YesSearches(!!!!!!!), MultiPlug (hohó kérem, ez is szép!).Takarítás következett. Az eredményt még várom.
Részemről ez a progi nem az ingyenes f..za, hanem az ingyenes f..z kategória győztese. -
-
-
-
Terms and Conditions
This is a 3-computer / 1-year / 5GB per month license
You get free upgrades for one year
No free support
You must get your license key and download the installer before this offer has ended; your license key has no shelf-life (i.e. it will continue to tick even if you don't use it)
May not be resoldAz 500/hó az a free verzára vonatkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Apple asztali gépek
- Medence topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- EA Sports WRC '23
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Gyermek PC játékok
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest