-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
kiváncsi f.. #19148 üzenetére
Csak a kód aktiválásáig kell magad a megfelelő IP-vel álcáznod, a használatra már nincs megkötés, tehát saját magyar IP-vel is csinálhatod.
-
Danecay
addikt
válasz
kiváncsi f.. #16633 üzenetére
Félreértesz!
-
Danecay
addikt
válasz
kiváncsi f.. #16630 üzenetére
Én már inkább meg sem szólalok, szerintem éppen én linkeltem
-
Cs1csó
titán
válasz
kiváncsi f.. #16630 üzenetére
Semmi gond, csak a Windows 7 egy 11 éves oprendszer és már lassan 3 éve semmilyen támogatás nincs rá, a Kerish Doctor-t pedig soha nem használtam és szépen megy a gépem nélküle is.
-
Trailblazer
veterán
válasz
kiváncsi f.. #16440 üzenetére
Elég érthetően leírtam. Használj, amit akarsz.
-
TRob1
veterán
válasz
kiváncsi f.. #16394 üzenetére
Mire vált be? Fejfájásra? Másnaposságra? Vagy?
Csak mert mióta létezik win, használom, de ilyen - szerintem - baromságokra sosem volt szükségem, mégis mindig minden rendben. És hidd el, nem csak nálam...
Amúgy milyen az már hogy jó fél éve és 2020 a neve?
(#16393) Danecay: Manapság már azok közül se mindenki.
Általában leesik a júzereknek előbb vagy utóbb hogy ez mind bullshit, sőt még gondot is okoz(hat)nak (persze kivételek mindig akadnak)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest