- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Alig látni, olyan vékony lesz a Fold
- Úgy hajlik-e az S25 Edge, mint régen?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Megérkezett Androidra is az Adobe Photoshop
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
sfdrakex #78250 üzenetére
Köszi sfdrakex, Viktor0610! Elektronikus dokumentumoknál lehet megnézni. Érdekes, teljes úgy emlékeztem, hogy pár hónapja volt, de nem.
Egyébként azért voltam bent a Telenornál, mert egy régi telefont (Samsung S5230) szerettem volna függetleníteni. 4 számom van a Telenornál, a 5.-ket, amihez szerintem vettem 2009-ben, meg elhoztam onnan, ezért arról semmit sem tudnak, de állították, hogy IMEI szám alapján minden nyilván van tartva. Szerintetek ezt a sehol sem azonosított telefont, hogy tudnám függetleníteni? Telenornál (PannonGSM-nél) érdekes az ügyfélkezelés. Az első számomról pl. semmit sem tudtak. Kérték adjam meg adataimat, mert a számhoz semmi sincs kitöltve. Egyébként nem is értem ezt a kártyás azonosítást, az igaz, hogy külföldön anonim lehet venni SIM kártyát, és később sem kell igazolni magad? Tudom az egész úgy kezdődött, hogy valami arab telefonosnál, több ezer SIM kártyát adnak el név nélkül csak fura, ha az évenkénti azonosítás kizárólag nálunk lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- Apple Watch Series 9 45mm GPS 2026.04.19.-ig Garancia!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titanium használt, gyárilag független, csere nem érdekel.
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest