Hirdetés
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheNewDawn
addikt
válasz
FunPro
üzenetére
Nem szeretném hogy az Epic legyen monopolhelyzetben, sőt. De azt sem, hogy a Steam. Valóban nem ideális versenypartner mindenben az Epic, ahogy írtam is, totálisan megértem, ha valaki az exkluzív címek miatt támadja őket, az elég gusztustalan lépés. Meg azt sem értem, mi telik nekik ennyi időbe, hogy megcsinálják normálisra a klienst, töredékébe kerülne, mint pár egyéb más dolog, amire költik a pénzt.
De még egy nem ideális versenytárs is sokkal jobb a semminél. Szóval én azért bízom benne, hogy előbb--utóbb rájönnek hogy ez a dolog amit csinálnak pár dolog kapcsán faszság, és kialakul egy normális verseny. Csak még egyszer mondom, nekem, mint fogyasztónak addig is az a jó, ha valamit amit akatok olcsóbban kapom, mint ugyanazt a konkurenciától. És nem vagyok magam ellensége, hogy ugyanazt 2X drágábban vegyem meg, ha feleannyiért is megtehetem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Energiaital topic
- Formula-1
- Filmgyűjtés
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- RAM topik
- Warhammer 40k: Space Marine 2 (PC, PS, XO)
- További aktív témák...
- Intel Core i7-9700 Processor, 12M Cache, 4.70 GHz
- Eladó MacBook Air M1 (2020) - 16 GB RAM / 256 GB SSD, újszerű állapotban, extrákkal!
- Hp NVidia RTX 2070 Super 8Gb Videokártya - HP L84981-001
- Samsung Galaxy watch Ultra 2024 47mm Titán+zafir sim kártyás 2026.11.16 Media gari
- xiamomi a24i 23,8 100hz monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő