Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TheNewDawn

addikt

Hát, ez a mostani hónap/csomag tényleg a full kuka kategória, és picit sajnálom azokat, akik előfizettek a 6$ os kedvezményes 3 hónapra, DE....

Előtte azért volt itt nekünk ME Legendary meg 2 egyéb húzócímes gigahónapunk, és idén még min 2 másik hónap ami szintén a jó/elfogadható kategóriába tartozott 1 igen jó/tisztességes húzócímmel.

És azért a sima bundlek között is akad néha pár havonta 1-2 kiemelkedő, ilyen volt pl szerintem a Cities Skylinesos full csomag is, vagy a nemrég lejárt Capcom Bundle. Nekem pl abból egy darab nem volt meg még, és azért ha megnézem mik voltak benne.... Szerintem kb minden Choiceot nagyon simán lepipált és idézte a sok évvel ezelőtti régi időket amikor még mindegyik kategória megérte és steal volt :)

Szóval summa summárum, azért mindig ne várjunk el minőséget tőlük ennyi pénzért.
    Én azt mondom, ha tartják ezt a színvonalat ( na nem a mostani havit :D) choice meg sima bundlek tekintetében is az év második felében is amit az elsőben, én azzal simán kiegyeznék.

Új hozzászólás Aktív témák