-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
koxminator
senior tag
válasz
MoVieFaN #17411 üzenetére
Én 19.00-kor regisztráltam és tökéletesen működik, Adobe for Enterprise nálam is.
AMúgy Brave inkognitó módban nekem is előtte többször hibát dobott az oldal, de Firefox privát módban simán, azonnal végig tudtam csinálni a folyamatot.@Busterftw: próbáld meg úgy is, hogy
1. adobe.com
2. itt beírod emailcímnek, hogy (amit megadtál regisztrációkor username)@ngs.privo.com
3. ez automatikusan elvisz a Privo oldalára, ahol mégegszer beírod ezt a fenti emailcímet, majd a regisztrációkor általad megadott jelszót
4. ezután sem léptet be?
5. próbáld meg Firefox privát/inkognitó módban is, hátha. -
Busterftw
nagyúr
válasz
MoVieFaN #17411 üzenetére
Igen azzal, megkaptam a megerosito email-t, aktivaltam, majd egybol kaptam ugyanattol a PRIVO/Adobe Support-tol a masodik emailt amiben ez van:
"Get Started with Adobe Creative Cloud"
alatt meg amit fentebb linkeltek:
https://account.privo.com/oauth/ngs/loginItt mar atiranyit (Edge-l, Firefoxxal nem), bejelentkezek, de aztan kapom, hogy Access Denied, lepjek kapcsolatba az IT Adminnal.
-
Fandango
veterán
válasz
MoVieFaN #17377 üzenetére
Én eljutottam odáig, hogy jött a visszaigazoló emial a sikeres aktiválásról, de a levélben lévő link oldalán ez fogad:
Access Denied
You do not have access to this service.
Contact your IT administrator to gain access, or sign in with an Adobe ID.Hiába kattintok a sign in linkre, az csak simán a CC oldalra dob ahová már be vagyok jelentkezve, és nem látom sehol hogy aktív lenne ez a 2 éves licence.
-
twollah1976
őstag
válasz
MoVieFaN #9315 üzenetére
V V V (Virtual Volumes View), hordozható verzió itt.
Tud magyarul, kipróbáltam. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest