- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
PapaMaci
őstag
válasz
Padawan33 #1298 üzenetére
Nézegettem én is a HT-101-et, csak amiatt vetettem el, hogy már nem lehetett kapni. Vadásztam egy darabig itt is, meg az aproneten is, csak feladtam, és megvettem a Thermalright-ot. Simán felférne, de még mindíg azt mondom, hogy XP90c
, ami lehet, hogy egy kicsit nagyobb, mint a HT-101, viszont asszimetrikus, és a ramok fölé nyúlik (és szvsz jobb is). Nekem van rajta egy northQ venti, és teljesen hangtalan.
-
PapaMaci
őstag
válasz
Padawan33 #1265 üzenetére
Attól tartok, akkor még dolgoztam itthon javában
, tehát 21 órával, és 10 perccel hamarabb született a HSZ-om, mint a Tiéd
Amúgy matekkal hogy állsz
Lényeg, hogy még mindíg preferálom az XP90c -t! Jelen pillanatban 29°C -os a procim, ami egy 3200+ Nem húzom, nem játszom, és szerintem ha levenném róla a 700RPM-es ventit, akkor sem lenne semmi gond. -
PapaMaci
őstag
válasz
Padawan33 #1258 üzenetére
Én felpróbáltam rá anno a 9500-ast. Határeset... Elfér, de a légáram felét eltakarja a a VGA. Nekem is zm80d van. és ezzel elég sok kellemetlenséget átéltem ezem a lapon... (pl.: az nb47 nem fért be alá, csak egy kis mod segítségével
, a 7000-et le kellett cserélni. )
Én ajánlanám a procira a Thermalright XP90C hűtőjét. Nekem nagyon bejött!
Ja... és simán elfér a zm80d mellett -
PapaMaci
őstag
Azt hiszem, korábban mintha leírtam volna, de az a gondom vele, hogy 4 optikai meghajtó van a gépben, és rosszul címzi őket (PLáne, ha a SATA RAID funkcióban van...). Azok meg nem tudnak válaszolni, és nem látszanak, vagy tudnak, de akkor hibásan írnak. Szóval most úgy néz ki a gépem, hogy a SATA vinyók RAID 0 -ban egy PCI kártyán, a 4 optikai meg egy PCI kártyán... Az alaplapi ATA vezérlőn meg lóg a mobilrack...
-
PapaMaci
őstag
Engem sajnos nagyon megköt a VGA, mivel még mindig drága, Nem beszélve arról hogy ugyan ez PCI-X-ben kb kétszer ennyi...
Szóval az AGP-s 939-es választék elég szűk...
Eddig túl vagyok az ABIT AV8 -án, most a K8N neo2 plat, már csak az ASUS A8V marad...
Sajnos több gondot is észleltem ezzel az NF3-as chipkészlettel, és nem váltotta be a hozzá füzött reményeket. Megpróbálom újra a VIA K8T800pro-ját, hátha csak az ABIT nem volt jó... -
PapaMaci
őstag
Hali!
Az nvraid-et nem ajánlom, mert egy csomo gond van a hajtányával. 2004-es, és tele van hibákkal. Oly annyira, hogy én is most tervezek egy PCI-os SATA RAID-et venni, mivel, ha a RAID funkcio be van kapcsolva, nem mennek rendesen az optikai meghajtok az ATA-n.
Nem egyedi a problémám, a külfödi forumok is tele vannak ezekkel... -
PapaMaci
őstag
Mert neked mi van a VGA-don?
Nekem egy Matrox Parhelia Zalman zm80d-vel van, és ezalá neccesen fért be az nb47. Egészen pontosan kellett egy kis fazonigazitás. 6 bordát visszavágtam az alacsonyabbak szintjére, de megy jol.
Amugy a zalman magasabb bordái 47mm, az alacsonyak (ha jol emlékszem) 32mm. -
PapaMaci
őstag
Nem találok hozzá pontos leirást. Tudjátok, hogy a 4 SATA csatin lehet-e RAID 0+1 tömböt kialakitani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- További aktív témák...
- Patriot Viper Steel RGB 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged