- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
atee_13 #21145 üzenetére
Ez inkább a Milyen program, ami...? topikba való.
Eddig hogyan találta meg az iktatószámot? -
cigam
titán
-
cigam
titán
válasz
Atomantiii #21054 üzenetére
Ne egy fórumról tájékozódj(mer a Norbi mondta), hanem olvasd el a licence-t. Általában ki van kötve, hogy 1 gépre teheted fel, és kizárólag magánszemélyek részére. Pl. itt is ki van emelve, hogy
Ez egy 1 számítógépes élethosszig tartó licenc, nem kereskedelmi felhasználásra.Vagyis egyetlen számítógépre telepítheted legálisan, otthoni felhasználás esetén. Nem az a kérdés, hogy Internetre van-e kötve( és rájönnek mit csináltál), hanem a szerződés értelmében ezt nem teheted meg.
-
cigam
titán
válasz
Donki Hóte #21032 üzenetére
A 6.20 a legfrissebb verzió!
-
cigam
titán
válasz
Fire/SOUL/CD #20823 üzenetére
Nincs is benne:
A Bíróság mindazonáltal hangsúlyozza, hogy ha az első megszerző személy által megszerzett licenc a szükségleteit meghaladó számú felhasználóra vonatkozik, akkor ez a megszerző a terjesztési jog kimerülésére tekintettel nem jogosult arra, hogy a licencet megossza, és annak csak egy részét adja el újra.Vagyis a mennyiségi licenceket is eladhatod, de nem bonthatod meg, hogy pl. egyesével kiárusítsd.
-
cigam
titán
válasz
Donki Hóte #20819 üzenetére
Nem jogellenes, de gyakran nem OEM, hanem Volume licence-et adnak, és azokból elég ritka (mint az igazmondó politikus) hogy egy pakk 1db licence-ből ál. Márpedig a mennyiségi licenceket nem lehet megbontva, darabonként eladni, még az EU-ban sem.
-
cigam
titán
válasz
LeroyJetro #20337 üzenetére
No és mi a helyzet azokkal, amit a program futtatása közben hoz létre/módosít
-
cigam
titán
-
cigam
titán
Aomei Backupper Pro 1 éves licence:
AMAB-SEFRM-KNWD7-AKR9M (2024.10.26-ig érvényes) -
cigam
titán
válasz
csuzda #19538 üzenetére
Mert itt ez a divat, hogy szétoffoljuk, és minden más fontosabb mint az akciós programok ajánlása, beírása.
Nézd csak vissza, hogy a BW előtt a losslesscut hány off hozzászólást generált. Az nem probléma, hogy én lettem lehurrogva mindenki által, hogy miért ne lehetnének itt off hozzászólások. Viszont ha én kezdek el offokat írogatni akkor az már probléma?
Ne használj kettős mércét!Ha 30k hozzászólásom lenne, már titán lennék. Kit érdekel hogy egy fórummotor milyen "rangot" ír a neved mellé?
Golden9
Amíg nekem címzik a kérdéseiket miért ne válaszolhatnék? Én nem a 16 évest emeltem volna ki... -
cigam
titán
válasz
#54597376 #19534 üzenetére
Miért túlzás, ha van benne?
Azért mert a szorosan vett jelszókezelőben nincs benne. Opcionálisan telepíthető egy házi szerver, de kételyeim vannak, azzal kapcsolatban, hogy az adataid tárolásán kívül tudja ezeket a plusz komfort/biztonsági szolgáltatásokat. Kipróbáltad, használod? Van benne (ingyenes) SMS-t, telefonhívás, vagy éppen Yubi key használat? Persze tévedhetek, és ez valóban nagyszerű dolog lenne, de szkeptikus vagyok.Nekem nem fáj a jelszógenerátor, csak viccesnek tartom. Plusz hosszúnak hosszú, de vajon a törő programok készítői nincsenek arra felkészülve, hogy egy szótár segítségével jelmondatokkal is próbálkozzanak? Szóval én nem látom előnyét, de elismerem, hogy másnak még hasznos lehet.
Nem baj ha a fizetős verzíóval hasonlítod össze, csak ugye úgy lett belengetve, hogy ingyenes. No meg akkor a BW ingyenes kiadásának limitációit felsoroló listádnak jóval hosszabbnak kellett volna lennie, annál, hogy "nincs csatolmány", jelentsen ez bármit.
Pl. a "breach"-et hoztad fel előnyének, igaz csak tippelem, hogy a kiszivárgott jelszavak ellenőrzésére gondoltál, de ez nem ingyenes:
Ilyettén módon ez sem elérhető az ingyenes BW-ben, és ott csak a "nincs csatolmány" szerepel mint imitáció. Szóval nem korrekt az összehasonlításod. -
cigam
titán
válasz
Danecay #19535 üzenetére
Számold össze, hogy az utóbbi 1 napban/hétben/hónapban mennyi érdemi, és mennyi oftopik hozzászólásom volt. Vagy az offtopkik már a Ti privilégiumotok? Nektek szabad, nekem nem, mert szóvá tettem, hogy mennyi felesleges hozzászólás születik egyáltalán nem akciós program témakörében?
Szokták volt mondani másban szálkát ...
-
cigam
titán
válasz
Danecay #19529 üzenetére
Pontosan melyik hozzászólásodban, mert visszagörgettem, de egyetlen érvet sem láttam.
Szövegértés? Nem azt írtam, hogy nem ingyenes, hanem hogy nem akciós. Valamelyik topikgazda agymenése volt hogy felvegye a témák közé az ingyenes programokat is.
FrankieNTDO
Bár ne tetted volna!
- 256 bites AES titkosítás kontra 256bites AES titkosítás? +Miért nem írtad a SP mellé a PBKDF2-t, mikor ugyanúgy alkalmazza.-Az SP-nek valóban nincs natív Linux-os verziója, de miért nincs ott a WEB? Akár a böngészőbe épülő plugin-re(Linux-on is), akár a WEB-es felületről elérhető kezelhető jelszavakra gondolsz, a SP alatt is elérhető.
- A 2 lépcsős azonosítás listája is költői túlzás, ugyanis a BW felsorolásban a prémium, fizetős verziók megoldásait is felsorolod:
Bitwarden offers several two-step login methods for free, including:
- via an authenticator app (for example, Authy or Google Authenticator)
- via emailFor premium users, Bitwarden offers several advanced two-step login methods:
- Duo Security with Duo Push, SMS, phone call, and security keys
- YubiKey (any 4/5 series device or YubiKey NEO/NFC)
- FIDO (any FIDO2 WebAuthn certified key)- Egy jelszógenerátornak valóban jópofa megoldása a jelmondat generátor, ugyanakkor hahó! Egy jelszókezelőről beszélünk, egy olyan programról, aminek az a dolga, hogy helyettünk megjegyezze a bonyolult jelszavakat. De legyen igazad, ebben jobb a BW.
-Valóban van TOTP a bitwarden_fizetős_verziójában.
Authenticator key (TOTP) storage is available to all accounts. TOTP code generation requires Premium or membership to a Paid Organization (Families, Teams, or Enterprise).-Free verzió korlátozás Ez a slusszpoén. Miért a free verzióval hasonlítod össze, mikor most linkeltem a kopik témájába vágóan, hogy 1 felhasználós 1 évre szóló ingyen akciót?!
De ezek sem teljesen mérvadóak, hiszen nem kell mindent is tudnia. A személyes preferenciák fontosabbak, hogy kinek melyik ál jobban kézre, megeflelő-e a tudása, stb...
-
cigam
titán
Köszönjük Emese! Már ne is haragudj, de nem ennek a topiknak a témájába nem tartozik bele, hogy kinek mi jött be. Még ha off-ba is rakod, csak feleslegesen növeled a zajt, de minek? A pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve.
Oldman2
+1 mi? Ez most minek?Eh ... Én inkább kiveszem ezt a témát a kedvencekből.
-
cigam
titán
Sticky Password jelszókezelő
A Sticky Password-el egyetlen kattintással bejelentkezhetsz a kedvenc WEB oldalaidra, és alkalmazásokba. A szoftver felismeri a jelszóval védett helyeket, ekkor automatikusan bejelentkezik bármilyen eszközt használsz. Közvetlenül a böngészőbe épül be, így kényelmes és biztonságos a használata! 1 felhasználó, 1 évig használhatja ingyenesen. -
cigam
titán
válasz
Danecay #19515 üzenetére
A losslesscut.
Újra ingyen érhető el a HDSentinel 5.7
-
cigam
titán
válasz
Krystal_s #19511 üzenetére
És még csak nem is akciós...
mepet
Pontosan. Az összes hozzászólás nem idevaló, nem csak az övé. Csak egy "válasz"t személyes válasznak éreznek (nem tudom miért, mert ha személyesen vele akarom közölni, majd írok egy privátot), csak a témára volt válasz. Nem értem miért kell (szándékosan?) ennyire félreérteni. -
cigam
titán
VideoProc Video Processor & Editor - Windows, macOS
Csak címszavakban, a program főbb jellemzői:
• GoPro, DJI, iPhone, Android stb. videók feldolgozása és javítása.
• Videók vágása: trimmelés, szerkesztés, körbevágás, összevonás, elforgatás; feliratok/effektek hozzáadása.
• Teljes eszköztár a stabilizáláshoz, a halszem javításához, a zajcsökkentéshez és a GIF készítéséhez.
• Médiatartalom konvertálása 4K, MP4, MKV, HEVC, 3D, HDR, DVD, zene stb.
• Nagy méretű videók újratömörítése (akár 90%-kal), vagy a 720p/1080p felbontású videók feljavítása a jobb képminőség érdekében.
• Videók, hanganyagok, lejátszási listák vagy M3U8 kötegelt letöltése több mint 1000 webhelyről.
• Számítógép képernyőjének és/vagy webkamerájának rögzítése szöveggel, rajzzal és hangfelvétellel.
• 3. szintű hardveres gyorsító használata. A valós időnél akár 47-szer gyorsabban! -
cigam
titán
említésre érdemes
Azért ez annyira szubjektív. Akinek x említésre sem méltó, az a másiknak hasznos lehet.
pl.
AceThinker PDF Converter Pro [with OCR]
Az AceThinker PDF Converter Pro szoftver lehetővé teszi a PDF dokumentumok különféle formátumokba való konvertálását. A PDF-fájlokat átkonvertálhatod Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Text és HTML formátumban, a kényelmesebb szerkesztés érdekében. A beépített OCR technológiának köszönhetően immár lehetőség van a kép alapú PDF dokumentumokbó formázott szöveget és grafikonokat kinyerni. A PDF formátumú fájlokat átalakíthatod EPUB formátumba, hogy mobileszközeiden is megtekinthesd, például iPhone, iPad, Android stb. Ezen túlmenően lehetővé teszi a PDF fájlok konvertálását olyan népszerű képformátumokká, mint a JPEG, PNG, BMP, GIF, TIFF, PPM, TGA, stb...Van aki szerint nem említésre méltó a PDF fájlok feldolgozása.
Van aki szerint nem említésre méltó, mert csak 1 évre szól a licence.
Van aki szerint nem említésre méltó, mert a karakterfelismerőnek meggyűlik a baja a magyar karakterterekkel. -
cigam
titán
Az csak nekem tűnt fel, hogy a legtöbben nem a kérdésre válaszoltak?
6 hónapos licence Trend Micro Maximum Security-re
3 hónapos licence Bitdefender Total Security-re -
cigam
titán
DoYourClone - Windows, macOS
Biztonságos és könnyen használható lemezklónozó szoftver.
A DoYourClone egy könnyen használható, hatékony és 100%-ban biztonságos lemezklónozó program. Segítségével könnyen és biztonságosan klónozhatod a rendszer meghajtót, HDD-t, SSD-t, USB flash meghajtót, memóriakártyát, RAID-t, szervert stb.SSD lemezklónozást, szektoronkénti lemezklónozást és egyéb lemezklónozási megoldásokat kínál. A merevlemez klónozása előtt szerkesztheted a lemez elrendezését is.
„Csak a meglévő adatok klónozása” – csak a forráspartíción meglévő adatokat másolja a célpartícióra.
„A lemez automatikus beillesztése” – a célpartíció átméretezése a forrás méretének megfelelően.
„Másolás forrásként” – ne változtasson semmit a célpartíción, és az elrendezés megegyezik a forráspartícióval.
„Lemezelrendezés szerkesztése” – lehetővé teszi a partíció kézi átméretezését/áthelyezését a céllemezen.SSD-re optimalizálás, ha a célpartíció SSD. -
cigam
titán
Ez fura, mert az oldaluk szerint ez a fizetős verzió kiváltsága:
Everything in Free, plus:
- File and folder level backup and recovery
- Ultra-fast imaging of Windows systems, physical and virtual
- Incremental and differential imaging
- Technical support via email for the duration of the trial -
cigam
titán
válasz
kenand #18854 üzenetére
Egyrészt #18757, ahol kaphattál volna 1 éves licence-t.
Másrészt a klónozás eleve korlátozott a free verzióban.
Ha nem is ingyen, de akciós áron még elérhető.HDD klónozásra meg eleve ott a CloneZilla (GUI huszároknak meg ott a rescuezilla klónja)
-
cigam
titán
válasz
qqcqqc #18822 üzenetére
Nem, feltétlen. Ott is több verzió létezik, az A1-es ami ingyen van, de lehet az állambácsi fizeti a magasabb verziót is. Nincs gyerekem, nem tudom a részleteket, de a KIFÜ oldalán le van írva az igénylés menete.
-
cigam
titán
A családi verzió is olcsóbb picivel mint az MS-nél.
-
cigam
titán
Most az iStyle-nál az Office365 egyszemélyes verziója 9’900.-
-
cigam
titán
válasz
MostaPista #18791 üzenetére
Jah... Hiszen egy partíciókezelő behelyettesíthető egy lemezkép kezelővel
-
cigam
titán
válasz
MostaPista #18781 üzenetére
Pendrive-ra telepítést? Azt meg hogy?
-
cigam
titán
15 program ingyen elérhető 2022. január 1-ig.
- AOMEI Backupper Pro
- AOMEI Partition Assistant Pro
- AOMEI MBackupper Pro
- AOMEI Data Recovery Assistant for iOS
- AnyViewer- Sticky Password Premium
- iObit Driver Booster 9 Pro
- Auslogics Disk Defrag Ultimate
- DoYourData Uninstaller Pro
- WonderFox Video Watermark
- WinX HD Video Converter Deluxe
- FlexClip Video Editor Business
- Fotor Pro+
- Audials Music 2022
- RecMaster -
cigam
titán
Ha valaki sok nagy méretű MSOffice fájlal dolgozik: Fileminimizer
-
cigam
titán
AOMEI Backupper Pro 6.6.0 1 éves licence, csak ma.
-
cigam
titán
Azért azt jó lenne tisztázni, hogy a kliensről, vagy a szerverről beszélünk. Ráadásul a konténerekben benne van minden, ami a működésükhöz szükséges. Estünkben az adatbázis szervertől kezdve rengeteg minden, amit a rendszer már alapból tartalmaz(hat). A konténerek soha nem a kis méretükről voltak híresek.
-
cigam
titán
válasz
MostaPista #18390 üzenetére
ketsegbeesett reklam a fizetos programhoz.
Pontosan ki/mi tűnt kétségbeesettnek? Mi akadályoz meg, hogy Te is kutakodj, és beírd ide az éppen aktuális akciós programokat? Nem mellesleg az összefoglalóban is az szerepel, hogy ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető.
-
cigam
titán
válasz
tonyrulez #18378 üzenetére
Ez fura, mert az Oracle kontra UsedSoft perben az EU bírósága már kimondta, hogy "ha az első megszerző személy által megszerzett licenc a szükségleteit meghaladó számú felhasználóra vonatkozik, akkor ez a megszerző a terjesztési jog kimerülésére tekintettel nem jogosult arra, hogy a licencet megossza, és annak csak egy részét adja el újra." igaz ott CAL volt nem volume
Pár évvel később, az Adobe kontra UsedSoft perben a német bírőság is (amit linkeltél?) az előző EU-s állásfoglalást tekintette mérvadónak. "Az Európai Unió Bírósága ezzel összefüggésben azt rögzítette, hogy a volumenlicenceket nem lehet megbontani, vagyis nem lehetséges annak egy részét továbbadni, másik részét megőrizni. (Alias vagy az egészet adja tovább a jogszerű vásárló vagy semmit.) A német bíróság ebben az ügyben arra az álláspontra helyezkedett, hogy ténylegesen nem is került sor a volumenlicenc bármiféle megbontására, és a forgalomban elérhető licencek tényleges száma változatlan maradt, ami döntő jelentőséggel bírt az ítélet szompontjából. "
UserX
Az hogy aktivált, és van róla számlád, attól nem lesz valóban legális példány. Pl. az Itt is említett dokumentumokat, nyilatkozatokat is megkaptad, vagy csak küldtek egy kódot ímélben? -
cigam
titán
válasz
Eniral #18350 üzenetére
- A 24.hu nem cikket közölt, hanem ez egy fizetett hirdetés. Amúgy meg tessék egy másik 24.hu cikk, ami pont az ellenkezőjét állítja
- Sehol nem kapsz 2k-ért legális Windows-t. Még a használt gépekkel árult "refurbished" licence is 10k felett van. Csak gondold végig. Egy valódi (home!)licence 30k. Amit életed végéig használhatsz, és jelenleg úgy tűnik ingyen frissíthetsz az aktuális verzióra. Miért adnád el? De legyen, tegyük fel, hogy mégis megválsz tőle. Még használtan is legalább 10-20k-t elkérsz érte, nem hogy 2k-t. Mennyiért szerezték az itt is hirdető nepperek a licencek-et? (Honnan van mindíg raltáron ennyi(féle) magyar nyelvű licence? Mennyiért veszik meg ezeket licence-eket? Meg tudják mutatni a számlát hogy honnan került a birtokukba (ennyi) licence?)
- Mások tapasztalatának hiszel?
- Csak a magad kárán tanulsz? Ellenőrizd te magad! Vegyél nepper licence-t, és utánna ellenőrizd milyen kategóriába esik.
- Bár a licence valóban továbbadható az EU-ban, azonban a mennyiségi licenceket nem lehet megbontani és külön darabokban eladni. Azt egyben kell és lehet csak kezelni.1000 sebből vérzik ez a dolog.
-
cigam
titán
válasz
Danecay #18334 üzenetére
Hát pl. pont az, hogy folyamatosan figyeli a lemezek állapotát, és ha romlásnak indul a diagnosztika valamelyik paramétere, képes figyelmeztetni, adott esetben még az adatokat is biztonságba helyezi. A hőmérséklet is adhat infót a hűtés állapotáról. Plusz képes a NAS lemezeinek a monitorozására. Akkor is hasznos, ha több gépet üzemeltetsz, legyen az családtag, kis iroda. Természetesen egyik pillanatról a másikra is elromolhat bármi, de az esetek nagy részében vannak előjelek, és te már ekkor be tudsz avatkozni, megelőzve a bajt.
-
cigam
titán
válasz
Trailblazer #18286 üzenetére
De pontosan miért nem ér a nyomába? Én mondtam egy konkrét szolgáltatást, ami nincs benne a Reflect ingyenes verziójában. Mondok még egyet: incremental backup. Vagyis az utolsó mentés óta történt változásokat menti le. Így lényegesen kevesebb helyet foglal a teljes mentéshez képest.
Eddig még semmi konkrétat nem mondtatok mellette, míg én már a második hasznos tulajdonságát írtam le a DiskImage-nek. Tényleg kíváncsi vagyok melyik az a szolgáltatás, amiben a Reflect annyival jobb nála. Nem akarom ekézni (na jó de), de tényleg jó lenne pár konkrétum ami a Reflect Free mellett szól.
-
cigam
titán
Most ingyen beregisztrálható az O&O DiskImage 15 Pro Nem is ez az igazán érdekes, hanem hogy a regisztrációs levélben van egy link amit követve 20€-ért egy egész programcsomagot kapsz, az aktuális verziókkal:
O&O DiskImage 16.5 Pro for 1 PC
O&O Defrag 24.5 Pro for 1 PC
O&O SafeErase 16 Pro for 1 PC
O&O AutoBackup 6 Pro for 1 PC -
cigam
titán
HARDiNFO (Windows)
- Hardware leltár
- Számítógép Benchmark
- Rendszer Monitor -
cigam
titán
O&O DiskImage14
Kipróbáltam, működik, és az angol nyelvű verzió települ. (Volt már pár akciójuk ami a német verziót telepítette) -
cigam
titán
Dumo driver frissen tartó alkalmatosság.
-
cigam
titán
Ma vagy 5 alkalommal változtattam jelszót, de még mindég nem enged be az ubisoft oldala. Ti be tudtátok regisztrálni a "watch dogs"-t?
Mit csinálhatok rosszul?
-
cigam
titán
Bár nem program, hanem szolgáltatás... Most 1 hónap helyett 3 hónapig ingyenes "próba" időszak van a google play-en.
-
cigam
titán
válasz
#20584850 #12935 üzenetére
Te mit látsz 1-2 évre előre? Már miért korlátoznák? Ez nem "korlátlan" tárhely. Általában ezek a beetető akciók csak arra jók, hogy ügyfeleket szerezzenek, akik előbb-utóbb fizetős ügyféllé konvertálódnak, mert pl. elfogy a tárhely, és vesznek még kapacitást.
Amúgy pont az kerülőutas (illegális)regisztráció miatt is törölhetik a fiókod.
-
cigam
titán
A WonderFox nyári ajándékai
Július 19-ig az alábbi programok érhetőek el ingyen:
- Wonderfox DVD Ripper Pro
- WonderFox Photo Watermark
- Soda PDF ANYWHERE (1 évig)
- PowerArchiver 2016 Standard
- IObit Advanced System Care Pro 10 (6 hónapig)
- Sticky Password Premium (1 évig)
- Zemana AntiMalware (1 évig / 1 PC-re) -
cigam
titán
-
cigam
titán
The Treasures Of Montezuma 3 - Windows
Egy ideig ingyenes
-Exkluzív ajánlat: nem tartalmaz harmadik féltől származó hirdetéseket és webböngésző bővítményeket!
- Merülj el az a Azték világ ragyogó rejtvényeiben a csodálatos Montezuma kincse 3 játékban!
- Itt csak a gondolkodással lehetsz sikeres. A játék szabályai elég egyszerűek. Helyezd egymás melléaz azonos színű drágaköveket, amik növelik az erőd, és kiegészítőket kaphatsz.
- Gyémánt esőt kapsz, ha egyszerre 10 kristályt pusztítasz el, 100 000 kristályt kell levenni a játéktábláról, hogy szerezz egy rombolót, vagy kinyisd a ládát, mint egy kincs vadász.
-Rendszerkövetelmények: Windows XP/Vista/7; Processzor 1.7 Ghz vagy jobb; 512 mb RAM; DirectX 9.0 -
cigam
titán
WinX HD Video Converter Deluxe - Windows
Korlátozott ideig ingyenes.
Letölt, konvertál, szerkeszt bármilyen videót, hogy lejátszhasd az otthoni média lejátszón, mobilon, vagy PC-n. A konvertálást hardveres gyorsító segíti.
Plusz ajándékba megkapod:
+Auslogics Disk Defrag Pro, Optimalizálja a meghajtókat, hogy megnövelje a sebességüket.
+Glary Utilities PRO, Felgyorsítja, karbantartja és védi a PC-t.
+ScreenCamera, Felvételt készíthetsz a képernyőről.
+Hide My IP, Hozzáférhetsz blokkolt oldalakhoz, hogy könnyen szörfölhess a WEB-en. -
cigam
titán
válasz
Vertigo18 #12549 üzenetére
Majdnem az összes? A Malverbytes, és a Zemana volt megemlítve, ami riasztást adott. Azért az költői túlzás, hogy "majdnem az összes" bejelez.
-
cigam
titán
válasz
Vertigo18 #12484 üzenetére
Bár most nincs egy programjuk sem a gépen, de úgy rémlik, hogy régebben a beállítások közt volt olyan menüpont amivel ki lehetett kapcsolni a felugró ablakokat.
Meg is van: [link]Ha nem erre gondoltál, akkor nem tudom.
Ez az offolásos móka nem tetszik, már miért lenne egy ilyen téma off?
-
cigam
titán
Fizess amennyit neked megér: Az Ashampoo 8 legnépszerűbb programját most egy csomagban szerezheted be.
A csomag tartalma:
1 Burning Studio 18
2 Backup Pro 10
3 Music Studio 6
4 Photo Commander 15
5 Snap 9
6 WinOptimizer 14
7 Privacy Protector
8 UnInstaller 6 -
cigam
titán
válasz
Vertigo18 #12474 üzenetére
+1. Az hogy van akit nem érdekel, nem jelenti azt, hogy mást sem. Ha meg már trollkodás:
Nem emléxem, hogy Vesa-t megválasztották volna önkéntes mérvadónak, hogy ezt eldöntse.
Nem emléxem hogy az offololáson kívül Vesa érdemben hozzáadott volna ehhez a topikhoz. Akkor meg miért szól bele?
Na ez a trollkodás meg személyeskedés, nem pedig az hogy valaki leírja azt, hogy neki leírással tartalmasabb lenne. Ennyi erővel zárjuk be a topikot. Aki meg kíváncsi promókra, az majd "rákattint" arra a pár gyűjtő oldalra. -
cigam
titán
válasz
PrometheusX #12439 üzenetére
Persze. Még az összefoglaló készültekor kampányoltam a Windows kihangsúlyozása ellen, de nem jártam sikerrel.
-
cigam
titán
Engem is elbizonytalanított, viszont a hozzászólásokban is panaszkodnak a limitációra.
-
cigam
titán
EaseUS Data Recovery Wizard Professional - Windows
2 napig ingyenes.
- Teljesen visszaszerzi az elveszett adatokat PC-ről/laptopról, merevlemez meghajtókról, szerverekről, digitális eszközökről és adathordozókról.
- Törlés, formázás, partíció elvesztés, vírus támadás, nem megfelelő üzemeltetés vagy más ismeretlen okok miatt eltűnt adatokat is helyreállítja.
- A gyors keresés megtalálja töröl fájlokat és amik elvesztek a "Lomtár" kiürítésekor.
- A mély keresés alaposan átkutatja a lemezt, mikor arra van szükség. Pl. formázás után, vagy ha már nem is fér hozzá a meghajtóhoz.
- Bármilyen elveszett adatot helyreállít, például képeket, dokumentumokat, videókat, zenéket, íméleket, archívumokat, stb.
- Képes bármilyen adatveszéssel járó helyzetet kezelni, legyen az törlés, formázás, vagy hozzáférhetetlen nyers(RAW) partícó/lemez, vírus támadás, nem kielégítő működés stb.
- Visszaszerzi a PC, Laptop, merevlemez, pendrive, SD/memória kártya, digitális fényképezőgép vagy más tároló-adathordozó elveszett adatait.
-Támogatja a nagy, akár 8 TB-os merevlemezeket is.
- Add meg a helyreállítani kívánt fájltípusokat, hogy a keresés pontosabb eredményeket adjon.
- Szüneteltesd, és indítsd újra a keresést később, amikor időd engedi.
- Még a helyreállítás elött képes előnézeti képet mutatni: Ellenőrizd a fájlok adatainak épségégét, mielőtt úgy döntesz, hogy helyreállítod.
- Gyors keresés a találatok közt fájl nevekre, típusokra, időpontokra.
- A keresés eredményét elmentheted, és később visszaolvashatod azt, anélkül, hogy újra kellene indítani a vizsgálatot. -
cigam
titán
válasz
PrometheusX #12340 üzenetére
Azért ehhez zárójelben azt is hozzá kell tenni, hogy csak root-olt telefonon működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged