- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Yettel topik
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
Sziasztok! A múltkor problémáztam eleget, hogy Yettelnél vásárolt Samsung A53 5G telefon nem 5G képes, pl. itt.
Jelentem megoldódott, illetve izé…, nem tudom hogy megoldódott e a probléma… ???
Kicseréltettem a SIM kártyát. Arra a helyre álltam, ahol biztosan tudom hogy van 5G, hát nem volt. De mivel SIM kártya csere volt, ki/bekapcsoltam a telefont és láss csodát:
Öröm volt! Elkezdtem gyalogolni a Yettel által is igazolt, háztetőn lévő 5G torony felé, közvetlenül rálátva az antennára (kb. oda, ahol korábban is voltam és nem volt 5G), ismét próbáltam mérni, de megdöbbenve láttam hogy csak 4G van!
Egyhelyben állva kikapcsoltam a telefont, bekapcsoltam és ismét megjött a csoda:
Lehet felesleges volt a SIM kártya csere és korábban is így lett volna 5G hálózatom, hogy ki/bekapcsolom a telefont? Normális ez a viselkedés ???
Más: elképzelhető, hogy 2db 5G-n történő "Speedtest" mérés kb. 2.48 GB adatforgalmat generál, azaz 1 mérés 1.24 GB ???
Mert hogy tegnap nézve ebben a hónapban, az adatkeretemből, 0.35 GB fogyott (többségében WiFi-n volt a telefon).
Viszont ma, az 5G-n keresztüli sebességmérések után a telefon bejelzett, hogy ebben a hónapban 2.83 GB-ot felhasználtam:
így a különbség 2.83-0,35= 2.48 GB, még jó hogy mindez nem számít bele a felhasznált adatkeretbe!
De tényleg ennyi 2 mérés?
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Hobby elektronika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One mobilszolgáltatások
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Videós, mozgóképes topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo Legion 5 Gamer laptop, gyönyörű állapotban, tuningolva!
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Apple Watch 7 45MM Nike Edition + sok tartozék
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged