- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi94
őstag
Egyébként egy ilyen 60-600D mennyire lesz időtálló? Elég jók ezek a specifikációk, látsz abban valami féle rációt, hogy a gyerekeimet 10 év múlva ezzel fotózzam? Csak mert ha azt mondjátok, hogy igen, ez is úgy fogja bírni mint a 350D, akkor szívbaj nélkül költök rá negyedmillió-félmillió Ft-ot.
-
csabi94
őstag
Nem ide tartozik, de ahogy nézegettem, találtam egy-két olyan Nikont, ami tudja 1080p-nél a 60 fps-t. Canonnál ilyennel még nem találkoztam. Létezik ilyen gép? Vagy csak nagyon a felsőkategória?
A 60D-600D között milyen különbségek vannak? Érdemesebb a 600D-t megvenni jóval kedvezőbb áron, és inkább az obiból jobbat venni?
szerk: Nagyon durván szépek a képeid, le a kalappal!
-
torzo
őstag
-
bbkmachine
aktív tag
WD40! Az mindenre jó. Még a zorrodat is tisztíccsa!
Én egyszer UV szűrővel jártam így. Nem tudtam leszedni az objektívről. Mindent bevetettem, de meg sem mozdult. Végül azzal együtt adtam el. A vevő szentül hitte, hogy majd ő leszedi róla valahogy, de szerintem azóta is rajta van neki. Ajándék B&W szűrőnek ne nézd a fogát
-
radi8tor
MODERÁTOR
Hajj, Digitalko. Egyszer 2 hónapig vártam előre utalás után az USB3-as kártyaolvasóra.
Nem igazán ajánlom őket.Plusz a vele rendelt (mobilba) microSD se class6-os, hanem class4-es volt a kiírással ellentétben.
Mondták küldjem vissza, majd visszautalják a pénzt. Inkább eladtam Hardveraprón. -
steveetm
őstag
-
zgospel
őstag
uh, mondjuk az is jó kérdés hogy azt hogy hozta össze. ha kíméletlenebbül használod a géped és nem vitrinben tartod akkor egyszer kétszer ha jobban megfeszül az anyag a környékén akkor talán lehet belőle baj, de csak találgatok.
mindenesetre korrekt hogy kihangsúlyozta és lefotózta. -
.DLL
veterán
-
Alx.Mercer
aktív tag
Nekem a 35 f2-es ment rá kicsit nehezebben... Én is furcsálltam...
A fókuszgyűrű végtelen körbeforgása normális egy STM motoros objektívnél, mivel elektronikus elven vezérli a lencséket. Csak akkor lép működésbe, ha a gépváztól jelet kap (pl lenyomod az exponáló gombot). Ha nem kap jelet, akkor hiába mozgatod nem fog hatást kifejteni.
Manuál fókuszálni két módon lehet velük:
1. Átkapcsolsz manuál fókuszba!
2. Nyomva tartod az exponáló gombot és közben forgatod a fókuszgyűrűt (ilyenkor Full Time Manual fókuszt kapsz) -
belovary
senior tag
Oké! Köszi! Nem vette meg, így van ideje utánanézni a dolgoknak. Mondtam neki, ha úgy érzi hogy nem tuti, akkor nem kell kapkodni. Nemrég valaki az asztro topikban éppen árult egy masinát, ami már konkrétan fel volt turbózva erre a témára. Szerintem ilyet kellene kifognia, ha tényleg ez a cél.
@ *Ropi*: na erre nem tudok mit írni. Kíváncsi vagyok mit írnak rá.
-
faki_
senior tag
Tavaly 30-35e között jött ki Hongkongból, de tiszta stressz voltam mire megérkezett, nem rendelnék még egyszer. Nekünk ez sok pénz, ha bármi gond van vele. Az eBay-es topicok szerint már lényegesen kisebb is az esély, hogy bármi átcsússzon a vámon, bár főleg a telefon, tablet a célirány. Angliából ugyanez kijön 40e Ft körül. Ha meg nem ragaszkodsz a II-es verzióhoz, Indexen van most egy elég korrekt áron (30e Ft).
-
.DLL
veterán
Amúgy ha megnézed, a kép jobb oldala, főleg a föld közelében már egész jól alakul, de a szemszög nem engedi hogy a háttér jelentősen elmozduljon, ez szemmel nézve is ilyen, a távoli dolgok szinte "állnak", míg a közelebbiek "rohannak".
Teleobival azért könnyebb, mert a pásztázással komoly km/h-kat hozzá lehet adni a mozgási hatáshoz, persze akkor nem ez a perspektíva születik meg, ami nekem eléggé bejön.
Ide akár egy IS kitobi is megfelel, látom 22-es rekesszel lőtted, 1/30s-hoz képest, ND szűrő nélkül még 1-1,5 blendével hosszabb záridőt tudsz használni, esetleg még egy fél blendét RAW-ból visszahúzni, utána az ég szerintem már kiég, de 1/10, 1/8s már csak elég lesz.
-
*Ropi*
félisten
Ilyet érdemes. Hogy hol? Ahol a Neked legjobban tetsző áron találsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Gitáros topic
- Milyen videókártyát?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BMW topik
- 90-es években voltam gyerek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest