- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
Lizzie #27571 üzenetére
Nagyon egy malomban őrlődünk
de nálam bejött a képbe még a Tamron 70-200 2,8 VC USD aminek nagyon jó képe van, tényleg jó a stabija, 1/3-al olcsóbb mint az ugyanilyen 2,8-as Canon. Mindössze az a bajom vele, hogy brutál súlya van, bár ebben a kategóriában egyik sem könnyű.
Nekem is a Canon 70-200 f4 L IS USM van napirenden, de kicsit bizonytalan vagyok még az f4 miatt, hogy elég lesz-e, és itt pont a kis mélység élességre gondolok, nem fényerőre, mert színházba, koncertre nem járok fotózni, hanem adott esetben portrézni használnám. -
copass
veterán
válasz
Lizzie #27332 üzenetére
kroppon azt kell nézni hogy egy 4/70-200-al a tele végén beltérben iso 6400 mellett az 1/250 is nagyon határeset és alexpós leszel mint az állat. igazából 1/500 kell hogy ne rántsd be 200-on. a stabi nagyon kell.
ez októberben készült délután 5 körül, 200mm 1/500 iso3200 1100D+ 4/70-200 L vissza lett ráncigálva 1 Fé-t. -
bbkmachine
aktív tag
válasz
Lizzie #27297 üzenetére
A stabi nem fogja lecövekelni a futkározó sportolókat, a kézremegést viszont ügyesen kioltja. Nekem f4-em van és tele állásban nagyon kellene a stabi. Nem azért, mert bemozdulnának a képek, hanem mert nem tudok kézből komponálni olyankor, annyira remeg a keresőképem. Az 55-250 IS ennyiből sokkal jobb volt, ott szépen "megállt" a kép még 250-nél is a kezemben, csak sajnos a képek minősége nem volt túl igényes.
-
zgospel
őstag
válasz
Lizzie #23759 üzenetére
értem, akkor viszont el is dőlt, a 70D-vel elég hosszú távra tervezhetsz.
(#23760) *Ropi* szerintem az objektív a szem. Mondjuk ja, én egyáltalán nem vagyok egy szentimentális alkat
(#23758) Alx.Mercer akkor te vagy az 1% akinek nincs rá szüksége. Nem tudom hogy miket fotózol, de általános felhasználásra amit a kérdező is írt igenis kelleni fog a 24mm alatti tartomány
-
*Ropi*
félisten
válasz
Lizzie #23736 üzenetére
70D: az AF rendszere nagyságrendekkel veri a 700D-ét mind gyorsaságban mind stabilitásban (a sport és a videó miatt szükséged van rá). A 70D AF rendszere a 7D-éhez hasonlítható: mindkettőnek 19, dupla pontosságú keresztszenzora van. A 7D-nek külön dedikált AF CPU-ja van, a 70D-nek ugyan közös ami mindenért felel, viszont gyorsabb. És a 70D-ben a Dual CMOS szenzornak köszönhetően F11-ig működik az AF Live View-ban: nem elhanyagolható előny.
-
zgospel
őstag
válasz
Lizzie #23743 üzenetére
a 700D és 70D közti árkülönbségét valóban költhetnéd valami obira, de az is csak használtan fog menni abból a pénzből arra a célra amire neked kell. például egy 70-200 f4 az 120 körül megyeget és sportra elég jó, de akkor megint ott vagy hogy az f4 az nem túl sok. Legalábbis kevés fénynél.
70D is meg 700D is kb ugyanannyi isot bír szóval azzal sem lennél előrébb.ami elsősorban a 70D malmára hajtja a vizet az a jobb fókuszrendszer és a gyorsabb sorozat esetedben.
én nem vagyok benne biztos hogy ez megéri azt az árkülönbözetet, hacsaknem pénzt is keresel velemi az ami miatt inkább a 70D-re hajlanál? lehet hogy valami perdöntőt nem írtál még le
-
matyi012345
őstag
válasz
Lizzie #23743 üzenetére
Én inkább objektívre költenék többet, váznak elég egy 700D is bőven. Két váz között 120 a különbség nagyjából, az azt jelenti hogy ha a 700D-t veszed akkor belefér mellé egy 70-200 f4L használtan és sokkal jobb képeid lesznek tőle. 70D-re meg maradna az 55-250..az úgy eléggé virsli. 700D+70-200 viszont már ütős lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest