- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
twollah1976 #17207 üzenetére
Ha pl. tuningolsz, ez nagyon jó stabilitás tesztre, vagy ha valamit cserélsz a konfigodban, meg tudod nézni, hogy mennyit nyertél vele. Amúgy nincs sok értelme.
-
duvi
nagyúr
válasz
Ennyit tuti megér
Bármikor szükséged lehet egy jó tesztprogramra. Ráadásul ez egy programcsomag.
-
echterion
nagyúr
válasz
Én megvettem, nem steam-en, hogy ne kelljen a kliensnek futni a háttérben. Ha nem akarsz monitorozó progikat használni, szép grafikonokkal mutatja, hogy viselkedett a géped a teszt alatt. Egy pizza árát megéri sztem.
-
törölt tag
válasz
Ha hiszed, ha nem, én megvettem!
Igazából mindenkinek magának kell eldönteni, hogy minek van értelme számára... -
Marci79
senior tag
válasz
twollah1976 #16909 üzenetére
[link] Nála valóban retail kulcsot kapsz! Nem úgy, mint sok másik eladónál. Árban is kiváló, számlát is kapsz.
-
Bajgunar
senior tag
válasz
windows_10_digitalis_es_dobozos
Bátran ajánlom! -
C. s.
addikt
válasz
Szia!
Én Schawótól vásároltam (a webáruházából), már több, mint másfél éve, és rendben van. Itt most nincs aktív hirdetése. Ad számlát, matricát, kedves, minden oké.
-
8
senior tag
válasz
https://hardverapro.hu/aprok/hardver/szoftver/operacios_rendszerek_es_felhasznaloi_szoftverek/index.html
itt nézelődj sok pozitív visszajelzéses régen jelen levő kollégáknál, névre szóló számlát is tudsz kérnitipp: windows 8 vagy 8.1 kulcsot vegyél, mert aktiválni lehet vele windows 10-et is, és olcsóbb
-
Protezis
őstag
válasz
hardverapro.hu
-
konikan
aktív tag
válasz
-
jbl
senior tag
válasz
twollah1976 #16250 üzenetére
Köszi
-
crok
nagyúr
válasz
twollah1976 #16069 üzenetére
Oh. 4.3* az ertekelese 6000+ ertekelesbol, 100000+ letoltessel - nem gondoltam hogy rossz, nekem spec tetszett.
-
whited
addikt
válasz
twollah1976 #15215 üzenetére
Írnál róla picit? Én most hallok róla először
-
Cs1csó
titán
válasz
twollah1976 #15215 üzenetére
Tudom, de úgy vagyok vele, hogy amit a shutup 10 leírt az elég. Nem akarok olyan leirtani ami nem kell ugyan de valami hiányolná és emiatt jönnének az anomáliák.
-
Cs1csó
titán
válasz
twollah1976 #15186 üzenetére
[link] olvasd el a hozzászólásokat, nem jó.
-
törölt tag
válasz
twollah1976 #14813 üzenetére
Azt olvastam, hogy free to keep. És a PUBG is ingyenes [link]
-
Visormail
addikt
válasz
twollah1976 #13089 üzenetére
Ezt nem tudom honnan másoltad, a promó linken nincs ilyen. Viszont mondom még egyszer, semennyi időre sem pro, felteszed tiszta gépre ahol nem volt korábban telepítve és azonnal a sima free verzió lesz belőle.
-
Visormail
addikt
válasz
twollah1976 #13084 üzenetére
Hogy kapom meg? Feltettem a linkről és free verzió nem pro. Tehát ugyanaz mint a sima honlapról letölthető és nincs hozzá aktiváló kód.
-
motacilo
aktív tag
válasz
twollah1976 #12168 üzenetére
Nyugalom a hosszú élet titka. Ez a promo úgy kéthavonta ismétlődik.
-
válasz
twollah1976 #12120 üzenetére
Nem védem az oldalt, lehet hogy nem okés az ajánlat, de akinek kell egy win10 és ingyen nem húzta be, annak megérhet egy próbát, 3400/4000 forintért.
Legfeljebb, ha nem működik, visszautalják a pénzt.(#12121) Kasya:
Amire egyből reagált is a support. -
Kasya
nagyúr
válasz
twollah1976 #12120 üzenetére
Egy hsz van alatta, az szerint invalid a kod.
-
Kasya
nagyúr
válasz
twollah1976 #12112 üzenetére
-
válasz
twollah1976 #11796 üzenetére
Eh.. Bocs.
Vivaldiban nem bírom megszokni, hogy a link beillesztésnél nincs kijelölve a http és mindig sikerül elfeledkezni róla.. -
szabonagyur
félisten
válasz
twollah1976 #11796 üzenetére
Helyesen a link: [link]
-
ubiessuni
tag
válasz
twollah1976 #11685 üzenetére
Köszönöm, ez most jól jött. Az elöző AVG mindjárt lejárt volna, ezzel tökéletesen meghosszabbítottam.
Akik feltették már azoktól kérdezném, hogy ebben nincs tűzfal?
-
kenand
veterán
válasz
Szuper!
Működik korábban lejárt promosra is...
-
sz.j
nagyúr
válasz
Sajnos nem tudtam telepíteni mert valami hibát dob .... (Váratlan hiba, hibakód: 0xc00702e4), és újra már nem engedi letölteni.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
twollah1976 #11688 üzenetére
Én EIS-t használok újságos kóddal.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Ma aktiválni kell!
-
looser
addikt
válasz
twollah1976 #11587 üzenetére
Tényleg sajnálom, nem próbáltam ki, mielőtt írtam. Ez a játék nem Uplay-es.
-
looser
addikt
válasz
twollah1976 #11585 üzenetére
Nyugi cukorfalat, igazad van, tényleg nem jó Uplay-hez. Magam is beregiztem, hogy kipróbáljam. Ehelyett magán az oldalon reggelhető be a kulcs a serial number szekcióban. Nyilván nem olyan jó, mintha valami népszerű online store-ba lenne aktiválható, de végül is... A program maga a My Digital Downloads alól tölthető.
-
looser
addikt
válasz
twollah1976 #11583 üzenetére
A válasz a hsz utolsó bekezdésében van
-
looser
addikt
válasz
twollah1976 #11580 üzenetére
-
válasz
twollah1976 #11498 üzenetére
Az orosz világnyelv...
[link]A 7. - ik helyen az OROSZ nyelv található – kb. 278 millió ember beszéli ezt a nyelvet.
Az orosz nyelv a legelterjedtebb, mint földrajzi kiterjedés, Euroazsiából, a legbeszéltebb nyelv a szláv, ugyanakkor a legelterjedtebb natív nyelv Európában. Hivatalos nyelv, Oroszországban, Fehér-Oroszországban, Kazahsztánban, Kirgizisztánban, Moldovában, Krím félszigeten, Osetiában és második nyelv a többi volt Szovjetunió országaiban. Ugyanakkor Izraelben van egy kissebség, amely oroszul beszél és 750 000 lelket számlál, a többségük a volt Szovjetunióból emigrált. Sőt az orosz egyike az ENSZ hat hivatalos nyelvének. A történelmi forrásokból tudjuk, hogy a szláv az egyik legbefolyásosabb nyelv volt már a X. századtól kezdve a történelemben. Körülbelül 164 millió személy natív beszélője az orosznak, milliók használják, mint második nyelvet. Az orosz nemzetközi nyelvvé vált a kommunista blokk megalakulásakor, amikor a legtöbb Moszkva befolyása alatt levő országokban bevezették kötelezően az orosz tanítását az iskolákban, mint a fiatalok első idegen nyelvét.
Oroszul a köszönés így szol "Zdravstvuite".Szóval neked a mandarin lenne a legmegfelelőbb, azt beszélik a legtöbben.
-
holyseat
csendes tag
válasz
twollah1976 #11498 üzenetére
Akkor nem veszed igenybe a promociot, ez ilyen egyszeru.
-
csaba951
veterán
válasz
twollah1976 #11495 üzenetére
Google fordító minek van?!
-
törölt tag
válasz
twollah1976 #11384 üzenetére
Nem, mert a fickó azt hiszi, hogy még mindig nélkülözhetetlen a cucca (XP érában él), miközben én utoljára 2000-es évek elején használtam. 13+ éve meg kb Windows Intéző/ Fájlkezelő
-
beers
addikt
válasz
Free Commander nem jó?
-
notika77
senior tag
válasz
Nem szokott, legalábbis az elmúlt 15+ évből nem emlékszem rá
és ne dőlj be a Far-os reklámnak
.
-
UHHH
őstag
válasz
A FAR mennyivel jobb! Far Manager! ÉS INGYEN IS VAN!!!
-
isss
tag
válasz
twollah1976 #11256 üzenetére
..ment pm.. ettől már nem tudok többet ..
-
isss
tag
válasz
twollah1976 #11248 üzenetére
-
isss
tag
válasz
twollah1976 #11245 üzenetére
.. gondolom telepítés után a kapott regisztrációs adatok beírása után
-
randras
veterán
válasz
twollah1976 #10697 üzenetére
Unravel pl. első pálya csak... De köszi.
-
C. s.
addikt
válasz
twollah1976 #10549 üzenetére
-
C. s.
addikt
válasz
twollah1976 #10484 üzenetére
Sajnálom.
-
C. s.
addikt
válasz
twollah1976 #10482 üzenetére
Katt a játék indítása gombon. Nem kell most telepíteni, csak kerüljön a játékaid közé.
-
mepet
addikt
válasz
twollah1976 #10439 üzenetére
Kim Dotcom for president!!!
-
daimonion
senior tag
válasz
twollah1976 #10449 üzenetére
Ti most milyen promóról társalkodtok ? Valami password generátorról vagy csak offoltok unalmatokban ?
-
mirci18
addikt
válasz
twollah1976 #10446 üzenetére
Ezért írtam pár hozzászólással előbb hogy egyszerre több helyen kell lenni az adatnak.
Minimum kettő.
Nekem mint írtam felhőben is fent van és winchesteren plussz még dvd-re is kiírom.
Mert ne csak abba gondolj bele hogy mi van ha egy cég kipurcan.
Hanem mivan akkor ha egy szerver vagy más eszköz megy tönkre az adott tárhelyen és pont a te adataid mennek tönkre amiket már nem tudsz visszahozni. -
mirci18
addikt
válasz
twollah1976 #10439 üzenetére
Az emberek jönnek és mennek.
Ha ő elmegy majd lessz más.
Nem ő volt az első oldal.De jelenleg ő a leghíresebb. -
válasz
twollah1976 #10435 üzenetére
akkor egyszerűbb a jelszót megjegyezni
a mesterkulcs csak azoknak kell, akik időközönként változtatják a jelszavukat
-
válasz
twollah1976 #10428 üzenetére
mega-nál kevés híresebb van, Kim Dotcom tulajdona
-
Gabis
őstag
válasz
twollah1976 #10428 üzenetére
A mega azért nem noname
-
Zeki
nagyúr
válasz
twollah1976 #10374 üzenetére
Nekem is él valami a halvány emlékem róla , ha nem is volt, de játszottam vele, az fix.
-
C. s.
addikt
válasz
twollah1976 #10379 üzenetére
Látom, Téged is elkapott a nosztalgia!
-
C. s.
addikt
válasz
twollah1976 #10015 üzenetére
Az simán lehet. A WonderFox HD Video Converter Factory Pro 9.4-nél is írtak egy hozzászólásban hasonlót, meg a BD is ilyen volt már párszor. Ők tudják, hogy szeretik!
-
Fandango
veterán
válasz
twollah1976 #9961 üzenetére
Nem baj, hogy előtted 3 poszttal már be lett rakva?
-
Vertigo18
addikt
válasz
twollah1976 #9925 üzenetére
van ez így...
-
C. s.
addikt
válasz
twollah1976 #9862 üzenetére
Tököljön vele a frász. Vagy a fejlesztőre gondoltál ezzel?
Tele van a gépen hasonló és többet tudó programokkal, én jól elvagyok. A fejlesztő érdeke (volna), hogy törje magát. -
salaud
aktív tag
válasz
twollah1976 #9843 üzenetére
A softmaker office 2012 úgy tudom a softmaker freeoffice-szal megegyezik.
És utóbbi állandóan free. -
betyarr
veterán
válasz
twollah1976 #9796 üzenetére
az adguard is csak 6 hónapos licenc.
-
cigam
titán
válasz
twollah1976 #9735 üzenetére
Az árcsökkentés 100%-os vagy fájlméret csökkentés? Mert ez utóbbi beépített funkció, nem kell hozzá külön program
-
F e Z o
veterán
válasz
twollah1976 #9655 üzenetére
A Minitool Power Data Recovery-nek sokat köszönhetek már.
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
twollah1976 #9651 üzenetére
Mert? Szét leszünk ültetve?
Én kérek bocsánatot, hogy a hozzászólásaid közé merészeltünk írni. -
C. s.
addikt
válasz
twollah1976 #9627 üzenetére
"Ennyi erővel ne olvass facebook hírfolyamot, megosztást"
Nem szoktam Facebookozni.
"Továbbá gondolod az oldalt a PH fórumának ezen topikját olvasó és oda nem látogató fórumozok oda nem látogatása fogja bedönteni?"
Eszembe sem jutott. Azt hittem, a becsületes hozzáállás a téma. Azt gondoltam, ezért jött létre ez a topik.
(Egyébként pedig minél inkább elterjed ez a "laza" hozzáállás, annál kevesebb lesz a bevételük. Először csak 1-2 oldalon csinálnak ilyet, aztán 1000, végül olyan sok lesz, hogy nem éri meg az üzemeltetőknek és akkor mi is hoppon maradunk. Én ez ellen a tendencia ellen emeltem szót.)(#9635) AzEgyetlen1:
Más téma: Az miért baj, hogy nem Steames? Csak puszta kíváncsiságból kérdezem.
looser:
"A másik oldalra feltöltött eredeti telepítő sem warez, szerintem"
Az eredeti telepítőre én sem azt mondtam, hogy warez, csak azt, hogy nem fair.
"...és jelenleg te védesz, olyan tartalmat osztanak meg, amelynél kapsz egy textfilet az eredeti promó oldalára. "
Én nem védek senkit, az általad említett oldalakról egészen mostanáig szó sem volt, Te említetted meg. Miből gondolod, hogy velük szimpatizálok? Nem utaltam erre soha sehol, mert azt én sem szeretem. Ez a vita egészen másról szól.
×÷×÷×÷×÷×÷×÷×÷×÷×÷×÷×÷×÷×÷×÷×÷×÷
Tudom, hogy nem dönthetek mások helyett, az enyém is csak egy vélemény, amit talán érdemes elolvasni a többi mellett.
Ezen nem érdemes hajbakapni! Béke!
-
looser
addikt
válasz
twollah1976 #9624 üzenetére
Hú, lehet, hogy félreérthetően írtam, de a mega.nz linkeket ha te csinálod és oda az eredeti gotd telepítőt teszed fel, az ugyanúgy csak egy napig aktiválható (telepíthető, kicsomagolható) mint az eredeti oldalon lévő. Viszont sok játék (pl. a Spell) is csak kicsomagol (önkicsomagolós tömörítvény), amit utána ha újracsomagolsz, és azt töltöd fel a mega.nz-re, az bármikor használható, de az eredeti (setup.exe, setup.gcd) állományok sajnos nem.
(#9625) C. s.: nem, teljesen legális, viszont csak 1 (Egyetlen 1 :-))) napig telepíthető, ameddig a játék promója tart. Ennek megkerülése már szürkezónás (pl. az Unwrapper), de azt meg a legtöbb vírusírtó problámásnak látja, szóval marad az eredeti felállás: letöltöd adott napon és még azon nyomban telepíted is.
-
C. s.
addikt
válasz
twollah1976 #9623 üzenetére
Ez nem warez? (Nem szokásom jelentgetni, mindenki éljen meg, ahogy tud, de engem már kevesebbért is figyelmeztettek. Persze Téged nem tilthatnak ki, asszem.
Illetve de...most néztem.)
(#9626) looser:
Az oldal látogatottságát csökkenti, így kevesebb a (reklám)bevétele. Nem fair akkor sem. Ha meg ki van csomagolva, warez.
-
looser
addikt
válasz
twollah1976 #9621 üzenetére
Szia, nem néztem meg a mega.nz (megamega :-) linket, de ha az ugyanaz, mint ami a GOTD oldalról tölthető, akkor az a promó lejártáig telepíthető, szóval ebben a formában nem érdemes áttöltened. Amennyiben a letöltött és GOTD-ből kicsomizott mappa, akkor az cool, mert az összes cumó telepítője igazából csak kicsomagol egy célmappába. Na az már nem időkorlátos :-)
A GOTD Unwrapper újabb verziójára pedig a virustotal rakat találatot hoz, ami szintén nem megnyugtató, max ha sanboxieban vagy vm-en csomagolod ki.
Ja és ez már tök jó, mert szinte minden nap van új játék, régebben néha egy hétig sem volt és akkor is sok egyforma (pl. a 3 egyforma csempés kirakó) . Nekem ezek a tárgykeresős dolgok bejönnek, de van az Alawar-nak egy másik stílus is, amit nyom, amikor időre kell a helyszínt kiépíteni, összeszedni a holmikat, fejlesztgetni (ilyen volt pl. a Weather lord és a Viking brothers). Elég egy kaptafa mindegyik, de el lehet vele szórakozni.
Köszi -
ƵøŁĭ
veterán
válasz
twollah1976 #9619 üzenetére
Szerintem te csak a hozzászólásokat gyűjtöd . Egy órán belül ugyanazon oldalról származó promóciókat osztod meg amit egyszerre is megtehettél volna . Nem rosszindulatból írom ,mert nem az a célom de még fel is hívtad a figyelmünket ,hogy te nem hsz vadász vagy . Kérlek bizonyítsd be az ellenkezőjét .
-
looser
addikt
válasz
twollah1976 #9610 üzenetére
Vagy az eredeti oldalról, áttörve az email címek, fb share-ek, newsletter sign-up-ok erdején :-)
Ja és köszi :-)
-
c4bB
csendes tag
válasz
twollah1976 #9608 üzenetére
max letölthető felbontás 360p,ha parancsikonnál nagyobb méretben szeretne vki videókat letölteni,ahhoz természetesen már az ultimate verzióra lesz szükség.
-
válasz
twollah1976 #9552 üzenetére
Mindegy...
-
tupacamaru
veterán
válasz
twollah1976 #9552 üzenetére
Mint azt a másik fórumon írták, az alapjáték ingyenes.
-
air
nagyúr
válasz
twollah1976 #9536 üzenetére
A szokásos 1 éves licence?
-
mirci18
addikt
válasz
twollah1976 #9512 üzenetére
Köszi a tippet le is szedtem.
-
air
nagyúr
válasz
twollah1976 #9514 üzenetére
Félre ne érts, nem személyeskedni akarok.
Nem tudom hány éves vagy, de lassan rá kellene jönnöd, vagy meg kellene értened, hogy a világon semmi nincs ingyen. Minden pénzbe kerül, csak esetleg nem ott, és nem akkor fizeted meg az árát. Egyébként már a fórum is fizetős lett. -
shaddy1027
tag
válasz
"Hozzászólás:
Ha 5 percen belül eszedbe jut még valami a hozzászólásod után, akkor használd a (Szerkesztés) gombot, ezzel szerkeszteni tudod az aktuális hozzászólásodat.
Egy hozzászólásra mindig a Válasz linkkel írj, hogy mindenki láthassa mire és kinek válaszoltál. Ha 1-2 szavas választ szeretnél adni több hozzászólásra is, akkor próbáld meg egy hozzászólásba összegyűjteni a mondanivalódat." -
twollah1976
őstag
válasz
Plusz össze is zavar.
-
brickm
őstag
válasz
twollah1976 #9486 üzenetére
Na megnéztem már én is edge-ből megint.
Valóban van alternatív e-mail letöltési link is, csak a chrome- kiegészítőim valamelyike tiltja. gondolom js-el lett behúzva. -
brickm
őstag
válasz
twollah1976 #9484 üzenetére
Azért poén, hogy csak fb-megosztással lehet letölteni....ha nincs fb-om meg rohadjak meg?
-
Ryu
tag
válasz
twollah1976 #9477 üzenetére
Köszönöm: Batman™: Arkham Origins DLC
-
Urguru
aktív tag
válasz
twollah1976 #9477 üzenetére
Köszike a The Lord of the Rings Online: Steely Dawn Starter Pack .
-
Greenebola
senior tag
válasz
twollah1976 #9466 üzenetére
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
Mikhez vannak kiegészítőid?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Mihez kellett volna 15 percet várni? Nincs ilyen limit.
-
zoltan6
addikt
válasz
egy hozzászólásba lehet több linket is rakni,a kereső úgy is ki fogja dobni a találatot.
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
twollah1976 #9464 üzenetére
Legközelebb ìrj mindent egy hozzàszólásba.
-
PainKiller13
őstag
válasz
twollah1976 #9405 üzenetére
Ez elég jónak tűnik, ha esetleg lesz még valakinek apám tuti örülne neki
-
B@ldrick
aktív tag
válasz
twollah1976 #9405 üzenetére
Köszi.
-
looser
addikt
válasz
twollah1976 #9401 üzenetére
Miután van "direct link" is (mint pl. cnet-en), így ez nem tűnik valószínűnek. Talán reklám, vagy ha újratelepítesz, csak ezt rakod fel, bejelentkezel és ott van minden, amit használtál (letöltöttél) onnan.
-
mirci18
addikt
válasz
twollah1976 #9351 üzenetére
Köszi a tippet le is töltöttem kedvenc merevlemez figyelő programom.
-
PainKiller13
őstag
válasz
twollah1976 #9386 üzenetére
Én inkább a programokra, mint pl hd sentinel
Persze egy free fallout 4-nek is örülnék
-
válasz
twollah1976 #9386 üzenetére
Hát, nem kicsit.. -.-'
-
válasz
twollah1976 #9358 üzenetére
6DE6-88A8-9EA6-86**
mindenki ezt a széria számot kapja?
-
válasz
twollah1976 #9317 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged