- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 
			  Mobilarena Minden, ami "bundli"! 
 Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

TheNewDawn addikt válasz  Delávégá

üzenetére Delávégá

üzenetéreNem tudom, én pl kijelentettem, hogy szerintem a mostani nem lett jó, és igen, azzal is egyetértek hogy nincs benne húzócím. Az első nyilván szubjektív, és kb lehetetlen vitatkozni vele, mármint vitathatja bárki hogy nekem nem jön be, de ettől még igy van, ahogy én se fogom vitatni ha valakinek meg igen, sőt, örülök neki. A nincs húzócím az viszont tény, mert sem a DRG sem a Necromnda nem AAA game meg nem kerül 59 dollárba  És ami ennél sokkal fontosabb, hogy szerintem sem kolléga sem pedig én ( tudom őt szólitottad meg csak mivel ebben egyetértettünk remélem nem bánod ha én is reagálok rá) szerintem ő és én sem szoktunk mindent leszarozni, sőt,én pont hogy megvédtem a Humblet ezúttal És ami ennél sokkal fontosabb, hogy szerintem sem kolléga sem pedig én ( tudom őt szólitottad meg csak mivel ebben egyetértettünk remélem nem bánod ha én is reagálok rá) szerintem ő és én sem szoktunk mindent leszarozni, sőt,én pont hogy megvédtem a Humblet ezúttal És tény, részemről az az elvárás, hogy legyen benne egy nagyjából 2-4 éves húzócím. Ettől még persze ha nincs, de van helyette 1-2 másik kisebb indie cím, ami bejön valakinek, simán megérős lehet az adott hónap, csak szerintem a többséget azért nem ezzel lehet megvenni. 
 Ami meg az árat illeti, én nem várom el a 6 dollárt, sőt, idén eddig 6 ból 3 hónapot behúztam az szerintem nem rossz, ebből kettőt a kuponnal az tény, 8 ért, de pl a Mass Effectes hónapban ( aszem január volt) ott is volt kuponom de simán megadtam érte a 12 őt, mert úgy voltam vele hogy bőven megérdemlik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Mikrotik routerek
- Spórolós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- Futás, futópályák
- Xbox Series X|S
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÚJ ASUS ROG Hyperion GR701 E-ATX RGB Gépház
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

És ami ennél sokkal fontosabb, hogy szerintem sem kolléga sem pedig én ( tudom őt szólitottad meg csak mivel ebben egyetértettünk remélem nem bánod ha én is reagálok rá) szerintem ő és én sem szoktunk mindent leszarozni, sőt,én pont hogy megvédtem a Humblet ezúttal
 És ami ennél sokkal fontosabb, hogy szerintem sem kolléga sem pedig én ( tudom őt szólitottad meg csak mivel ebben egyetértettünk remélem nem bánod ha én is reagálok rá) szerintem ő és én sem szoktunk mindent leszarozni, sőt,én pont hogy megvédtem a Humblet ezúttal