- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
TheNewDawn #18789 üzenetére
De dlc-k nem jártak hozzá, ahogy nézem nem rosszak, a frostpunkhoz eleve 14 dollár a dlc-k akcióban...
-
csuvicsuva
addikt
válasz
TheNewDawn #18784 üzenetére
A season passok miatt gondoltam, te vagy az egyik szakértő, hogy mihez jár minden kiegészítő, és mihez nem.
Pont a minap vettem észre, hogy már a LEGO The Skywalker Sagából is megjelent egy Galactic Edition.
-
maross
nagyúr
válasz
TheNewDawn #18774 üzenetére
Phoenix point year one edition iszonyu olcson megy, 2022 juniusi choice resze (~1000ft). Csak ajanlani tudom egyebkent az xcom rajongoknak.
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
TheNewDawn #18771 üzenetére
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
TheNewDawn #18769 üzenetére
Igen, a pause folyamata ugyanaz.
Majd írj be, ha megvetted!
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
TheNewDawn #18766 üzenetére
Hát, félre nem akarlak vezetni. Én előbb plant cseréltem, aztán pause, dobta is a kupont. Hogy fordítva működik- e, azt nem tudom.
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
TheNewDawn #18764 üzenetére
Ja, én értettem félre. Azt hittem van kupon, és vásárlás előtt plant is cserélnél.
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
TheNewDawn #18762 üzenetére
Persze. De mivel kaptál kupont ki ne próbáld a pause-t, mert ugrik a kedvezmény.
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
TheNewDawn #18757 üzenetére
Simán kivonja. Ha mindent jól csináltál, akkor olyan 5.91€ körül lesz a vége.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
TheNewDawn #18757 üzenetére
bérmilyen plan-en vagy, mindig $-ban ajánlja fel... és amúgy átváltja fizetéskor
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
TheNewDawn #18754 üzenetére
alapvetően szvsz a kupon neve árulkodó (ha szimpla choice és nincs ott h premium classic stb, akkor 99,99999%, h megmarad)
meg ott van a terms & conditions link minden kuponnál, ott tuti le van írva -
törölt tag
válasz
TheNewDawn #18748 üzenetére
Ára?
-
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #18746 üzenetére
Most lehet én vagyok hülye, de úgy rémlik, hogy a szünetkor kapott kedvezmény nem jelenik meg, mint "kupon".
A másik tippem pedig az lenne, hogyha váltasz eurós fizetésre, akkor a szünetért nem fog adni kedvezményt.
Mivel a kedvezmény nem manuálisan keletkezik, így valószínűleg egy if-else logika van rárakva a rendszerre, aminek az első kritériuma az lehet, hogy van-e egy hónapnál régebbi előfizetésed, a második kritérium tippre pedig az, hogy az előző hónapban megvetted-e a csomagot.
Amikor váltasz euróra, akkor a jelenlegi előfizetésedet lemondod, és kötsz helyette egy jelen állás szerint kedvezőbbet. Ez ugyan az, mint az autónál a kötelező biztosítás. Te, mint ügyfél megmaradsz, az előfizetésed folyamatos marad, viszont a konkrét szerződésed megszűnik, és helyette kötsz egy másikat.
Szóval, TL;DR
Szerintem ha váltasz, instant kedvezményben nem, csak emailes kuponban reménykedhetsz.
-
ETOM
addikt
válasz
TheNewDawn #18744 üzenetére
Én vinném.
-
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #18644 üzenetére
Tudja a fene, hogy miben különbözik a kettő.
Én észre sem vettem, hogy nem csak pénznemet, hanem előfizetési típust is váltottam.
Igazából csak most tűnt fel, hogy beszéltek róla. Eddig a helyzet változatlan.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
TheNewDawn #18644 üzenetére
Legegyszerűbb, ha lemondod a francba, cserébe ötször annyi emailt fogsz tőlük kapni. Én már meg sem nézem, törlöm az összeset a francba.
Szóismétlés, a francba.
-
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #18642 üzenetére
Szerintem amúgy tuti át tudod rakni eurora. Én is talán múlt hónapban váltottam.
Próbálj meg a settinsben plant changelni, vagy állítólag itt lehet. -
sto1911
veterán
válasz
TheNewDawn #18618 üzenetére
Nem probléma, nekem is ráér, meg nem is létszükséglet.
Egyébként nem kell szerintem emailt várni, rá kell nyomni a pause-ra, úgyis annyit fog ajánlani hó végén is. Én tegnap pl. néhány órával a bundle megjelenés után megkaptam a -4$ kupont.
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
TheNewDawn #18627 üzenetére
Account > Settings > Manage Your Plan > Change Plan. Itt nézz szét. Szerintem most is írja, hogy 9.99€/month
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
TheNewDawn #18618 üzenetére
A 12$ az hogy? Még Classic Planon vagy?
-
bepken
veterán
válasz
TheNewDawn #18619 üzenetére
attól függ, mikor nézted a gameplayt (illetve mikori volt, amit néztél)
ha jól emlékszem, idén nyár elején valamikor érkezett az FSR 2.0 frissítés és tele lett a YouTube, milyen brutál, hogy "maxon" is tűrhető az fps (bár tudtommal hivatalosan nem támogatja a kártya az FSR 2.0-t)
-
bepken
veterán
válasz
TheNewDawn #18611 üzenetére
biztos vagy benne? FSR 2.0 támogatott elvileg, azzal meg nem szabadna nagyon szarul futnia (nekem is RX580 van, bár engem a játék maga nem mozgat
)
-
eboostr
aktív tag
válasz
FSR 2.0 v.high 60fps meglenne (1080p)
-
sto1911
veterán
válasz
Írj majd rám mennyire gondoltál pls.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
TheNewDawn #18553 üzenetére
Szerintem se, csak belinkeltem, hogy van ilyen is.
-
reelc
veterán
válasz
TheNewDawn #18512 üzenetére
Félretéve azt a kinek mi van meg dolgot, valóban ütős a 2K bundle, és ez az újabb is.
Úgy látom a flipper pályák 1 kivételével csomagok. Sosem voltam nagy flipperes, de korábbi bundlékból elszórakoztam korábban 1-2 asztallal.
Ezt is megveszem. -
Zolás
addikt
válasz
TheNewDawn #18509 üzenetére
Benne van a könyvtáramba, és biztos, hogy nem fizettem érte.
Jó csomagok vannak most, csak már mindnek megvan a nagy része. Árulgatni meg nem szeretnék. Azért megvenni, hogy elajándékozzam a nagy részét meg.... -
Zolás
addikt
válasz
TheNewDawn #18507 üzenetére
Borderlands 3, Xcom2 és a Bioshock Collection volt ingyen epicen. Nagyon jó csomag, le a kalappal, de azért nem veszem meg, hogy meglegyen steamen is. Oké, itt teljes csomag, nem csak az alapjáték, de még így sem érzem a késztetést.
-
l.skywalker
titán
válasz
TheNewDawn #18479 üzenetére
Hú ez sokat változtat az egészen...
Just Cause 4
Golden Gear Pack
Black Market Bundle (Access to all Black Market/Premium Content)
Dare Devils of Destruction Expansion
Los Demonios Expansion
Danger Rising Expansion
Skystriker Weaponized Wingsuit
Black Hand Stealth Micro Jet -
válasz
TheNewDawn #18439 üzenetére
Kevés teherautó meg céges kocsi fordul csak meg errefelé
-
FunPro
őstag
válasz
Én úgy hallottam, kiskútnak lenni mostanság elég no no idehaza.
-
bepken
veterán
válasz
ez....
...volt
-
csuvicsuva
addikt
válasz
TheNewDawn #18407 üzenetére
Csodálkozom, hogy még senki nem írta be, hogy "de nem Steamre".
Egyébként augusztusi Choice-ról van szó, ha valaki nem tudná, miről van szó.
-
válasz
TheNewDawn #18351 üzenetére
Az gáz, ha engem egyik sem fogott meg?
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Na vajon lesz belőle Happy Hour? Évek óta nem követem az IndieGalát, de egy ilyen csomagnál az lenne a nem semmi.
-
reelc
veterán
válasz
Ja, ahogy írtam első ránézésre én sem hittem el.
-
válasz
TheNewDawn #18342 üzenetére
Annyit megér!
-
Delávégá
tag
válasz
TheNewDawn #18323 üzenetére
Szerintem egy bundle nem az AAA címektől lesz jó és vásárolható. Én most nem is tudnék mondani olyan AAA címet amire azt mondanám, hogy váó ez kell. Ellenben indie címekből rengeteget. A többséget meg sose érte meg követni, mert azok csak a tömegtermékeket fogyasztják, ami már nem garancia hogy jó is az utóbbi években, hiába 59 dollár meg AAA jelző.
Adjunk esélyt a kisebb fejlesztőknek is, mert bizony lassan az a tendencia, hogy tartalmasabb és jobb terméket állítanak elő, mint az egykor patinás fejlesztők és ez egyúttal jelzés értékkel is bírna feléjük, ha semmilyen formában nem fogyna a termékük. Ezredik CoD, AC és társai vagy a nagyon jól sikerült Battlefield.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
TheNewDawn #18318 üzenetére
+mindenknek
Persze, én sem várok fél éves AAA címeket, főleg, hogy a nagy részük fabatkát sem ér egy sztoriorientált félig független játék mellett, de korábban azért mindig volt legalább egy húzócím - akár szubjektíven, akár objektíven nézzük a dolgot - ugyanezért az árért (ha nem nézzük a kuponokat). Mondjuk engem már aztán tényleg nem zavar, teljesen átköltöztem konzolra, ahol olyan árakon lehet hozzájutni más régiójú játékokhoz, hogy csak na. Pont ezért nyomtam egy cancelt, hogy ne kelljen minden hónapban négyet kattintanom a szüneteltetés miatt.
A Capcom az igen erős volt, bár nagy része megvolt korábbról, ami érdekelt volna, azt pedig pont előtte vettem meg apróért Xboxra.
-
De4d
őstag
válasz
TheNewDawn #18258 üzenetére
Én is, sajna a group buyson mindig lekésem
-
reelc
veterán
válasz
TheNewDawn #17739 üzenetére
Ha már Indiegala... régen volt már egy jó kis Artifex Mundi bundle.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
TheNewDawn #17739 üzenetére
de ettől még minőségre a jobb gammák között vannak.. legalábbis szvsz mind megéri a 0,5€-t
egyébként csak érdekesség: azért a fanatical is "vicces" olykor. pl most a Cosmic Star Heroine gammát, ami múlt héten még a BYOB Very Positive 2 bundle-ben indult, pár napja kivette onnan és betolta a BYOB Anime Bundle 4-be.. a különbség a 2 bundle között egy szimpla 4x-es szorzó az áron...
-
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #17721 üzenetére
Én egyébként azért nem vagyok annyira rápörögve, mert nekem a backlogban még ott van két tales játék is, amik állítólag jobbak, mint a scarlet nexus.
Szóval midre eljutnék a nexusig...
Rádásul én a jrpg-k annyira nem is a szívem csücskei, mert sokat kell grindeolni.
Egyedül ez a 3€ ami vonz. 4-5€ is jó, de annyira nem vagyok rápörögve. Annyira végképp nem, hogy ezért bontsak megint egyet.
-
bepken
veterán
válasz
TheNewDawn #17721 üzenetére
ez szerintem csak egy szerencsés kombinációja az érdeklődési körödnek megfelelő címeknek...én pl egynél többet egyik említett csomagban sem találtam sajnos :/
vagy már csak "kialudt" bennem a hörcsög szellem..
-
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #17695 üzenetére
Én volt, hogy kaptam egyből négyet.
Most visszanéztem.
Augusztust megvettem, szeptember kimaradt, október négy pénzes kupon.
-
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #17691 üzenetére
Bakter, az a komment kimaradt.
Már küldöm is neki! Köszi!
Már nem vagyok a toppon. Előbb írtam rá egy csávóra, hogy akkor küldöm a kulcsot. Erre írja, hogy egyébként ő is árulja a játékot, nem venné.
Nem szabad kapkodni! -
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #17678 üzenetére
Ehhez szerintem nem lesz kupon
Lassan nekiállok bontani a másikat.
-
warcat
veterán
válasz
TheNewDawn #17669 üzenetére
A játék amivel játszol is vásárlás után, jó pénzt megér és nincs ok a panaszra később ha másnak olcsóbb, amit behörcsögölsz, na az nulla forintot ér egész élettartama alatt, és pazarlás
-
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #17660 üzenetére
Azt lehet érdemes kivárni, bár szerintem nem fogja fedni a kettő egymást.
Akkor a boltolást elhalasztom estére.
-
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #17657 üzenetére
Leboltolom ha gondoljátok, csak akkor mindenki írjon, hogy mit szeretne.
Én úgy gondoltam, hogy akkor vegyük a tier 1-et alapul. 9 játék, arányaiban 0,6€ /játék. Ezen felül, ha valakinek kell a chaos bane, azaz a tier 2, akkor az 2,14€.
Azt nem tudom, hogy itt utólag ki lehet-e egészíteni a magasabb tier-re a vásárlást. Ha nem, akkor lehet majd várni kéne egy kicsit, hátha az is kéne valakinek.
-
maross
nagyúr
válasz
TheNewDawn #17653 üzenetére
En egy gemcraftra.
-
válasz
TheNewDawn #17647 üzenetére
Köszi, biztos behúzom TIER2-re!
-
De4d
őstag
válasz
Survivalist Invisible strain-t átvenném bontós áron az említett bundleból
-
reelc
veterán
válasz
A Warhammer: Chaosbane - Slayer Editiontől még mindig rémálmaim vannak, ha eszembe jut, hogy kiadtam érte 12 EURt.
Még ezt a bundlis árat sem éri meg szerintem. -
bepken
veterán
válasz
TheNewDawn #17614 üzenetére
mármint a New Frontier volt 1 dolláros bundliba?
-
törölt tag
válasz
TheNewDawn #17608 üzenetére
"Ráadásul a húzócím, a WWZ Aftermath most jött ki tavaly októberben, és közel se volt még ennyiért önmagában sem
"
Amazon Prime 900Ft-ért, ott volt ez is a SW Jedi: Fallen Order és a többi jóság mellett. -
válasz
TheNewDawn #17608 üzenetére
Ez egy nagyon jó ajánlat, simán kifizetem rá a $15-t.
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
TheNewDawn #17598 üzenetére
Hirtelen azt hittem, hogy ötvözték a Platinum Collection-t és a Dollar Realms Bundle-t. Ez viccnek is elég durva. Innen már csak felfelé vezethet az út.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
TheNewDawn #17598 üzenetére
Korábban el lettünk kényeztetve. Most már többnyire indiekből is csak azok jönnek, amit a kutya sem vett meg még bundle-ből sem, ezért mindegyikben el kell rejteni, hátha majd most.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
TheNewDawn #17587 üzenetére
Öreg vagyok én már ehhez. Ha Mafiás bundle-ből csináltam volna egy splitet, akkor a nagy részét biztos elviszik.
Epicen mire gondolsz? Borderlands 3-ra? Abból meg megvan a Stadiás Ultimate verzió 300 forintért. Na annyit még én is kifizettem. Mivel az előző részeket is csak a hörcsög rántotta össze (utána meg az Epic is adta ingyen) és soha nem voltak elindítva, így csak annyira próbáltam ki, hogy mennyire streamelődik stabilan.
-
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #17517 üzenetére
Nekem a mostani havival egyáltalán nem az a bajom, hogy van húzócím.
Még csak azt sem állítom, hogy a bundle nem jó deal, mert ez nem igaz. A két húzócím bőven megéri az árat.Ami nekem a kifejezett problémám, hogy ebben a bundle-ben igazából "nincs húzócím". Azért nincs, mert a két nagyobb játék mellett kvázi csak hulladék van. Így van két játék, meg a maradék szemét, hogy kijöjjön a bundle.
Egyébként jogtalan rámondani a maradékra, hogy szemét, mert valakinek biztos érték. Én például beaktiváltam magamnak a MIDNIGHT PROTOCOL-t, a THE HENRY STICKMIN-t, meg még a Ruster-en is vacillálok. De egyik sem olyan játék, hogy hűdejó, ezeknek örülök. És itt a hó eleji kommentekből is látszott, hogy a két nagy játékon kívül, a többit szinte lehetetlen elpasszolni (ha el akarja az ember), mert nem kellenek senkinek.
Igazából mindenki jobban járt volna, ha a mostani húzócímek kaptak volna egy jelentősebb akciót a store-ban...
-
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #17510 üzenetére
Dzsézusz Krájszt, csak több ilyen hónapot ne!
-
gejala
őstag
válasz
TheNewDawn #17510 üzenetére
Vissza kellene térniük oda, hogy szinte mindig legyen AAA cím a pakkban. Sok random indie-ért nem költenek az emberek évi $132-t, max megveszik azt az egy-két hónapot, ami épp érdekli őket. Humble Store meg alapból marha drága, a -20% mellett is ritka a HL ár. Egyetlen előnye, hogy elég sok olyan játékot árulnak, ami más kulcsboltban nem kapható, csak Steam Store-ban.
-
válasz
TheNewDawn #17493 üzenetére
Meg meg, az már más kérdés, hogy mikor fogok játszani vele
-
válasz
TheNewDawn #17489 üzenetére
Csak azért adtam érte ennyit, mert nagyon kellett
-
sto1911
veterán
válasz
TheNewDawn #17478 üzenetére
Ugy ertem hogy meg is venne tolem valaki?
-
válasz
TheNewDawn #17464 üzenetére
Böngészőből vagy mobilról próbálod? Nekem PC-n böngészőből tolta ezt mindig, cookie-kat és minden pp-os cuccost törölj! Vagy próbáld meg másik platformról.
-
s7evcsenko
addikt
válasz
TheNewDawn #17453 üzenetére
Szia
Én is adnék $4-et a Mafiáért, ha sorra kerülök. -
válasz
TheNewDawn #17453 üzenetére
4-ért megveszem a Mafia-t!
Meg egy Rustler is érdekelne jóárasítva!
-
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #17430 üzenetére
Én este megkérdezem haveromat, hogy kell-e neki. Szerintem nem fog.
Majd dobok egy privit.
-
warcat
veterán
válasz
TheNewDawn #17430 üzenetére
Ha adnak megint kupont, egy euróért meg is veszem.
-
l.skywalker
titán
válasz
TheNewDawn #17355 üzenetére
Én gondolkozom rajta, hogy izlandi MS Store-ban megveszem csak a DLC-t. Az úgy csak 1600.
-
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #17360 üzenetére
Te jól számolsz, én viszont elvesztettem a fonalat.
Pár órája nem engedett stackelni, most meg megint úgy van, hogy bármennyit berakok, adja a kedvezményt. 7-et is vehetek akár, nem csak 5-öt.
-
válasz
TheNewDawn #17336 üzenetére
Aham köszi, így értem. Igen nagyon sok GroupBuy-t intézett és tényleg jó áron vettem én is tőle.
Kellene még ilyen személy, sajnos nincs sehol!
-
eami
Topikgazda
válasz
TheNewDawn #17323 üzenetére
szerintem is ez egy rendkívül tisztességes darab lenne még Humble Indie Bundle, Pay What You Want rendszerben.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
- Lacuna
- Partisans (ha ez olyasmi mint a Commandos)
- Fling to the finish
- Tohu
- és talán a Greak
is érdekel a csomagból, de ha valahogy $6 -os kupont kapnék akkor sem tudnám, hogy ráharapnék -e. Talán ha érdekelnének a húzócímek akkor, de ez így ... meh.
Egyébként tényleg jobb mint mostanában, ami nagy meglepetés. -
Zolás
addikt
válasz
Classic csomagban vagyok, és kaptam egy 4 dolcsis kupont is, én behúzom. A Maneater nekem listás, és a többi is tetszik.
-
bepken
veterán
válasz
én inkább tartalékolom a zsebpénzt a heti csomagokra. úgy tűnik, mostanában inkább azokra feküdtek rá
(ráadásul úgy tűnik, megsértődtek most nagyon rám, mert még mindig nem kaptam "félévig 6 dodó" kupont...úgyhogy elvből kaki az egész
)
-
válasz
TheNewDawn #17285 üzenetére
tehát ha egy játék csak epicen érhető el, akkor óriási a tülekedés, hogy kinél vedd.... EZ A NAGYBETŰS VERSENY MAGA!
ez a gond, ez az epikesek szintje, ennyire látjátok át a világot
-
Vesa
veterán
válasz
Az Epic-el mint piaci szereplővel és mint a Steam konkurenciájával, semmi baj nincs. Egy baj van vele, hogy kalap sz*r. Mondom ezt úgy, hogy van ott vagy 25 játékom, de sokkal több nem lesz. Nem vagyok Steam fan, sőt, direkt örülnék egy igazán jó alternatívának! Az Epic sajnos nem az.
A Steam melletti rajongás csak pont annyira gáz, mint e Steam elleni szabadságharc. Mindkettő gyerekes.
Csináljon valaki végre egy rendes alternatívát, és akkor mindenki boldog lesz. -
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #17289 üzenetére
Én a gyakorlatban arra lennék kíváncsi, hogy mik a valve-el szembeni elvárások? Amiért egyébként megérdemlik, hogy megszorongassák őket?
Nekik is be kéne szállniuk a saját profitjukból az eladásokba?
Hetente kéne lefizetniük kiadókat, hogy legyen ingyenjáték?
(Ami egyébként a kártyapénz révén ott is van).Egyedül a sápcsökkentés lenne némi reális elvárás, de egyébkén azzal is lenne két bajom:
1) A valve szerverei jók. Én nem tudom, hogy hány olyan alkalom volt, amikor azért nem tudtam egy bárminemű játékot játszani steamen, mert gond volt a szerverekkel. Fifában például minden második meccs szopás volt online.
2) Nem tudom, hogy mennyire valós probléma a kiadók részéről a sáp miatti nyavajgás. Mert ahogy ők sokallják a 30%-ot, úgy én is sokallom a 80€-s fejlesztési költséget egy félkész játékért.
Meg amúgy is, a nyavajgók esetében 20% a 30, ha pedig elpasszolja magának a kulcsot, akkor 0.
-
mepet
addikt
válasz
TheNewDawn #17289 üzenetére
Hát akkor következik az én gusztustalan véleményem. Hogy miért is gusztustalan az exkluzív játékok miatt támadni őket, azt nem teljesen értem. A steamet is támadtuk, mikor kötelezővé tették a CS 1.6-hoz, így Steam exkluzív lett a csé. Sőt sokan évekig 1.5-öztünk, hogy elkerüljük a platform börtönét. Szerintem exkluzivitásba zárni egy játékot az a gusztustalan, nem emiatt támadni a játékot nyerészkedési célból kisajátító platformot.
Én egyáltalán nem követem a steam konkurenciáját, egyetlen dolgot tudok az Epicről, hogy ők intézték el, hogy ne tudjam megszerezni a steames gyűjteményembe az Anno 1800-at... Nem tudom, lehetséges, hogy egyszer majd megbocsátok nekik. De egyáltalán nem biztos.
-
FunPro
őstag
válasz
A monopólium sehol nem jó. Persze igen, ha választanom kéne ki legyen monopol helyzetben, inkább a Steam mint az Epic. Bárhol, bármikor. A gyakorlatban azon csodálkoznék a legjobban, ha valaki az Epicet szeretné monopol helyzetben látni. Pedig a Tencent lehet abba fog jutni. (Monopol helyzetben nincs 3000-es kupon, meg ingyen játék)
Ez a piaci verseny dolog pedig már a platform megjelenése óta több sebből vérzik.
Hogy lehet úgy versenyezni, hogy valami csak az egyik helyen elérhető, míg a másik valami a másikon?Nagyon is ráférne a steamre egy normális versenypartner, csak az epic nem éppen ilyen.
-
gejala
őstag
válasz
De itt nincs semmilyen verseny. Epic lefizet mindenkit, akit tud, hogy a konkurenciánál ne legyen elérhető a játék egy ideig. Vásárlók is azért vannak, mert osztogatja az ingyen játékokat meg kuponokat állandóan. Ezzel párhuzamosan a klienst sehová nem fejlesztik.
Verseny az lenne, ha kijön a játék ugyanazon a napon Steamre, Epicre, Originre, Uplayre, GOGra és mindenki megveszi oda, ahova szeretné. Az Epic meg próbálja meggyőzni az embereket, hogy jobban járnak, ha náluk vásárolnak, mert pl. jobb szolgáltatást nyújtanak, mint bárki más.
-
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #17281 üzenetére
Miért, nincs igazam?
Az epic esetében két végkimenetel van:
1) Megunja a tencent a pénzpumpálást, és lőttek a platformnak
2) Ők lesznek a monopol platform, akiket majd x év után lehet pontosan ugyanúgy támadni, mint ahogy most a Steam-et. Aztán majd lehet azzal játszani, ami a kínaiknak is tetszik. -
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #17277 üzenetére
Az a baj, hogy sokan nem néznek tovább az 5$-nál, meg az ingyen játékoknál.
Ezzel csak az a baj, hogy hosszútávon nem csak magukat szopatják be, hanem mindenki mást is.
-
válasz
TheNewDawn #17245 üzenetére
epiken volt ingyen = kaviár a szarkupac tetejéről
...élvezze aki tudja -
l.skywalker
titán
válasz
TheNewDawn #17245 üzenetére
Nem pont:
Celebrating 80 Years of Batman with Free Games! (epicgames.com)Lego Batman Trilogy
• LEGO® Batman™: The Videogame
• LEGO® Batman™ 2: DC Super Heroes
• LEGO® Batman™ 3: Beyond GothamBatman Arkham Collection
• Batman: Arkham Asylum
• Batman: Arkham City
• Batman: Arkham Knight -
válasz
TheNewDawn #17140 üzenetére
Keep talking nobody exlodes érdekelne!
-
bepken
veterán
válasz
egy Keep Talking (...) érdekelne engem is, ha lesz bontás
-
ETOM
addikt
válasz
Second Extinction érdekelne.
-
válasz
Én egy BIGFOOT-ra lennék vevő
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Ebből a Visage érdekel, ha valaki bontana.
-
reelc
veterán
válasz
TheNewDawn #17114 üzenetére
Így jársz, ha olyan magasan vannak az igényeid.
-
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #17107 üzenetére
Igazából ez a havi koncepció csak úgy működik, ha nem vársz tőle semmit.
-
l.skywalker
titán
válasz
TheNewDawn #17099 üzenetére
Igen, ez a bajom, hogy kábé a Choice minden szempontból a legalja. A GamePass-t nem keverném ide, mert annak a Trove a versenytársa, de a többi olyan előfizetéses rendszer, ahol megtarthatod a játékokat mind rendelkeznek legalább egy húzócímmel és nekem csak ez hiányzik. Az az egy darab cím, amitől nem érdekel a többi. És pár hónapja is még volt ilyen, de hirtelen elfogyott. Nincs húzócím és egyre kevesebb a nem húzócím.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
TheNewDawn #17085 üzenetére
mondjuk ezt a hónapot én is behúztam most, mert 4 játék érdekelt, és már nagyon régóta nem vettem pakkot, szóval messze jobb ez a pakk, mint az előző hónap... ettől függetlenül szomorú, h nincs a pakkban húzócím, hanem tényleg, szimpla indie pakk... kb egy közepes fanatical bundle szint...
-
adrian360
őstag
válasz
TheNewDawn #17085 üzenetére
gondolom azok az mind ilyen fizetett kínai bérkommentelők
-
válasz
TheNewDawn #17052 üzenetére
Elég f*sza bundle-kat dob ki most a Humble, a Choice-ra kíváncsi leszek
Ha az ismét kaka lesz, akkor inkább megveszem ezt az ASPYR bundle-t meg a Fighting Juggernauts-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Call of Duty: Black Ops 6
- Belemásznak a reddites beszélgetésekbe az AI-alapú hirdetések
- Trollok komolyan
- Építő/felújító topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- TCL LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest