- iPhone topik
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- MIUI / HyperOS topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
válasz
Red Bull fan #35899 üzenetére
Azt nem hallottam, de jókat vélekednek róla.
Gyors, minden tud amit kell... A balanced kimenet az igazi... -
krx21
nagyúr
válasz
Red Bull fan #35897 üzenetére
Nekem az van még a AKM DAC-os.. Szeretem, szerintem jó cucc...
-
krx21
nagyúr
válasz
stemplar07 #35702 üzenetére
[link] 4:00
-
krx21
nagyúr
válasz
stemplar07 #35700 üzenetére
Igen, ezt szívesen meghallgatnám…
Bár, szerintem ezeket a giga teljesítményeket csak a külső tápegységgél tudja. -
krx21
nagyúr
válasz
andersen10 #35673 üzenetére
“A fiio hangjáról egyenlőre nem vonnék mérleget, amíg nem készül el a 4.4-es szimmetrikus fejhallgatókébelem, így nem lenne fair az összehasonlítás).”
Jól sejted… -
krx21
nagyúr
Új FiiO M11 Plus már a ES9068AS DAC-al.
AK4497 elfogyott... -
krx21
nagyúr
válasz
FearFmRadio #35606 üzenetére
Én meghallgatás nélkül semmit nem ajánlanék. Ha fejes+DAP a koncepció, akkor lehet érdemes először beszerezni egy nagyon könnyen hajtható fejest, majd menni hallgatózni hozzá DAP-ot. Ritka, hogy egyszerre megtalálod a legjobban tetsző párost…
-
krx21
nagyúr
válasz
FearFmRadio #35596 üzenetére
Ha DAP-hoz szeretnél fejest, akkor csak olyat ami nagyon könnyen hajtható. Valamint a DAP is elég erős legyen…
-
krx21
nagyúr
válasz
HUNNIA1920 #35539 üzenetére
Klassz készüléknek tűnik. Majd írd meg a benyomásaidat. 2 hét múlva lehet kapok én is egyet meghallgatásra… Kíváncsian várom, hogy hallhatóan jobb e mint az M11PRO?
-
krx21
nagyúr
válasz
HUNNIA1920 #35533 üzenetére
Ha már FiiO M11, akkor már M11PRO
-
krx21
nagyúr
válasz
letoltobeze #35296 üzenetére
Szinergia...
-
krx21
nagyúr
válasz
letoltobeze #35218 üzenetére
Szerintem meg kellene hallgatnod... Eleve kérdés melyik van jobb szinergiában a füleseddel...
-
krx21
nagyúr
válasz
letoltobeze #35201 üzenetére
Nekem volt X7II és most M11PRO van. Röviden: M11PRO jobb...
Viszont az X7II is jó volt pláne az új THX-es erősítő modullal.
M15 is volt kölcsön, az valószínűleg a legjobb, de jóval drágább is,
Nekem az M15 túl erős volt mélyben (Shure 1540). Amúgy iszonyat erős teljesítményben az M15... -
krx21
nagyúr
válasz
Greg204538 #35055 üzenetére
Szia, igen volt X7II+ AM3D ... A legjobb erősítő a X7II-hez.
Közelít a M11PRO-hoz, ... -
krx21
nagyúr
válasz
funkmester #35027 üzenetére
X3 viszonylag sokan hallottak az Ibasso dc02 -t kevesen.
Én egyiket sem... -
krx21
nagyúr
válasz
funkmester #35025 üzenetére
Szerintem nem. De lehet csak nekem tűnik lehetetlen feladatnak így rámondani valami hiteleset.
Ha mondasz konkrét termékeket és valaki itt hallotta akkor az ő szubjektív véleménye meghallgatható. -
krx21
nagyúr
válasz
funkmester #35023 üzenetére
Erre így általánosságban nem lehet szerintem válaszolni...
-
krx21
nagyúr
válasz
robagp #34926 üzenetére
Probáld ki... Ha tetszik, akkor ok. Ha nem akkor van más lehetőség is.
A lényeg, hogy 1 hozzászólás miatt soha ne döntsd el...
Legyen saját benyomásod, tapasztalatod.
Az mondjuk biztos, hogy ennyi pénzért jobb hangot kapsz a használt piacon, de ott persze nem nagyon van garancia.. -
krx21
nagyúr
válasz
enigmapanda #34916 üzenetére
Ha nem tartod magad audiofilnek, akkor M11. Az egyik leggyorsabb DAP és sokkal jobban szól, mint az X5III... A PRO még jobban szól, csak (nekem az van), de nem mindenkinek éri meg... A hozzászólásodból ítélve neked szerintem nem kell a PRO...
-
krx21
nagyúr
Én ma adtam vissza az M15-öt... Maradtam az M11PRO-nál. Az ok, hogy a fejhallgatómmal túl sok volt már a basszus. Nem tudtam mit kezdeni vele. Nem akartam új fejest vadászni.
Kellet neki egy jó 10-12óra mire megnyiltak a magasai. Rendkívül erős DAP, a legérősebb amit eddig hallottam. Számomra a 11PRO halk és közepes hangerőn sokkal jobb szinergiát mutatott a fejesemmel. Viszont a sok basszus ellenére nagy hangerőn már az M15-öt választottam volna. Valahol ott ahol már az M11PRO elfogy erőben. Viszont inkább csak közepes vagy halk módon használom. Fejhallgatókhoz mindenképpen egy lehetséges alternatíva. De azért 300Ohm-ost nem választanék mobil eszközhöz. Egy jól hajtható basszusban nem kiemelt nyitott fejes jó próba lenne hozzá. -
krx21
nagyúr
Ha elsőre nincs "szerelem" akkor nem erőltettem...
Más külföldi teszten is írták, hogy telt a hangzása egy kicsit. Fejesem pedig enyhén V, tehát duplán előjön ez. Valamint a magas is egy kicsit visszafogottabb, ami nekem nem annyira tetszik. Lehet én szoktam meg a rosszat, de ez szerintem mindegy is.
A X7II-ről lépve rögtön tetszett a M11PRO... -
krx21
nagyúr
Igen, lehet megvárom a FiiO M25 PRO-2-öt...
Amúgy első körben, úgy néz ki, hogy a M11PRO marad...
Az én fejesemmel ( Shure SRH1540) a M15 hangja egy kicsit túl “húsos, testes”.
Ez már egyéni szinergia kérdése... Pedig komoly darab nagyon, viszont fejest most nem kívánok váltani... -
krx21
nagyúr
FiiO M15 vs M11 PRO. [link]
-
krx21
nagyúr
válasz
stemplar07 #34765 üzenetére
Pass. Bár én az mondom 300 Ohm nem hordozni való...
-
krx21
nagyúr
Nos, kijavították a FiiO M15 teljesítmény adatait. Jól gondoltam, elírás volt az Ohm érték.
120mW (300Ω /THD+N<1%)
280mW (Over-ear Headphone mode/300Ω/ THD+N<1%)
Tehát “turbó” üzemben tudja a 280mW-ot 300 Ohm-on... -
krx21
nagyúr
válasz
stemplar07 #34705 üzenetére
Ja értem, onnan másolták az AK4499-et, elötte nem is tudták, hogy létezik, mint ahogy a dupla NDK-t is onnan szerelik ki és teszik bele egy FiiO felirattal rendelkező házba. 
-
krx21
nagyúr
válasz
stemplar07 #34702 üzenetére
A teljesítmény adatok oké. De az alkatrészek nincsenek részletezve. Tehát mondjuk, milyen OPA van benne... A KANN CUBE a legerősebb eddigi DAP ha jól látom. Mint egy hergelt KANN Disznó..
-
krx21
nagyúr
Az astell n kern lejátszóknál miért nem nevezek meg az alkatrészeket az erősítőt tekintve? Saját fejlesztés, vagy miért titok?
-
krx21
nagyúr
Az X5III tudjuk, hogy nem sikerült jól. Az X7II szerintem igen, de az “szabja” amit Te nem szeretsz. Ami most nálam van M11PRO kifejezetten jó. Az eddigi legjobb FiiO. Persze kinek és mihez képest. 2-3-4x-es áru készülékekkel pedig övön aluli összehasonlítani ugye.
A lényeg, hogy én bízom benne. (még..)
Próbára lesz nálam, aztán meghalljuk, ugye... -
krx21
nagyúr
válasz
stemplar07 #34683 üzenetére
Valakinek már meg is érkezett. [link]
-
krx21
nagyúr
válasz
stemplar07 #34680 üzenetére
Én se... Vagy elírták.
-
krx21
nagyúr
válasz
stemplar07 #34667 üzenetére
Akkor az durva, ha tényleg tudja...
-
krx21
nagyúr
válasz
stemplar07 #34665 üzenetére
Ha úgy is lesz, akkor se kötnék 300ohm-os fejest dap-hoz. Remélem erős lesz azért.
-
krx21
nagyúr
válasz
stemplar07 #34343 üzenetére
“AM3E/D ,,Output Power 3 ≥18-20 mW(300Ω / THD+N<1%) ”
Ezt honnan? Az unbalanced kimenetet ne hasonlítsuk a balanced-el... -
krx21
nagyúr
En FiiO X7 Mark II-hez vettem. Az első AM3 modulról váltottam. Ezeket illik mind balanced kimeneten hallhatni. Remélem Te is így teszed... Úgyhogy az AM3 utáni benyomást tudom leírni az én Shure shr1540-emel.
Az AM3D-ben kicsit kevesebb a mélykiemelés, viszont potosabb, gyorasbb, részletesebb.
Kiegyensúlyozottabb egyértelműen. Valamint a tér is nőtt keveset. De szerintem az AM3E-hez képest kisebbek lesznek a különbségek... -
krx21
nagyúr
válasz
stemplar07 #34271 üzenetére
Majd az M11 PRO, az hangban is igen jónak várható... Akik már hallották ezt igazolják is. Én kíváncsian várom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SkyShowtime
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- KINGSTON FURY 32GB (128GB KIT)
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest