- Apple Watch
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- iOS alkalmazások
- Motorola Moto G04 - fapadot szépen
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
karlkani
aktív tag
válasz Donki Hóte #20974 üzenetére
A letöltött .zip-ben van egy .txt, amiben leírja, hogyan kell aktiválni (6 hónap).
-
karlkani
aktív tag
válasz alratar #20313 üzenetére
Beállítható, hogy felhőbe vagy helyi hálón szinkronizáljon, de ki is lehet kapcsolni, én így használom (csak PC-n). Kizárólag bejelentkezési információkat tárolok itt (2 Mozilla Firefox profilom van). Egy dolog viszont nem tetszik, csak az egyik profilt látja (hiába állítom be alapértelmezettnek a 2-est a böngésző profiles.ini-t módosítva, akkor is az 1-est látja. A 2-est úgy tudtam megoldani, hogy bezártam a Sticky-t, átneveztem az 1-es profilmappát, ahonnan már importáltam előzőleg az adatokat. Jelszókezelő indítása (végre a 2-es profilt látta), importáltam egy másik csoportba, majd visszaállítottam az eredeti nevére az 1-es profilmappát.
-
karlkani
aktív tag
-
karlkani
aktív tag
-
karlkani
aktív tag
válasz GEPESZ66 #20239 üzenetére
Azt szokták javasolni, hogy a telepítés idejére vissza kell állítani a dátumot. Nekem szerencsére ilyen gondom nincs. 2013 szeptemberében behúztam a Standard Editiont (BitsDuJour).
You can install/register the software at any time. Upgrades to future versions of the software will be free for the lifetime of the product.
-
karlkani
aktív tag
válasz Viktor0610 #20231 üzenetére
-
karlkani
aktív tag
válasz Danecay #20211 üzenetére
Én fiók regisztrációkor beírtam a kapott kulcsot, egy éves prémiumot adott. Egy részletére rákerestem, nagy valószínűséggel nem egyedi.
-
karlkani
aktív tag
válasz Danecay #17923 üzenetére
Köszönöm a megosztást!
Tegnap délután telepítettem, aktiváltam (2022.04.05-én jár le). Még közel négy hónapom volt a seed4.Me hat hónapos promójából (előtte egy éves volt, szintén promóban), de ez jobban bejön, le is cseréltem. Lehet csak egyes programokat is (pl.: csak Firefox) elrejteni vele, ami számomra fontos.
Aki esetleg kipróbálná a seed4.Me-t hat hónapig, itt megtalálja (nem tudom, működik-e még, a promóciós kód megadása után kiírja a hat hónap ingyenességet a regisztrációs űrlapon).
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest