- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
válasz
#16820480 #31774 üzenetére
Igen, az van otthon. (Audioprobe Spartan A - Bodz ajánlotta
) Ott az volt a legfőbb igény, hogy függetlenül szabályozható balanced és fejhallgató kimenet is legyen. És mivel zeneszerkesztéshez (is) kellett, fontos volt a "kíméletlen, őszinte hang". Így jellemezte ő, anno az ajánlójában. Nagyon bevált!
A többin meg még rágódom. Próbálok valamit elengedni, de ahogy a piacot nézem, valószínűleg több dolgot is el kell majd... Egyelőre az információgyűjtés szakaszában vagyok, remélem nem egy helyben fogok topogni! Azt az egyet tudom biztosan, hogy az iPod-tól lassan el kell majd szakadnom, vagy így, vagy úgy. Ha sikerül meghozni a döntést, onnantól nem lesz messze a vásárlás sem. Mással is így voltam...
-
niof
veterán
válasz
#16820480 #31768 üzenetére
A szétszedésnél csak akksit cserélnék (ha kell), mást nem.
Igen, jól érzed, a hosszú üzemidő nekem nagyon kényelmes. Mert sokszor feledékeny vagyok. Ha megfeledkezem róla, tudom, hogy akkor sincs gond, nem fog lemerülni épp akkor, amikor kellene. És ebbe is beletrafáltál (ezért szerettem mindig is olvasni ezeket a topikokat
), bár alapvetően nincs gondom az iPod hangzásával, de mivel asztali és szobai szinten is van otthon jobb, ezért hordozhatóban is lépnék tovább. Kezd kevés lenni a hangzása... Üdv a lejtőn!
Akkor egy kérdés! Ha a meghatározó formátum a fentebb említett 3 (mivel ugye az iPod nem kezeli a FLAC-ot, így azon csak MP3 illetve ALAC van), és a minőség is befolyással van az üzemidőre, szerinted IRL mennyi playtime-ra számíthatnék egy teljes feltöltéssel, a HD25-el? Általában...
A 200k-t nagyon a plafonnak húztam meg. Jobban örülnék, ha lejjebb találnék valami értelmes, elfogadható megoldást. Amúgy meg időm nincs rá, hogy 1 napot erre áldozzak. Legalábbis, mostanában nem lesz. És Budapesten a világon semmi dolgom nincs, de még a környékén sem, hogy esetleg útba ejthetném. Hidd el, megtenném.
Elég nekem ez a topik erre bőven, illetve az a néhány külföldi, amit olvasgatok. Egyébként en bloc a topiklakókkal és a segítőkészségetekkel nagyon elégedett vagyok, más fórumokból jöhetnének ide tanulni. Bodz más témában többször adott már tippet, és kivétel nélkül bejöttek, amiket mondott. Titeket is régóta "figyellek", anno a fülhallgatós, és más Hi-Fi-s topikokban is mindig józanul gondolkodók voltatok, és elismerem a nagy tapasztalatotokat. Sokat gondolkodtam, hogy ezt a rengeteg kérdést hogyan tegyem itt fel, aztán azt mondtam, "áhh, ti úgyis tudtok alternatívát, és lesznek válaszaitok". Vagy max elküldötök a fenébe.
-
niof
veterán
válasz
#16820480 #31757 üzenetére
& Tulku
Sajnos, valahol sejtettem, hogy ezt fogjátok írni.
Ezekkel viszont az a bajom, hogy teljesen nonszensznek tartom, hogy egy 200k+-os készülékben pl. ne lehessen akksit cserélni. Ezekben sincs különb egy bármilyen más készülékben megtalálható Li-ion akksinál, és azért azok pár év alatt elfáradnak, elvesztik a kapacitásuk jó részét. Főleg, ha rendesen használva vannak. Nálam a napi 2-2,5 óra mindig megvan (munkanapokon), alkalmanként esetleg több is.Amúgy az iPod füles kimenete valóban elég ótvar, ezért nem is használom. A line out-ja viszont elég élhető. Persze nyilván amiket ti említetek, azoké jobb, de utcára/tömegközlekedésben való használatra eleget nyújt minőségben. Szerintem. Általában az ember menet közben nem audiofilkedik, csak kell valami, ami elnyomja a város zaját körülötte. Na jó, minőségben egy bizonyos szint alá azért én sem megyek le. De biztos én gondolom rosszul. Talán van olyan ember is, aki miközben siet át a zebrán, elmélyülten Beethoven-t hallgat, aztán csodálkozik, hogy miért csapta el a taxi...
A HD 650 csak alkalmanként lenne rádugva, és csak otthon. Azt utcára nem viszem ki, az fix. Nem is oda való. Asztalon meg viszonylag jól elvan a Spartan-al.
Telefont bizos nem veszek azért, hogy DAP-ként használjam. Ostobaság és pazarlás lenne. Szintén egy csomó feature van bennük, amire semmi szükség nincs. Másrészt a telefon telefonálásra való, nem zenehallgatásra, fényképezésre, stb... Illetve, egy telefonba belezsúfolt összes extra funkció csak korlátozottan alkalmas teljesíteni az elvárásokat. 2018-ban még ott tartunk egyelőre, hogy ezek a funkciók csak dedikált eszközökkel aknázhatók ki. Fényképezéshez fényképezőgép kell, zenehallgatáshoz meg DAP.
A szerelhetőség számomra azt jelenti, amit kb. az iPod-nál is jelentett. Az egyszerű mezei user, ha nem lát rajta csavart, akkor úgy gondolja, biztos nem lehet szétszedni. Én meg tudom, ha valamit összeraktak valahogy, akkor azt szét is lehet szedni. Már csak annak okán is, ha elromlik, a szervíz is megbontja, utána meg össze is rakja, és ha minden jól megy, ennek nyoma sem marad.
Elhiszem, hogy az AK70 II "egy elég jó cucc", de nem, nem tudom kipróbálni Budapesten. Nem fogok ezért 200+ km-t utazni, a környékünkön meg nincs ilyenre lehetőség. Ezért kérdezek, és ezért fogom a témát alaposan körbejárni. Még ha irreálisak az elvárásaim, akkor is.
-
crazygamer75
tag
válasz
#16820480 #31692 üzenetére
Akkor maradnak a Z1-hez az in-ear fülesek, mert az earbudot egyáltalán nem tudnám megszokni. Fejhallgató meg az árak miatt nem jön szóba. Kis pénz, kis foci
Én már így is jobbnak érzem a dolgot, mint a sansa clip+ al, pl a hangkártya funkció nagyon bejövős, még ezekkel a béna fülesekkel is. Spotify nekem már így is nagy élmény a YT-s mp3-akhoz képest. Persze bosszant a dolog, hogy a Zishan Z1 többre képes, mint amit meg tudok engedni magamnak fülhallgatóban-fejhallgatóban, de semmiképp nem tudok rááldozni 20k Ft-ot.
-
crazygamer75
tag
válasz
#16820480 #31660 üzenetére
Jelenlegi zenéim youtube-ról vannak 192-256-320 kb/s-ben. Szerintem mind 192-es, hiába írja pár letöltő programnál, hogy lehet 320-ban szedni, fájltulajdonságnál is ír 320-at, de ugyanolyannak tűnik mint a 320-as. Akkor ha felesleges erőltetni a Hi-res minőséget, honnan lehet jó minőségű (256-320) mp3-hoz jutni?
Csak placebo hatás lehetett, hogy a 7Digital.com és tracktecnics.com on halgatott mintazenék (Flac) jobban tetszettek? -
crazygamer75
tag
-
Tulku
veterán
válasz
#16820480 #31628 üzenetére
Vigyázni kell a max erővel, az erre fel nem készített termékek esetén erősen torzíthat is akár...a line out eredetileg a végfok kört hagyná ki, de ebben az esetben mindenképp az is működik....tehát én max 3/4-ig tekerném...nyilván a túl halk a jel/zaj viszonyt rontja...
-
Tulku
veterán
válasz
#16820480 #31368 üzenetére
Azt felkovertálják 16 v-ra...nem ez a baj...hanem maga a telep....vagyis a teljesítményt nem tudja leadni...hiába van egyes hordozható cuccokban 16V-os telep....nézd meg ekkor az áramerősséget...na az nem lesz 3700 mA...mint a 3,7V-nál (ahol van annyi de a fesz kicsi)...olyan telep ami megfelelő kraftot tudna szolgáltatni hordozhatóknak (önmagában) szétzúzná a hordozhatóságot...
Azért (valamivel) jobbak az olyan hordozható kombók amikben van dap+amp mert két telep üzemel...és egymásra dolgoznak...viszont ennek ára van, én a legkissebb, legkompaktatbb verziót választottam (a 380 amp belecsusszan a dap-ba és rácsavarozható, tehát gyakorlatilag szerves egységet alkotnak, kapcsolni lehet ki-be, vezérelni....stb) de még így is embert lehet vele ölni és biza határeset zsebben...max kabát zsebben...
Ki kell jelentenünk, hogy a hordozható audio célterülete a fülhallgatók meghajtása...ezt rendre teljesítik...a fejhallgató nem az ő területük...
-
válasz
#16820480 #31363 üzenetére
sheratan, s4tch: Koszi!
Ha netanegy NAD Viso HP50 fejesen tornem a fejem (eddig sokkal olcsobban kerestem, de a tesztek es egy korabbi hallgatas miatt nagyon megtetszett.), akkor mi a legjobb DAP ala?
A HP50 32 OHm-os, igy az impedanciaval nem lesz gondja az erositonek, csak eleg kakaot kell nyomnia, es gondolom, kicsi kimeneti impedancia kell hozza, hogy a nagyobb membrantomeget megfeleloen csillapitsa.Vagy inkabb nezzek ket kulon eszkozt fejes / fules meghajtasara?
-
-
Tulku
veterán
válasz
#16820480 #31315 üzenetére
Egészen pontosan a "volt" jelzőt használtam
De ha igazán részletezően szeretném megfogalmazni, akkor az "egyszer volt" szószerkezetet használnám e célra...Mivel az Angie is egy viszonylag szűk terű valami és a Cowon is, így nyilvánvaló volt, hogy nem az én akkori igényeimnek megfelelő volt a kapott hangképe, ettől függetlenül pl az U18-hoz nagyon el tudnám képzelni azt az analóg hangot...sokkal inkább mint pl az LPG-t...
-
s4tch
veterán
válasz
#16820480 #31297 üzenetére
Egyetértek.
Ha ennyi pénzt szánnék a projektre, abba simán beleférne:
- Benjie S5 bt + valamelyik belépő bt füles (mondjuk Meizu), összesen 50 dollár körül, futni, terembe bőven jó (sajnos a legolcsóbb aptx dap a Shanling M1, az meg overkill erre a célra)
- egy "rendes" lejátszó, amivel a K3003-at hajtja az ember, elmélyült zenehallgatásra -
btomi9
aktív tag
válasz
#16820480 #31294 üzenetére
Van olyan felkaros cuccom, az iphone-t abba szoktam tenni. Futni inkább a szabadban, és abba valóban belefér egy nagyobb DAP is, viszont akkor nincs runtastic, ami mondja az aktuális tempót. Ez mindenképp kompromisszumos lesz, oda talán továbbra is az iphone -t viszem. A konditermet kibírnám zene nélkül, csak ami ott megy a hangfalakból, ilyen house vagy nem is tudom, micsoda, az annyira nem tetszik, hogy szeretnék helyette valami mást hallgatni. Ott viszont súlyzókhoz nem jó a felkaros cucc, beleakad a zsinór mindenbe, meg bizonyos gyakorlatokhoz nem is jó, ha ott van a felkaron. Ott inkább az a terv, hogy fül fölött átvezetni a zsinórt, póló alatt le a hátamon, és alul jönne ki, a lejátszó meg az övtáskában általában hátul, néha elöl.
-
btomi9
aktív tag
válasz
#16820480 #31269 üzenetére
Milyen jellegűnek hallottad? A Fiio X5 iii-nál ilyet írnak a headfonics.com teszten, hogy van egy kis alap susogás, ha 20 Ohm -nál kisebb IEM fülessel használjuk, ami mondjuk 115-120 dB érzékenységű. Ilyen problémát nem tapasztaltál esetleg?
Az X5 mellett egyébként tényleg csak az szól, hogy ha netán egyszer szeretnék Tidal előfizetést, akkor azt ezen is lehet hallgatni. Más kérdés, hogy van elég nagy zenei gyűjteményem, nem ez a döntő.
DAC chipek hangját tekintve igaz az a vélekedésem, hogy a sabre inkább analitikus, részletes, de akár fárasztó hang, az AK zeneibb, csakúgy, mint egy régebbi Wolfson. Nem tudom, ilyen szempontból a CS, és a Burr-down chipeket hová elhelyezni.
De nem akarok abba a hibába esni, hogy kiragadok egy részletet, mintha több más paraméter ne lenne legalább ilyen fontos.
-
Tarkarongy
csendes tag
válasz
#16820480 #31253 üzenetére
Úgy látom nem úszom meg
Ha már itt vagyok egy kérdés
Néztem az M3s tulajdonságait és feltűnt hogy ebben dupla DAC van,na most a kérdés az,hogy csak akkor fogom érdemben hallani a különbséget ha veszek egy balanced fülest vagy egy sima E50-ennel is kijön a különbség?Eu-s boltot esetleg tudtok ajánlani ahonnan megrendelhetem?
Itt nézegettem [link] -
Tarkarongy
csendes tag
válasz
#16820480 #31234 üzenetére
Bakker most néztem pár videót erről a Pioneer lejátszóról és tényleg batár nagy
Nézegettem pár videót meg tesztet erről a M2s-ről és tényleg jó véleménnyel vannak róla úgyhogy egyre szimpatikusabb a készülék.
Végülis akkor leszűkítettem az M2s-re meg az AK Jr-ra aztán majd a jővő hónapi pénztárca vastagság megmondja melyik leszKöszöntem a segítséget
-
Tarkarongy
csendes tag
válasz
#16820480 #31232 üzenetére
Igen jóval drágább azt én is néztem viszont az egy olyan márka ami évek óta mp3-akat csinál,szóval van benne rutinuk.
A Shanling-ről viszont én legalábbis nem hallottam semmit,ettől persze csinálhat jó készüléket,és ezen a fórumon is csak jókat írnak róla.
Esetleg egy Pioneer XDP-100R-ről vélemény? -
Tulku
veterán
válasz
#16820480 #31171 üzenetére
Még ha úgy is lenne...ám az adó nem balanced...kiolvassa a jelet, majd feldolgozza és rányomja a BT adóra...na ez mind single ended...ebből balanced-et csinálni olyan mint az XB10 esetében...érdekesség, de nem balanced...mondjuk ott a 2,5 mm-es jack csatik miatt tették balanceddé az ügyet...de megnéztem, nincs két külön jelút, legalább is nem szeparált a föld...
Fericske: ha egymással is párosítani kell, az két dolgot jelenthet:
- eleve szinkronba kell hozni a két egységet, különben egy katyvaz lesz az egész, ráadásul csak egyikm oldalon van hangvezérlés, ez nyilván mindkét egység hangerejét vezérli
- amit sejtek, hogy egyik veszi a jelet,átalakít, erősít, majd egy spec kapcsolaton keresztül átlövi a másiknak az ő jelétDe egyébként mindkét eset elég kacifántos, nagyon alaposan meg kellene tervezni, ha audiofil minőségű hangeszközt szeretnének belőle faragni később...egyébként azért jó, hogy ezzel foglalkoznak, mert bármilyen használható újdonságot levédethetnek, aztán később jó pénzért eladhatnak a többi gyrtának később...mert ez el fog terjedni, az biztos...
-
fericske
addikt
válasz
#16820480 #31171 üzenetére
Úgy rémlik egy vásárlói véleményből (ami csupa panasz volt arra, hogy egy nagy gec@zés a párosítás, aztán meg nem is stabil a kapcsolat) , hogy mind2 oldalt párosítani kell egymással is és a lejátszóeszközzel is.
Tehát mindkét oldal egy komplett cucc.
Legalábbis egy olyan 2 évvel ezelőtti cuccnál ezt olvastam. -
Tulku
veterán
válasz
#16820480 #31169 üzenetére
De hogyan szimmetrikus?
Teljesen külön dekódolja és alakítja át a bal és a jobb oldali jelet?
Tehát a bal oldalban is van egy vevő, dac-amp és a jobb oldaliban is?
És még akksi is?
És még mikrofon is?
És armatúrás...igen érdekes...mondjuk látom hogy van pro változat ami már fülre öntött...no ettől már csak egy lépés, hogy értelmes szerkezetet csináljanak, több, normális, összehangolt armatúrával... -
Tulku
veterán
válasz
#16820480 #31167 üzenetére
Ha igazad lenne, akkor az egy roppant bonyolult tervezési és kivitelezési bravúr lenne...
Tehát külön dac-amp és olyan vezérléssel, ahol az egyik oldalon benyomott inputot a másik oldal is szinonim leköveti...deSzerintem itt szimplán arról lehet szó, hogy átlövi az egyik oldal a másik oldali infót...vagy pedig (ha külön vevők, dac-amp-ok vannak benne) roppant gagyi valami az egész egy integrált semmiséggel létrehozva...
-
kk831228
addikt
válasz
#16820480 #31107 üzenetére
Igen csak az AP 200 - ra ha rájön az áfa 90 körül lesz, ez az x3 3 meg itthonròl 70...
Szerinted èrhet annyival többet a Hidizs...
Az m2s meg 41 afa +vam nélkül...
Igazábòl nem vagyok whitefül, nem tudom megèr - e duppla annyot a hidizs vagy akar ez az x3 3...
Szerinted..? 🤔
-
Bodz
nagyúr
válasz
#16820480 #31057 üzenetére
TripleB vett, de azóta is mélyen hallgat.
Hogy pontosítsak, a mély eltünés inkább a dinamikus fülesekre vagy hibridekre jellemző, a tisztán armatúrás füleseknél inkább elszabadul a pokol, majd mindjárt keresek erre valami szemléletes példát.
-
Bodz
nagyúr
válasz
#16820480 #31055 üzenetére
Azt írtam, hogy okozhat.
Ha még nem találkoztál a jelenséggel, akkor öröm van. Én már igen. Fülessel, fejhallgatóval is. Elég kellemetlen pl. az a tünet, amikor a mély tartomány egy része eltűnik emiatt.
Jelenlegi cuccaim közül az AF1120 meg a K3 Pro nagyon kényes erre.Csak azért "védtem", mert még nem hallotta senki és olcsó.
Ennyi, különösebben nem érdekel a márka.
-
fericske
addikt
válasz
#16820480 #31018 üzenetére
Az m2s-t én inkább preferálom az m1-el szemben, mert jóval jobb mint amennyivel többe kerül.
A Bodz Ihifi770 véleményét én nem vetíteném ki a 770c-re amit oda adtam, nem konkrétan neked címezve ezt, csak a pontosítás kedvéért.
Én lehúztam a 770c-t hangra - kezelhetőségre meg nagyon -, de a 770-et nem ismerem, és úgy tudom Bodz meg a 770c-t nem.
A fórumokon ugyan azt írják, hogy megegyezik a hangjuk, de biztos meg van az oka ennek ellenére, hogy évekig ment a 770 dupla áron a 770c mellett. Illetve még mindig az eredeti árán lehet beszerezni, bár a Xuelin már levette a palettájáról. -
VIC20
őstag
válasz
#16820480 #31016 üzenetére
Nézegetem a listátokból a Xuelin ihifi770-et, láttam, hogy eladtál egyet kihasználatlanság miatt.
Ha emlékszel még rá, tudnál valamit mondani róla? (Pl. Clip+-hoz viszonyítva milyen...)
Ha [ez] tőled származik, akkor nem szóltam.Így látatlanban (hallatlanban...) az érintőgombok tetszenek benne legjobban. (Nem mintha annyira odáig lennék az érintésérzékeny felületekért, de nekem úgy adatott, hogy este, sötétben, ágyban fekve tudok leginkább zenét hallgatni, és a mikrokapcsolók éles kattogása zavarja az asszonyt.)
-
-
dethroner
veterán
válasz
#16820480 #30946 üzenetére
Igen, akkor is nagyon halk. Sajna a minihifi nem rendelkezik semmilyen bemenettel, így a hangfalakat a lejátszóra kell direktbe bekötni. Mivel az egész szerkezet a konyhaszekrény tetején lenne és konnektor is rendelkezésre áll, így gondoltam valami külső eszköz betoldásával lehetne olyan hangerőt kicsikarni belőle, amivel a konyhai gépeket, páraelszívót túl lehetne harsogni. Eddig egy kis pici Genius hangszórópár dolgozott és el is volt vele a lejátszó, de a most beszerelt páraelszívó miatt olyan hangerőre kell felcsavarni, ami borzasztó dobozhangot generál. És van itthon ez a régi, használaton kívüli JVC hifi, ami viszont sajna annyira buta, hogy se usb, se sd kártya, se semmilyen bemeneti csatlakozó nincs rajta. A hangszórói viszont szépen szólnak, ezért megmenteném ha lehet.
-
fericske
addikt
válasz
#16820480 #30935 üzenetére
Olvastam nem túl rég egy Xduo "ventillátor" (fan) véleményezését a lejátszóikról, ugye az eddigieket birtokolja.
Az X10-et eléggé lehúzta. Szerinte az X3 a legjobb vétel belőlük, illetve az X1.
Én egyiket sem ismerem.
Saját tapasztalatból a Shanling m2s ráver balanced módban a Fiio x5iii-ra. -
s4tch
veterán
válasz
#16820480 #30937 üzenetére
Az az érdekes, hogy az X10 bőven 200 dollár alatt megáll, az ATC-féle kivitelt meg ~250 körül látom. Az XD-05 dac is hasonlóan kapott egy prémium felárat valamiért: az Xduoo-féle verzió 160 dollár körül indul, az ATC meg szintén $250 körül van. Most nézem a honlapjukat, tartanak ilyen dapot is, ami "csak" 40 dollárral drágább, mint az "eredeti".
-
Tulku
veterán
válasz
#16820480 #30874 üzenetére
Most mindkettő fülest kivégezte Biokox...megnézem mit tehetek, de a GR07-nél félek a Darvinya által sokat emlegetett mebrán halál lesz...a more-nál a jacknél lesz szakadás biztosan...
Nyilván ha balanced módban annyival jobb hangot hallok ugyan arról a forrásról akkor nem a füles lesz a ludas...egy teljesen más hangkép...itt az a gyanúm, hogy a kiépített balanced rendszer földjét nem megfelelően közösítették az SE kimenetre (tkp csak a balanced módra gyúrtak) és ezáltal csak ott kapunbk megfelelő hangot.
Neked balanced kimeneten melegen ajánlom...SE kimeneten igen korlátozottan...de nyálazd át a head-fi topikját, szerintem kivesézik ott eléggé...
-
Tulku
veterán
válasz
#16820480 #30872 üzenetére
U18 legtöbb forrásról kiválóan hajtható, tehát nem egy nehéz valami és mivel eléggé kiegyenlített és nem színez ezért alkalmasnak találtam a DAP minőségének meghallgatására.
A tulajdonos sajnos nincs tisztában a lejátszója teljes kezelésével és mivel nem olvastam utána az X5 III kezelésének így erről nem tudtam...de mindig felajánlott egy gyári vmi lejátszót amit elfogadtam, tehát esélyesen arról szólalt meg...ám volt olyan hogy a tulaj elindított egy másik zene lejátszó app-ot is és összeakadhattak mert nem szólt semmi...igen érdemes kissé tanulmányozni javainkat....bár Biokox szerint ugyanezt hallotta GR07-ről és vmilyen more hibridről (bár a morék már eleve hibrid lények, különösen vidéken...)
-
-
Tulku
veterán
válasz
#16820480 #30747 üzenetére
Tulkuzásért kitiltás jár...
Át raktam egy jobb házba a W30-at ( feleségem 2x rálépett) illetve kapott egy 1500 ohmos dampert 1000 ohm helyett..na majd füles talin meghallgatjátok...piszok jó!
UM pro50-et is vissza akarom helyezni ilyen kaszniba és ellátni egy 100 ohmos potenciométerrel a basszus hangolásához...
Attól is sokat várok...Laylát már úgy sem tudjátok meghallgatni.... -
Bodz
nagyúr
válasz
#16820480 #30747 üzenetére
Variálhatnánk sokáig még, hogy ki milyen párosítást tudna elképzelni, mire mennyit hajlandó költeni. Az én listámon csak a sokadik helyen van a hordozható zenelejátszás, de azért igyekszem értelmes hangú dolgokat beszerezni. Lehetőleg féláron, vagy alatta.
Tulku bolond, ezt mondtam neki is már.
-
-
-
tibi970307
tag
válasz
#16820480 #30734 üzenetére
Van két fülhallgatóm (Piston 3, KZ ATR) és jön a harmadik (Awei Q9), így a bluetooth lehetőséget ki is lőném. DAC azért lenne jobb, mert telefonban már van egy 64GB-os MicroSD tele zenével és ha éppen megelégszem gyengébb minőséggel, akkor nem vinném magammal a DAC-ot, de ugyanúgy tudnék zenét hallgatni.
Esetleg tudtok valamit ajálnlani? Leginkább rock és jazz műfaj, flac minden esetben, a fenti fülhallgatókkal.
Árban olyan 15-ig, használt is jöhet. Fiio Q1?
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation Pulse 3D
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest