- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
OFF
Kár, hogy ilyesmi nincs windows-ra.
Software bundle for MAC
ON -
Vesa
veterán
-
Vesa
veterán
válasz
Csapoati #1694 üzenetére
-25% volt.
Bundlestars-nál meghibbantak. Ez a vonatos bundle már volt sokkal olcsóbban -szerencsére megvettem-, aztán nagy csindadrattával leszedték...Erre most visszahozzák drágábban. Nem értem őket néha.High Octane-al meg az a baj, hogy csupa 40-50 Metascore-os játék van benne, megnéztem steam-en, gyakorlatilag mindet alázzák...Pedig gondolkodtam rajta mikor kijött, de láthatóan hulladékokkal van tele.
-
djculture
félisten
válasz
bigyo108 #1689 üzenetére
Én a a repülőgép vonat és auto budle-ra pályázok de van idő ugyis mindig meghosszabitják ..
Az az egy amiből csak egy van meg atöbbiből minimum a fele megvan és hülyeség így megvenni. A hight octane csak a clutch nincsen meg a többit meglehetett venni olcsóbban a grupees-től 2 játék volt 1 dollár ezekböl
-
bigyo108
aktív tag
Csak a High Octane legyen már olcsóbb kicsit .
-
reelc
veterán
Ez veszettül drága lett korábbi önmagához képest.. Most kerestem vissza, tavaly októberben $3.99 volt, most $10.81.
-
reelc
veterán
Írják valahol, hogy jár Trine editor hozzá?
Majdnem megegyezik az első Frozenbyte Bundle-vel a mostani (Splot helyett most Trine 2 Complete van. Na meg a sountrack-ek. Régen normál volt, most Weekly).
-
VoidXs
nagyúr
Az új bundlihoz Trine Editor is jár, a másik kettőhöz pedig forráskód. Ez nekem egy álom
-
La Magra
tag
Hmm, ez az új humble weekly... 6 dollárért Trine 2, az aztán a best buy!
-
Cheesus
senior tag
válasz
Joe Swanson #1669 üzenetére
A Weekly vagy a rendes?
Amúgy mindkettő steames, kivéve a Weeklyből egy játékot.
-
Cheesus
senior tag
Vajon lesz ma olyan ütős Humble Weekly mint a "sima"?
-
Csapoati
nagyúr
Új IndieRoyale.
-
batman arkham origins groupbuy, még 4 hely van.
-
Mostani humblebundle steames?
-
x_o_n
veterán
hahh hamar elpörgött az 1000db
amugy nem rossz kis pakk,csak pont megvan ami érdekel,kivéve a joe danger 2,reus de az miatt nem venném ujra mind meg -
gmx9
aktív tag
Nem annyira rossz, bár nem az én világom. Mire ezt megírom, el is fogy a Starbound.
-
Heavyrain
őstag
10 perc!
-
Vesa
veterán
-
gmx9
aktív tag
Erre kíváncsi leszek.
-
Vesa
veterán
Bundle Stars: Cities in Motion + 13DLC!
6 dollárért elég ütős darab...Nem hagyhattam ki
-
reelc
veterán
Nekem már a Doctor Who játékok miatt megérte... bármilyenek is a játékok, ennyit megértek. Szeretem a sorozatot.
Amúgy Zöld Utat kapott, és ha megjelenik a Steam-en, nem ennyibe fog kerülni.Majdnem 2 nap alatt nem jön össze a 100000... de ha a nagy csomagot levinnék 50000-re szerintem annyi össszejöhetne. Mindegy, így is rendesek voltak a kis csomaggal.
-
reelc
veterán
válasz
ChingChang #1622 üzenetére
Igen, de 1 of 2, szóval ha elérik a következő limitet is, lesz másik is. Biztos jó lesz, ha így bedobták a népnek.
-
warcat
veterán
A Driftmoon ma jelent meg a Steamen,vicces a 10.49 eurós ár amikor groupeesnál 50 cent
-
warcat
veterán
Groupees bundliból most elég 1 címet kiválasztani a vásárláshoz.
-
Niczo
senior tag
válasz
FoxiestFox #1618 üzenetére
köszi, ninjultam
-
-
Cheesus
senior tag
Ha már a "rendes" humbli elment téli álomra, vajon a Weekly-re összehoznak valamit?
-
Vesa
veterán
Ha mennyiségre mész és nem a minőségre, akkor megérheti. De hiába jön ki kártyákkal nullára a pakk, ha egyszer semmit nem ér az egész és az életben nem fogok játszani egyikkel sem.
Akkor már jobban megéri a BundleStars, ahol ha ki is kell csengetni 4-5dollárt egy pakkért, de van benne 6-10 játék, melyek bár szintén nyilván nem AAA címek, de messze használhatóbbak... -
van meg occo tw2-es bundlim ha kell valaki ph-snak.
-
szami777
addikt
-
Cheesus
senior tag
Én most reggel vettem meg a Q.U.B.E-t, a Gentlement meg a Draw a Stickmant a Zombis képregénnyel karöltve. Csak az az egy bajom hogy túl sokat várnak el a Groupees-osok a vásárlóktól. Nem mondom én is kiváncsi vagyok mi lehet abban a dobozban, de mivel már csak 6 nap van vissza, valamit már meg kellett volna szellőztetniük szerintem, hogy fellelkesítsék egy kicsit a vásárlókat. Azt is sajnáltam hogy a Humble Weekly-nél nem jött össze a 150ezer$, pedig pont az utolsó két napban nagyon megugrott, és nem emlékszem pontosan, de valami 133ezer$-nál állt meg a számláló...
-
-
Arkennys
addikt
válasz
La Magra #1601 üzenetére
Köszi. Hát nekem online belépés helyett cseszegetett kliens leszedéssel...megpróbálok ezzel vmit amit írtál.
Fentebbi bundle témára: valóban kb zérusra kijön a kártyákkal ez a bundle. De én pl már ott tartok, hogy csak sorért nem veszek így se játékot. Túl sok lett már ami van. Ebből a kettőből pl tudom, nem igazán játszanám egyiket se, főleg hogy vagy 20 címes listám van perpill amit ki kéne még játszani mert érdekel
-
La Magra
tag
válasz
Arkennys #1598 üzenetére
Pedig online kellene... Én legalábbis ezt a módszert ismerem: böngészőben belépni, játékaim listájában katt az adott játékra, böngésző címsorában hozzáírni, hogy "/keys" (idézőjelek nélkül, természetesen) és tádáám. (tehát egy ilyen url kell: http://www.desura.com/games/[játék neve]/keys)
DJGABI: Kösz a tippet, asszem akkor nekem is az lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest