- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ja, értem. Fene tudja, szerintem embere válogatja. Én nem is bánom már a backlog miatt, hogy ez és az előző kimaradt, előtte zsinórban a Crash, Spyro, Yakuza, Tomb Raider+Blasphemous instant vétel volt (ez utóbbit pl. bitang módon élveztem is, nagyon jó kis metroidvania eszméletlen zenével és atmoszférával). Előző hónap sem volt gyenge szerintem, de kihagytam a DLC-k hiánya miatt (legalább a SoW lehetett volna Definitive...)
-
FunPro
őstag
Igazából vannak benne jó tételek, csak azok rétegjátékok.
Pl. én a shenzent elég sokáig néztem, és végül azt hiszem 8 euróért vettem meg, ami akkor volt talán historical.
Azt mondjuk hozzá kell tenni, hogy az ez már volt bundlizva, ahol high tier volt 12$-ért.
Okamit is ilyen 3$ körül osztogatták azt hiszem indiegala-n.Összeségében valóban elég meh.
-
lkksioskdl3
aktív tag
-
ZsZso
Közösségépítő
Bocsi, mobilról voltam és mikor elküldtem akkor jöttem rá, hogy ez így kevés lesz.
Lifeless Planetre már lenne vevő!
Így maradnának az alábbiak:
- Oriental Empires
- Ziggurat
- Snake Pass
- Fantasy Versus
- Masquerada: Songs and Shadows
- Asura: Vengeance Expansion0,50 € -s darabáron. Ha 2 játék híjján megvagyunk, akkor megbveszem a csomagot.
Készítettem egy táblázatot is, hogy az aktuális állapotot mindig lássátok (csak olvasható). Privi + ide jelezhetetiek ha érdekel valamelyik cím.
-
Crytek
nagyúr
-
s7evcsenko
addikt
hát nem tudom...
Én is bepróbáltam 1-2-3... ilyen bundle-t, de nem jött vissza feltétlen az ára kártyából.
Kis jóindulattal mondjatni, hogy nullára kijött, de akkor is ott a pénz, amennyiért vettem.
Ha nem veszem meg a sok kacatot, hanem félre rakom a pénzt, akkor kb ugyan ott vagyok, csak nincs tele szeméttel a steam könyvtáram. -
bepken
veterán
ez a lényeg
nekem sem azért van tele a könyvtáram minden szeméttel, mert menthetetlen gyűjtögető lennék...sőt, szépen el is vannak rejtve az ilyen címek a könyvtáramból! (az más kérdés, hogy így is marad bőven olyan játék, amivel ugyan szívesen játszanék, de nincs rá időm)
mondjuk egy ideje már nem vettem ilyen pakkot, de nem is olyan régen hármasával jelentkeztem rájuk itt is
de mostanában még kártyázni se nagyon van időm, vagy inkább energiám...viszont nem egy minőségi játékot vettem már ilyen kártyapénzből, amiket természetesen végig is toltam
(az egyetlen hülyeség, amit csináltam, az a legutóbbi sale alkalmával történt, amikor is kitűzőket gyűjtöttem. na annak nem sok értelme volt
kb harmad annyi pénzt tudtam kiszedni a sale kártyák eladásával, mint ha a rendes kártyákat adtam volna el inkább. na azt aláírom, hogy részben kényszeres dolog volt, a szintlépésre játszottam
)
-
ZsZso
Közösségépítő
"Leftover"nek csak nem nevezhetik, ezért kapta a Best of 2017 nevet. Mondjuk kis gondolkozás után rárepülnék egy
- Five Nights at Freddy's: Sister Location
- Goat Simulator
- Death Road to Canada
hármasra, $1.75 -ért, ha valakinek éppen ezek maradtak és bontós árban megválna tőlük.
-
warcat
veterán
Valószínűtlen,hogy a kulcsoknak esnének neki első körben, mert a pénzt már elvették érte és az ilyesmiből tipikusan hatalmas PR problémák származnak.
Inkább téged, a fiókot, illetve a fizetési eszközödet (bankkártya, Paypal fiók tiltják ki a rendszerükből.A második vásárlásnál már biztonsági ellenőrzés volt amúgy szóval szűrik azért.Ha azonban van egy pár netes vásárlásra alkalmas kártya a családban, be lehet vásárolni.
-
[Prolixus]
addikt
Csak kíváncsiság: De ezt valami konkrét esettel is igazolja ez a tapasztaltabb emberke? Mert én nem olvastam sehol sem (bár nem is kerestem), hogy magadnak tilos sokadlagos accountokra küldeni a refer linket, hogy visszakapd a zsét. Nem hülye a Humble sem, tudja hogy ez egy exploit lehetőség, amit sokan ki is fognak használni...szvsz be sem vezették volna, ha ezt nem akarnák, hogy kihasználják. Másrészt mi van akkor ha VPN-nel csinálod a másik account-ot és mindig VPN-ről lépsz be? honnan fogja tudni a Humble, hogy ezek a te accountjaid, nem valóban van 50 barátod világszerte, akinek küldöd a refer linkeket?
-
MrTwister
őstag
Tehát a saját refer linkemmel csináltam a fiamnak egy Humble accot és erre a saját paypalommal megvettem a fiam accján a februári monthlyt, ezért kaptam a saját accomra 7€-t. Akkor most itt mi a csalás? Nem az a lényege, hogy új előfizetői is legyenek a monthlynak? Természetesen ez nem azt jelenti, hogy most csinálok 70 kamu profilt és arra mind veszek egy monthlyt! Nem is tudom abba mi lenne az üzlet lenne 70 db Civ6-om?
-
drtimot
aktív tag
Annyira nem kell újragondolni, ha összejött az összeg, megvehető, amire nem volt jelentkező, azt pedig megtartod te jutalékként
(Vagy valamiről megfeledkezek?)
@powerwade, @Rednek: annyira azért nem bonyolult ez a hónaposdi
. Január elején fog megjelenni a teljes csomag, ez a januári. Mai nappal (december elsején) a decemberi érkezett. Csak a fő címet előre odaadják.
-
Vesa
veterán
Nem felejtettem ki, egyrészt mivel a fizikai árusító helyet is üzemeltetni kell (kisker), másrészt manapság a fizikai termékek jelentős részében is kód van, tehát pl. ugyanúgy a Steam-en aktiválható. Vagyis ilyen formában a fizikai hordozón vásárolt termékkel is pont úgy terhelem a rendszert, mint ha eleve ott vettem volna meg.
-
[Prolixus]
addikt
Há nemtom, az én steam fiókom 5 éves, akkor kezdtem el venni játékokat, és én sehol nem emlékszem 40 meg 50€-s árakra. De még ha volt is 50€ öt éve, ennyi idő alatt csak 3%-os inflációval számolva az már kapásból 57,96€.
Mindenesetre nem védeni akarom őket, szerintem is rablás amit sok stúdió csinál, meg túlárazottak a termékek, de ezt csak úgy mondom, hogy fingom nincs a tényleges pénzügyi háttérről, ha lenne, már lehet változna a véleményem. Márpedig így könnyű okoskodni. És ha a teljes igazságról akarunk beszélni, inflációról meg inflációval korrigált fejlesztési költségekről is beszélni kell, amiről viszont rendszeresen el szoktak felejtkezni a játékosok.
-
ZsZso
Közösségépítő
Ahha, tegnap szerintem nem volt a zárójeles rész ott és azóta felé se néztem. Köszönöm, hogy a fejemben a bundlival kapcsolatban rendet tettél.
Nem tudom más témákban is ennyire hatékony vagy -e, mert ha igen, akkor írok még pár dologról, ami hasonló viharokat kavar és sehogy se sikerült őket megoldanom.Amúgy azt senki se felejtse el, hogy ha a bundle végéig elérhető lesz ez a Walletos akció, akkor az a következő Monthly előfizujával is ellőheti magának azt a $2 -t (sokan lemondták most az online játékok miatt - azoknak ez megnyugtató lehet), mivel a bundle csak 18 nap múlva jár le.
-
ZsZso
Közösségépítő
Igen. Meg van valami 90 napos lejárati ideje is, amit nem teljesen értek hogyan működik. Ez egy kupon, amit aktiválni kell 90 nap alatt, hogy a wallethoz hozzáadódjon az a $2? Mi van, ha EUR Walletod van? Mennyi kerül hozzá? Ha egyből bekerül a Walletba, ahol már van pénz, akkor az első $2 vásárlás abból a 90 nap alatt lejárós részből megy, vagy az utolsó Walletban maradt $2 lesz az a rész, amit 90 nap után elvesznek?
Ilyen és ehhez hasonló kérdések cikáznak a fejemben. Kegyetlen dolog ebben a káoszban élni, elhihetitek
-
Rendo84
senior tag
Én cserélek őskövületet is, csak már elment a kedvem a cserélgetéssel foglalkozni, valamiért mindenki csak úgy cserélne, hogy legalább 100-200%-os haszna legyen raja.
De olyan hogy 1-az 1-ben kb azonos értékűt, olyanról hallani sem akar senki.szerk.: Ami még érdekes, hogy nyári sale alatt steam fórumon láttam olyat, aki írta hogy miket vásárolt. Azt a játékot amit steamről megvett, nekem is megvolt és én féláron is odaadtam volna neki simán, ami régebbről megmarad nekem még bundleből.
-
bepken
veterán
értem
a múltkori gogobundle egyébként nagyon jó volt és most nézem, hogy egy rakás, n még jelenleg is futó bundli van náluk. innen több is érdekelne, hármasával -
eami
Topikgazda
Eddig 15 bundlere volt igény. Gondolom várjunk még egy kicsit hátha összejön a 20
Itt nyomon követhetitek hol tart a dolog. Amint megvan a 20, zárom és veszem.
(privátba továbbra is lehet jelentkezni)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Autós topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- OLED monitor topik
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest