Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 2rda

tag

Gondoltam leírom tapasztalataimat.

Hétfőn elmentem a helyi telenor üzletbe új előfizetőként telefont venni.
    (A hölgy burkoltan már előre kijelentette hogy most jött szabiról, neki bizony nincs kedve dolgozni...)
    Kiderült hogy mivel nincs két fényképes igazolványom, a közműszámla pedig nem a nevemre szól hanem csak a lakcímemre(ez nem elég...), a bankszámlakivonatom pedig nem elég inpozáns mert az elmúlt 3havi fizetésem nem számlára érkezett, ne is akarjak tőlük semmit...

Nővérem jó fej volt, mondta hogy vegyük az ő nevére, igen ám de ezután kiderült hogy készleten sincs az adott készülék(3db sony telefon volt a boltban, ebből kettő egyforma).
    Így az ő nevére bátorkodtam online megrendelni, ami elég jól sikerült, fél órában belül már két emailt is kaptam hogy hamarosan felveszik a kapcsolatot velem.
    Ez másnap reggelig nem történt meg, ezért megnéztem a leveleim.
    Ez fogadott:
    Tisztelt Megrendelőnk!

Az alábbi megrendelés törlésre került.
    ...
    ...
    ...
    Üdvözlettel:
    Telenor
    www.telenor.hu

Az ügyfélszolgálatos hölgy azt mondta ebben ők nem tudnak segíteni várjak amíg az illetékesek felhívnak.
    Pár óra múlva kaptam egy sms-t hogy megrendelésem törölték, vásárlásom bármely telenor pontban személyesen elintézhetem.
    Uccu neki telefonálgatás mely boltban van az adott készülék( Xperia L)
    az 5. bolt(europark) jelezte hogy nekik van, ha kérem félreteszik nekem(+pont)
    Beutaztunk Pestre, sorra kerültünk majd olyan 10perc pötyögés után az eladó kijelentette hogy ezekkel az adatokkal nem vehetünk új telefont, ő ezt nem tudja megmondani miért, hívjuk a 1220at. Ott azt mondták küldjünk emailt a visszaélés-megelőzésblblba@.hunak...
    Ez már csak azért is vicces mert nővérem ez után ment át a vodafone boltba, és vett magának egy új telefont :)
    (Nincs semmiféle tartozása egy cég felé sem)
    Emailt írtunk, persze azt nem is várom hogy még ebben a hónapban visszaírjanak.

Végül szégyenszemre barátnőm nevére vettük az előfizetést két nappal és 4-5 idegösszeomlással később.
    Neki ez volt a telenornál a 3. előfizetése, így tőle egy darab személyit kértek.
    Azért ezt is érdekesnek tartom, hogy ő még mindig tanuló, egy fényképes igazolvánnyal rendelkezik, munkahelye még nem volt, közműszámla nevére nem érkezik, bankszámláján sincs túl nagy forgalom, és neki mégis lehet 3 előfizetése...

Nincsenek nagy igényeim, de a fentieket átélve nagyot csalódtam ebben a cégben, saját maguk alatt vágják a fát.
    Már csak abban reménykedem hogy többé a számlabefizetésen kívül semmit nem kell náluk intéznem.
    (Az eladók mindenhol udvariasak voltak, kivéve a helyi boltot -Vecsés-)

Új hozzászólás Aktív témák