- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Ezek az új Apple rendszerek minimális hardverkövetelményei
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
Sziasztok! A múltkor problémáztam eleget, hogy Yettelnél vásárolt Samsung A53 5G telefon nem 5G képes, pl. itt.
Jelentem megoldódott, illetve izé…, nem tudom hogy megoldódott e a probléma… ???
Kicseréltettem a SIM kártyát. Arra a helyre álltam, ahol biztosan tudom hogy van 5G, hát nem volt. De mivel SIM kártya csere volt, ki/bekapcsoltam a telefont és láss csodát:
Öröm volt! Elkezdtem gyalogolni a Yettel által is igazolt, háztetőn lévő 5G torony felé, közvetlenül rálátva az antennára (kb. oda, ahol korábban is voltam és nem volt 5G), ismét próbáltam mérni, de megdöbbenve láttam hogy csak 4G van!
Egyhelyben állva kikapcsoltam a telefont, bekapcsoltam és ismét megjött a csoda:
Lehet felesleges volt a SIM kártya csere és korábban is így lett volna 5G hálózatom, hogy ki/bekapcsolom a telefont? Normális ez a viselkedés ???
Más: elképzelhető, hogy 2db 5G-n történő "Speedtest" mérés kb. 2.48 GB adatforgalmat generál, azaz 1 mérés 1.24 GB ???
Mert hogy tegnap nézve ebben a hónapban, az adatkeretemből, 0.35 GB fogyott (többségében WiFi-n volt a telefon).
Viszont ma, az 5G-n keresztüli sebességmérések után a telefon bejelzett, hogy ebben a hónapban 2.83 GB-ot felhasználtam:
így a különbség 2.83-0,35= 2.48 GB, még jó hogy mindez nem számít bele a felhasznált adatkeretbe!
De tényleg ennyi 2 mérés?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xbox One 1TB Halo 5 Guardians limitált kiadású konzol
- ASUS Zenbook UX3405M (i7 ultra 155h, 16GB, 1 TB, 3k 120Hz) ! AkciÓÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad X270 laptop (12,5FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar/Win11)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest