- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Piftuka
veterán
Demagóg, amit írtál. Egy rossz kifejezés használata nem "fejlődés", tudatos terjesztése pedig az anyanyelv ellen elkövetett bűn. Ráadásul "dacból" kitartani emellett... na arra már nincsenek is szavak.
A köznyelvben egyébként rengeteg hibás kifejezés, és rossz helyesírási forma is elterjedt, mégis könnyen belátható módon helytelen.
Ha pedig nem látod át, mekkora problémát jelent bármely nemzet számára az anyanyelvének elkorcsosulása, akkor nincs is miről beszélnünk.
-
Hunbeast87
senior tag
Reddites közösség szerint a játékok közül ezt a kettő benne lesz:
Pixel Heroes: Byte & Magic
Moorhuhn / Crazy Chicken Tales -
Syíf
csendes tag
Köszi a gyors választ mindkettőtöknek. Eami, a tipped bejött. Készítettem egy képet (a Gamesrocket úgy hívja, hogy id-shot) amit homályosra csináltam, és az ujjaimmal kitakartam a személyim számát, a lejárati dátumot és az aláírást, így csak a képem és a nevem látszott az sem jól. Végülis elfogadták, és küldték is a Mad Max steam serialt. Eddig nincs bajom belőle, ha netalán lesz majd jelzek a közösségnek. Mégegyszer köszi a tippet.
-
reelc
veterán
Nem csak neked válasz, hanem nekem erről a témáról ez jutott eszembe: amikor pár éve egy halom ember (pl. én is) nem vett digitálisan letölthető játékot, mert nem kapott semmi "kézzel foghatót", nem tudta felrakni a polcra. Mert új dolog, és annyira idegen, stb. Akkor is mindenki egy helyen akarta tudni a játékait: a polcán.
Azóta jelentősen javult a dolog, gondolom elsősorban a sok Steam és egyéb bolt akciónak köszönhetően, másrészt a lemezes játékok nagy részét is aktiválni kell ide-oda. Illetve a bundlek miatt.
Úgy gondolom, hogy futtatni fogjátok az Origint, Uplayt, bármit, ha egyszer azon a platformon jön ki amivel játszani szeretnétek. Ha emiatt mégsem veszitek meg/játszotok vele, mert miért nem xy alatt van, akkor nem is kellett igazán a játék.
Mert az természetes, hogy ha már egy kiadó pénzt, energiát öl a platformjába (azt most hagyjuk, mi mennyire működőképes, ill. minőségi), akkor jogosan akarja használni, azt preferálja.
Nekem még az se tetszett, hogy a Steamet (újra) fel kellett tennem a gépre 6-7 év kihagyás után (nem igazán játszottam évekig), de hozzászoktam. Szeretem-e? Nem. Nem érdekelnek a kártyák, nem érdekelnek az achievementek, barátlista, stb. De nem is utálom, praktikus pl. a patchelés, stb. miatt.
Szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki miután régen megvett egy játékot, feltelepítette CD-kről, majd leszedett 3-4 patchet ami azóta kijött, majd szépen feltelepítette egymás után őket, és majd ezután következett a játék. Azért ma már sokkal kényelmesebb az egész.
Ami a szóban forgó Tom Clancy bundlit illeti: én nem abban látom a problémát, hogy Uplayes, hanem abban, hogy 10-15+ év után mennyire futna jól a mai rendszereken, ill. milyen élmény lenne olyan embernek, aki 1 játékkal sem játszott soha sem a bundliból? Megérné megvenni?
-
-
Hunbeast87
senior tag
Valami nagy gáz lehet az oldalon...
Nem tudtak időben indulni, sok embernek meg sem jelent Paypalos fizetés után a BM20.
BM20 oldalán nekem most 500 Internal Server Error van. Tegnap megvettem a csomagot, akkor semmit sem láttam, most meg csak tölt és tölt a My Purchases menüpont alatt. -
Sirpi
senior tag
Szerintem lejárat után 30 napig lehet pluszban fizetni úgy, hogy megkapd a magasabb tiert.
"This option will be available throughout the bundle sale period as well as for an additional 30 days after the bundle is closed. After you click the link, it will expand into this window:"
-
-
-
NyMRooD
őstag
A Might & Magic X - Legacy - The Falcon & The Unicorn DLC és a Might & Magic Heroes VI - Shades of Darkness az alapjátékon belül aktiválhatóak.
Szerk.: Nekem gond nélkül aktivált mindent, sőt az még tetszik is, hogy aktiválás előtt kiírja a kulcsról, hogy az milyen játékot aktivál (feltéve ha valid).
Szerk2: Melyik játékra írja, hogy már megvan?
-
Crytek
nagyúr
De ahhoz az kell hogy már az első napokban kiderüljön van -e a HH-ra 8 ember legalább hogy olcsón kijöjjön.
Mert az első héten kell megvenni a teljes áras csomagot valakinek hogy vehessen HH-be többet.
Én mondtam ha van rá ember én mindig megveszem az összes indiegala bundle-t ha kell és lesznek rá 8-an.
HH mostanában szint 99.99%-ig van mindenhol. Ennél a Dragon rocknál is a pár órás HH alat elment 4xxx db bundle. Szóval ez csak nekik jó (no meg nekünk hogy 5$ helyett 1.69$-ért meg tudtuk szerezni) -
-
reelc
veterán
A Groupeesnál elég sok a specifikus bundli, pl. csak zene. Igaz a Humblinál is vannak specifikusak, de végre nem a hetiben és a normálban van pl. a books.
A Be Mine 16 teljes lett.
Surgeon Simulator 2013 volt a titokzatos játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged