- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AGE-T
őstag
Shanlingra nem lehet Spotifyt rakni, ugye? Egyre én is beruháznék, de mivel kb. csak ezt használom, így nálam ez bukó. Kár, hogy nem megy ez neki.
-
AGE-T
őstag
De jó, hogy nem voltam...
-
AGE-T
őstag
Sznobok vagytok!
-
AGE-T
őstag
Nekem spec a jóval nagyobb tesójának sem tetszik a hangja (X5 II).
-
AGE-T
őstag
Találtam egy piaci rést, ha van valakinek pár száz misije fejlesztésre egy ilyet összedobhatnánk:
- Sportra, túrázásra alkalmas okosóra/karkötő formában.
- Spotify és v.Tidal támogatás, streaming, wifi kapcsolattal, 3-4G modullal.
- Pulzusmérő funkció.
- Mp3, FLAC stb lejátszás.
- BT kapcsolat. -
AGE-T
őstag
Így csak kidobott pénz lesz az a pár ezer forint, de te tudod. Meglepődnék, ha ennyi pénzért élvezhető holmit lehetne vásárolni. És itt nem csak a hangra gondolok, szoftver, aksi, kezelhetőség. Inkább rakj félre némi hambipénzt és vegyél egy Sansat használtan, ha az újra nem szeretnél költeni.
-
AGE-T
őstag
válasz
#16820480 #29762 üzenetére
Huu vazze, akkor ha építkezésre megyek rászalagozok a fejemre egy serpenyőt, mert az is megvéd a fejemre eső vakolattól... Ja nem, ipad prot fogok felgumipókozni
Szerintem jó hangja van a K551-nek. Egyáltalán nem doboz, xar a dacod!
Menjél fogd meg a kezéd tulkunak és hallgassatok Enyát a szájcagúcigányzenekar tolmácsolásában
-
AGE-T
őstag
Ez az új DX200 túl jól néz ki... Pénztárcabántalmazósan
Nem akarja valaki kipróbálni, mielőtt megvenném?
-
AGE-T
őstag
válasz
Heavyrain #27684 üzenetére
Mivel nézed a filmet? Nem lehet buffert állítani? Minél kisebb a buffer annál gyorsabb a hang. Pl. jRiverben erre elég sok beállítási lehetőség van. Wasapi, Kernel streming, vagy directsound esetén is. DX90 0.05 ms ig lehetett tornászni. Ezt már nem nagyon kellene észrevenned. Szerintem a DX50 is tud ilyet.
-
-
AGE-T
őstag
válasz
#16820480 #27632 üzenetére
Azért egy telefon valóban jó hanggal egy elég komoly piaci rést tudna lefedni. Mivel nem mindenki szeret külön kütyüt cipelni magával, telefont meg szinte mindig használjuk. Lásd az én példámat. Nekem kellet a kényelem, funkcionalitás, és voila egész jól megvagyok a nagy almával. Még Tulku is bólogatott a telefon hangjára.
-
AGE-T
őstag
EU-ból is lehet már jó áron.
-
AGE-T
őstag
válasz
kemcso #27547 üzenetére
harapottalma 6 plus, egész korrekt hangja van, erősítőben legtöbb csúcs droidot agyoncsapja.
Igen hangfalak és egy jó dac elég komoly élménybeli különbség egy hordozhatóhoz képest. Utazgatni ez a cucc elég. Melóhelyen is teljesít, most hirtelen nem érzem, hogy el kellene vernem 100-150-et, hogy itt is "csúcs" hangot kapjak. Kb. ennyibe lenne használt alkatrészekből az a cucc, amire már bólintok.
-
AGE-T
őstag
Nekem X5 hangja volt ennek is, túl neutrólis, el lettem kényeztetve a DX100-90-el. 100 után az AK-t is kevésnek éreztem, ezért is váltam meg tőle.
DX90-től meg azért váltam meg, mert kellett a funkcionalitás, gyorsaság, kényelem, spotify. Amit egy telefon tud csak megadni. Szépek, jók ezek a cuccok, de nagyok, gyorsan merülnek, bugosak, és leginkább még egy helyet foglalnak valamelyik zsebemben, ami már nem kell... -
AGE-T
őstag
DX100-tól te is lehasaltál azért. Nekem mondjuk azért fontos, mert szeretem a feszes mélyeket, és ahhoz kell a kraft. AK-ban az nincs. Bár a legnagyobb amit hallottam az a AK240-volt, lehet a angyobbik már hozza a powat
Annyi pénzért egy autót vennék asszameg, őrület...
-
AGE-T
őstag
DAC-ként használható lenne, és 700 USD körül megvásárolható, lehet beruháznék egyre
-
AGE-T
őstag
Erősítőben abszolút beverné az biztos. Ez a része igen komolynak tűnik. Én mondjuk elvből nem fizetnék érte 2000 USD-t.
Azt el is felejtettem írni, hogy valamiért akkorát pukkant az első szám lejátszása után, hogy majdnem eldőltem a sokktól. Próbáltam beletekergetni, hátha előjön megint, de másodjára nem csinálta.
-
AGE-T
őstag
Találkoztam ma két érdekességgel, sajnos csak az egsiket tudtam nyomkodni.
Lotoo PAW Gold - Hát...
Nem kellett volna ezt sem meghallgatni. Nem túl nagy holmi, de igen vaskos, és nagyon nehéz. Mintha valami ipari készüléket fogna az ember a kezében, aminek az lenne a célja, hogy túléljen egy atomcsapást is. Igen masszív holmi kézben tartva. Ez az a cucc, amin szerintem egy autó is áthajthatna, majd bekapcsolnád és hallgatnád tovább a zenét. Magam részéről én nem tudnám elképzelni, hogy ezzel az utcán rohangálok, lehúzná rólam a nadrágot.
Massziv külső mögött a belbecs is hasonló kvalitásokkal bir. DX100 erősítője tudta kb. ezt. Elképesztő hangerőt produkált a T20I -vel. 60% fölé nem is tudtam csavarni. Hangtól pedig teljesen el voltam ájulva. DX100 erejét képzeljétek el, mondjuk az AK120 hangzásával. Le a kalappal előtte.
Menü elég fapadosnak tűnt, ezt nem nyomkodtam sokáig, de pár perc alatt azért rá lehetett jönni, mi micsoda. A nagy kör alakú rész az elején, szerencsére nem tekeredik, az egy négy irányú gomb.
Maximalistáknak ajánlom, árban is maximalistaAcoustic Research M2 - ez csak ki volt rakva, sajnos nyomkodni nem tudtam, csak külsejét sikerült megvizslatni. Anyaghasználat rendben van, szép munkának tűnt. Körbe fém, elől, hátul üveg, és szép nagy ez is. Rendszerben ez szólt fejegységként. Egész hallgatható holminak tűnt. Sajnos nem elég kicsi, hogy azt lehessen mondani rá, ez valóban egy hordozható cucc.
-
AGE-T
őstag
Vms = VRMS
-
AGE-T
őstag
A katona, aki próbálja távoltartani a gépezettől azokat, akik nem tudják mire vállalkoznak, ha elkapja őket a gépszíj. Sok-sok ártatlan Deák bánja azt a kalandot, amit magam is megjártam. Tapasztalat, hogy kell a tudás, mielőtt fejest ugrunk a zavarosba, különben itt is sok Deák és Szent Isti bánja majd a történet végét
-
AGE-T
őstag
válasz
kemcso #27059 üzenetére
Tudjuk, hogy néz ki egy "végleges" lejátszó sorsa...
sadamsa
Ha tetszik az X3 szerintem ne költs most egyből sokat bele, ha majd kiforr a véleményed, és tudod VALÓBAN mire van szükséged, majd elköltöd a félrerakott hambipénzt. Ne költs fölöslegesen sokat, főleg ne hordozhatóra! Szerintem... -
AGE-T
őstag
válasz
kemcso #26975 üzenetére
Nem hiszem el, hogy nem lehetne ezeket az alkatrészeket úgy elhelyezni, hogy egy iphone6 mondjuk kétszeres vastagságban, de hasonlóan ergonomikus kidolgozásban, így egyben zsebbarát formában jelenjen meg?! Ilyen téglákat gyártanak, ráadásul tök fölösleges designelemekkel, mint az a táskafül a pion.
-
AGE-T
őstag
Volt már? ONKYO DP-X1, Pioneer XDP-100R
-
AGE-T
őstag
válasz
kemcso #26955 üzenetére
Mennyivel szebben szól a hangfal?!
Inkább vesszőfutás, ennyi pénzt elverni tök fölösleges volt. Csak azt tudom mondani, hogy utcára egy jobb fülhallgató és egy funkcionalitásában gazdag lejátszó (Meg ne kövezzetek iphone mondjuk spotifyal) bőven elég. Munkahelyre meg venni kell egy AKG K550/K551-et egy jobb hangkártyával, vagy valami külső usb dacal és boldogság van. (Azért még a DX80 lehet befigyel)
-
AGE-T
őstag
válasz
sadamsa #26814 üzenetére
Dx90 volt az ultimate megoldás, a nagyon jó erősítő miatt. A jó mélyek visszaadásához kell! Dx50 nagyon más karakter, ne tévesszen meg a külseje. Szerintem próbálj meg minél többet meghallgatni, és az alapján döntsd el melyik tetszik, ha van rá lehetőséged persze. Ha kisnpénzből akarod megúszni, akkor talán Cowon. Nálam egy s9 majd egy j3 volt nagyon sokáig. És boldog voltam
-
AGE-T
őstag
válasz
kemcso #26754 üzenetére
Dx90 nem konkurál az X5-el. Teljesen más kategória, karakter. Dx90 sabre dacokkal, sokkal jobban domborít! Erősítőről nem is beszélve...
Dx80 -ra még kivi vagyok, két cirrus dac nagyon piszkálja a fantáziámat. És végre kap egy normális kijelzőt. Szoftveresen talán már felnőttek a dologhoz.
-
AGE-T
őstag
-
AGE-T
őstag
Tulku
Nagyobb felbontás mellett, többet dolgozik a vas, és hogy több kakaót kell rátolj a hangerőre, az a nagy dinamika tartomány miatt lehet. Ezek együtt eszik az aksit ezerrel.
(Pl. ezért sem értem miért erőltetik a DSD-t ezeken a holmikon)Közben megkaptam az X5 2nd demó példányát, köszönet érte Fiio.hu-nak. Összedobok róla egy felhasználói véleményt jövő hét utáni hétre
-
AGE-T
őstag
Ezt már ugyan kérdeztem, de most megint megtenném mivel nem kaptam választ. Figyelembe vége a jelenlegi árát, és hogy mennyit esett a Forint, mennyiért lehet egy full papiros, dobozos, garanciális dx90-et eladni?
-
AGE-T
őstag
válasz
#16820480 #26538 üzenetére
csak most látom...
iPhone6 plus lesz helyette, vagy csak sima 6-os, vagy 6s-ha addig kibírom
Többet használom a melóhelyen a dx90-et mint máshol. Igy arra jutottam, hogy veszek valami asztali holmit a munkahelyre is. Utcára meg elég lesz a szifon hangja is, edzéshez, meg a régi szifonomat fogom használni. TC impact meg lehet az oppo, csak bele ne rokkanjak az árakba
-
AGE-T
őstag
Hogy legyen valami objektív is, a Sennheiser HD25 fejesével nem igazán tudott mit kezdeni a Fiio, mig a dx90 erősítője azért jól megmozgatta a régi motoros fejest. Minden másban egyetértek, a két lejátszó teljesen más hangkarakter.
Nagyon jót beszélgettem Tulku úrral, köszönöm a lehetőséget.
-
AGE-T
őstag
válasz
sexymusprime #26545 üzenetére
Elballagsz egy olyan helyre, ahol meg lehet hallgatni pár hordozható lejátszót, Fiio, iBasso, stb fronton, és összeveted a telefonoddal, hogy mire van szükséged, mi az amit ki akarsz fizetni.
-
AGE-T
őstag
Mennyiért mennek mostanság a használt dx90-ek? Lehet megválok a sajátomtól.
-
AGE-T
őstag
Tesztelhető X5 2nd- ről van valakinek infója? Pm nekem, ha van ilyenre lehetőség.
-
AGE-T
őstag
Hát, ez idáig, mármint 2.3 előttig rendben volt. Valami el lett tolva ezzel az új firmware, usb driverrel. Írtam iBassonak, kivi vagyok mit szólnak hozzá.
Btw. csak nekem tűnik lassabbnak a lejátszó, mint 2.1.5 el?
-
AGE-T
őstag
DX90 2.3-as firmware mellett win dac módban nektek tölt usb-n keresztül? Nálam idáig jó volt, most lemerül a francba lejátszás alatt.
-
AGE-T
őstag
Minden tiszteletem, türelmes emberek vagytok!
-
AGE-T
őstag
LOL
-
AGE-T
őstag
Ez az új X5 felkeltette a figyelmem. Meghallgatnám, ha lesz valakinek, dobjon rám egy üzit. Lehet leváltanám vele a dx90-et.
-
AGE-T
őstag
iBasso V2.3.0 dx90-en egyenlőre jobbnak tűnik mint az előzőek. Hangminőség is javulni látszik.
(Külföldi fórumon is olvastam, hogy másnak is előjött a fade out - fade in hiba, az-az egy rövid időre lefadel a szám alatt majd visszajön a hang. Nekem az szerelte, hogy formáztam a kártyát és újra rámásoltam mindent. 128-as SanDisk Ultra® microSDHC val tesztelve.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest