- Yettel topik
- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ekkor és itt mutatkozik be a Galaxy S25
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Kicsit off lesz a kérdésem, de nem találtam jobb topikot, szóval bocsi. Remélem azért tudtok segíteni.
Eddig a zenelejátszást úgy oldottam meg, hogy pc alaplapra volt kötve 3,5mm-es jack csatlakozón keresztül egy régi minihifi. Gépről ment a zenélés, hangminőség nekem tökéletesen megfelelt, és a hangerő is remek volt.
Azonban költöztünk és itt már külön helyre került a pc és a minihifi (amik eddig egymás mellett voltak), kábellel már nem tudtam összekötni őket. Vettem egy Blitzwolf BW-BR6 eszközt, amit fizikailag jack csatival a hifire kötöttem, és a jelet bluetooth-on keresztül egy telóról küldöm rá. És itt van a gond, mert a hangerő sehol nincs a korábbi felálláshoz képest. Telón is a bt eszközön is csutkára van tolva a hangerő, de a hifin a korábbi hangerő beállítás mellett még fele annyira se hangos mint korábban volt.
Ez a telónak, vagy a Blitzwolf BW-BR6 hibája, esetleg a kettő együtt? És mit tudok olcsón, egyszerűen tenni, hogy újra szóljon hangosan az ének?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
Tudom hogy nem lejátszó téma, de nincs más topik ami így pörögne, ezért bocs hogy itt teszem fel a kérdést.
Mp3-ban vannak a zenéim, mindegyik szépen rendezetten, id3 tag infókkal stb. Ma felfigyeltem arra, hogy az összes dalból eltűnt minden infó, csak a dal neve szerepel mint fájlnév, de semmi id3. Sőt, ha belépek a szerkesztő felületre, nem is enged beírni semmit. Ez miért lehet, minek a hibája? Windows?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
válasz SirRasor #34008 üzenetére
Finom is a spek Amióta belefutottam a virágbolti "lossless" minőségbe, inkább szeretem olyan forrásból beszerezni a zenét, ahol a cd tartalma egy fájlként található. Azt figyeltem meg, hogy akik nem vágják számokra az albumokat, ők nem is tömörítik, ellenben azokkal, akik a nagy kereslet miatt mp3 fájlokat próbálnak méretben felokosítani.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
Üdv!
Van egy Ruizu X02 lejátszóm. Amióta az eszemet tudom, mindig random módban szólt róla a zene, így szerettem. De most azt akarnám hogy a rajta lévő dalok, albumok sorrendjében játszódjanak le, de sehogy se tudom beállítani. Vagy azt csinálja hogy a kiválasztott album minden dalát lejátssza egyszer, vagy folyamatosan ismételgetve, vagy esetleg a lejátszón lévő minden dal, de abc sorrendben. Sehogy nem tudom hogy az előadók, majd az albumcímek sorrendjében lejátssza a dalokat. Mivel tudom hogy itt is használnak/használtak többen is ilyen lejátszót, aki tud valamit erről, légyszi árulja elA hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Kicsit off lesz a kérdésem, elnézést érte, de nem akartam új topikot nyitni egy kérdés miatt, ti itt meg elég jól pörögtök, hátha kapok választ
Kizárólag veszteségmentes forrású zenéket szoktam beszerezni, amiket Speak progival ellenőrzök hogy tényleg megvan-e a minőség. Ezután én magam szoktam 320-as mp3-ba konvertálni a Advanced WMA progival. Nem bízok a különböző mp3 minőségekben, amiket magamnak csinálok flac-ból, nem volt gondom soha velük. De most belebotlottam egy 24KHz-es anyagba, ami gyönyörűen szól, de nem tudom tömöríteni. A konvertálás végén kapott fájl csak sistereg és a speak-el belenézve csak egy nagy terület van ott, ahol a zene görbéinek kellene lenni. Ez valamiféle védelem lehet? Mivel lehet az ilyen fájlokat mp3-ba alakítani?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Vettem a Ruizu X02-höz egy ilyen erősítőt. Azt szeretném kérdezni hogy mennyire kell komolyan venni a leírásban szereplő áramerősség értéket? 5A van írva rá, de lehet-e bármi gondja ha ennél kisebb, pl 12V 1,5A az adapter teljesítménye?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
Nincs ezen semmi. Amúgy erről lenne szó.
Nézegetem most a külföldi webshopokat, és látok párat, ami árban beleférne, csak jó lenne tudni hogy ilyenre van-e szükségem nekem, vagy sem. Itt a felső sorban lévőkről mit gondtok, próbált már valaki ilyet?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
válasz #16820480 #30946 üzenetére
Igen, akkor is nagyon halk. Sajna a minihifi nem rendelkezik semmilyen bemenettel, így a hangfalakat a lejátszóra kell direktbe bekötni. Mivel az egész szerkezet a konyhaszekrény tetején lenne és konnektor is rendelkezésre áll, így gondoltam valami külső eszköz betoldásával lehetne olyan hangerőt kicsikarni belőle, amivel a konyhai gépeket, páraelszívót túl lehetne harsogni. Eddig egy kis pici Genius hangszórópár dolgozott és el is volt vele a lejátszó, de a most beszerelt páraelszívó miatt olyan hangerőre kell felcsavarni, ami borzasztó dobozhangot generál. És van itthon ez a régi, használaton kívüli JVC hifi, ami viszont sajna annyira buta, hogy se usb, se sd kártya, se semmilyen bemeneti csatlakozó nincs rajta. A hangszórói viszont szépen szólnak, ezért megmenteném ha lehet.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Egy Ruizu x02-t szeretnék egy egy minifi hangfalaival összekötve használni. Jack csatlakozón keresztül ki is próbáltam, működne, de nagyon-nagyon halkan tudja csak megszólaltatni. Azt szeretném kérdezni, hogy lehetne-e valamit kezdeni vele, hogy élvezhető hangerővel szóljon?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
Hello!
Tudtok valami összehasonlító oldalt, ahol olcsóbb, (szinte) ismeretlen márkájú lejátszókat elemeznek, ajánlanak valahol? Mint pl ezen a fülhallgatós oldalon.
-
dethroner
veterán
Nincs tervben Gyöngyös környéki út, sajnos. Az összehasonlítást szívesen elolvasnám, ha leírod majd,
De amúgy jól gondolom, amelyik lejátszókban ugyanaz a hangchip dolgozik, azok hasonló hangot produkálnak?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
-
dethroner
veterán
Az a hang ami kijön belőle ahhoz képest nagyon jó hogy 20 dollárba kerül, vagy úgy általánosságban?
Esetleg a Ruizu X02-höz képest mit nyújthat? Mert attól azért nem voltam elájulva. Nem azt mondom, 17 dollárért elég tűrhető az is, de ha csak azt a kategóriát feszegeti ez a Benjie is, akkor nem hiszem hogy lecserélném a telefont.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
válasz ∂яσнυη #29608 üzenetére
Köszi, ránézek. Olvastam a Lossless audio checker-ről is, de sehogy se tudom működésre bírni.
-
dethroner
veterán
Tudnátok javasolni valami programot, amivel ki lehet szűrni hogy a beszerzett FLAC fájl valóban veszteségesmentes-e?
-
dethroner
veterán
válasz kemcso #29552 üzenetére
Ahogy írtam már sheratan -nak is, a találkozók csak a nagyon környékbeli embereknek szól, szerintem. De cáfolj meg, és mondd hogy rendszeresen részt vesznek többszáz km-ről is, csak ezekért a találkozók miatt utaznak fel BP-re. Ha én szerveznék egy ilyen találkozót a nyírségben és oda meghívnám a topikot, vajon hányan lennénk?
Ismétlem, az a baj, hogy nem értitek amit írok. Nem írtam soha le hogy a példánál maradva, ez az 500Ft-os lejátszó a csúcs. Tudom hogy a közelébe nem ér egy minőségi lejátszónak. Csak annyit írtam, hogy sportoláshoz, munkához, másodlagos lejátszónak tökéletes. Az én háztartásomban is van egy ilyen, de ha decemberben meg kell majd tennem egy szokásos 1000KM-es vonatutat, nem azt fogom magammal vinni, mert egyrészt kevés lenne az aksi idő, másrészt néha szeretem random lejátszani a zenéimet, amire ez nem képes. De ez nem jelenti azt, hogy életképtelen megoldás lenne más élethelyzetekben.
Amúgy rossz a példád, mert soha nem volt suzukim, de sok ismerősöm hajt ilyet, akár a régi, akár az új modellekből, és soha egyiknek sem volt egy rossz szava sem rájuk. Benzin bele, évente 1 olajcsere és kimehetsz vele a világból, soha nem fog otthagyni az út szélén. Ellenben a nagy német márkák tulajai nem győzik venni a cuccokat a járgányba
30K telefon persze hogy nem olyan mint egy 3X annyiba kerülő. De ha soha nem használja ki a benne rejtőző erőt, akkor minek? Pl a tesztelt Vernee Thor 40 pénzbe kerül. Tényleg egy rakat fos lenne szerinted és szenvedés lenne vele az élet, és kellene helyette egy 120K kapható masina, csak azért mert a drága a jó, az olcsó az szar?
Én akkor örülök ha értéket kapok a pénzemért, ha spórolok, ha ár-érték arányban a legjobb terméket sikerül megtalálni az adott feladatra.
Lehet ész nélkül egyből a legdrágábbat megvenni mindenből, és lehet összehasonlítgatni, agyalni, értékelni és levonni a következtetéseket. Ezt mindenki maga dönti e.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
válasz #16820480 #29551 üzenetére
A körbekérdez elmegy és kipróbál az addig jól hangzik amíg BP-BP vonalban gondolkodsz. Éltem falun, messze a nyírségben, tudom milyen az amikor egy rohadt magnókazettát nem tudsz csereberélni senkivel, mert nincs a környéken hasonló gondolkodású, stílusú ember. Gondolom neked is volt már olyan vásárlásod akármilyen eszközzel, amit megvettél, használtad és pár nap után jöttél rá hogy mégsem ezt kerested. Ezért gondolom hogy a pár percre belehallgatok valaki lejátszójába és ez alapján döntök, nem biztos hogy nyerő dolog. Lehet akadékoskodásnak tűnik amit írok, de ha valaki tudja 100%-ra hogy mik az igényei, mi az amit pontosan keres, akkor könnyű a tanácsadás, ám ha csak tapogatózás megy, akkor inkább egy olcsóbb készülékre tennék javaslatot, mert így van esély arra hogy felmérje az ember hogy mit is keres.
Nem azt mondtam hogy bénák az új vezetők, hanem azt hogy nulla rutinnal nagyobb esély van arra hogy szerez pár apróbb sérülést, mint ha már eléggé tapasztalt. Én is vezetek 21 éve és belehajtottam már az aszfaltba pár százezer km-t a legkisebb baleset nélkül, és elég sok fiatallal dolgozom a munkahelyemen akik jogsira hajtanak, de hogy 5-ből 1 megy át elsőre, a többi csak sokadjára a forgalom vizsgán azt ők mesélik saját tapasztalatukból. A képzés színvonala is hagy kívánnivalót, de ez már egy másik topiktémaA hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
válasz kemcso #29544 üzenetére
Szerintem abszolút járható út Miért kéne egy friss jogsival nulla gyakorlattal "drága" autó? Vesz egy megbízható de olcsót amit 1-2 évig nyúz, meghúz, behorpaszt stb, és ha egy idő múlva úgy érzi hogy már van kellő rutinja és tényleg úgy érzi hogy az a járgány nem szolgálja ki az igényeit, akkor vegyen. Vagy van ugye ez a telefonos hasonlat is a hozzászólásodban. Értem én hogy a csúcstelók brutál antutu értéket dobnak, meg ott van benne a 20 megapixeles kamera, 4GB ram stb. De tényleg, mi szükség van erre? Mi az átlag felhasználási igény, amire kell ez a teljesítmény? Nem megy gyengébb vason a fészbúk? Vagy az elkészült képek mi különbséget mutatnak 20 megapixelen mondjuk egy gyengébb lencsés géppel készülthöz képest, amikor a júzer úgyis csak a telefonján nézi vissza a képeket? Esetleg a fészbúk megharagszik ha kevés pixelen jeleníti meg lakatos ronaldó az edzőteremben készült fényképet a vadiúj neonzöld adidas csukájáról?
Azt gondolom a vásárlók 90%-a azért veszi az új drága masinát, mert meg lehet venni, és nem azért mert tényleg szüksége van rá.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
válasz #16820480 #29543 üzenetére
Azért azt te is tudod, hogy az itt javasolt lejátszók jókora hányada csak külföldről beszerezhető. Ilyen esetben hogyan tudja kipróbálni? Mert az itthoni vásárlásnál vissza lehet kérni a vételárat 2 héten belül ez ok, na de kínai webshop, amazon esetében ez nem járható út.
-
dethroner
veterán
válasz #16820480 #29541 üzenetére
a témát jól körüljárta, és hoz egy döntést Itt a lényeg. Jól körüljár. Az nem körüljárás hogy: sziasztok, szeretnék jó minőségben zenét hallgatni, mit ajánlanátok. Ez nem körüljárás, csupán a topiklakók egyéni preferenciájának megvizsgálása.
Ha valaki "első" ilyen hordozható lejátszóra készül, az nem biztos hogy igényel egy drága (persze relatív kinek mi drága) eszközt. Én valószínű azt javasolnám annak, akinek lövése sincs lejátszó ügyben, hogy ha a nagyon max rászánt összeg kb 25-30% környékén nézzen valamit, használja, próbálgassa. Ha elégedett, akkor boldogság és spórolás van. Ha nem elégedett, akkor meg tudja fogalmazni hogy milyen hiányosságokat tapasztal, és akkor lehet a következő vásárlásnál már tutira menni.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
válasz #16820480 #29538 üzenetére
Értem én, hogyne érteném.
De ha valaki csak annyit tud a témáról hogy jó minőségben zenét szeretne hallgatni az utcán, és nincs semmi előzetes információja arról hogy a különböző masinák mit tudnak, akkor miért ajánlasz egyből egy olyat, ami a max keretbe belefér? Lehet hogy bőven elég volna egy jóval olcsóbb készülék, majd használat közben megtapasztalja hogy akar-e jobbatA hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
válasz #16820480 #29526 üzenetére
Alapvetően a logikád hibás. Ha szükséged van egy autóra akkor két dolgot tehetsz:
1: felveszel annyi hitelt és baráti kölcsönt amennyit csak tudsz, és az így összegyűjthető legmagasabb összegből veszel egy fullos zsír új mercit pl 10misért.
2: megnézed a malacperselyben csörgő apróért mit adnak a használt piacon, megveszed és használod mondjuk a 15 éves öreg járgányt. Ki tudja, lehet hogy bőven elég az elvárásoknak, de ha mégsem, akkor még mindig lehet ugrani 2-3 kategóriával feljebb. És így bukott az ember fia mondjuk 300K-t az öreg járgánnyal, de ha bejön, akkor meg nyert közel 10milliót. Szóval nehogymár azt a hülye tanácsot add valakinek, hogy egyből a legdrágább cuccot vegye meg, amit csak ki tud adni érte. Simán vannak emberek akiknek elég egy 10K-s lejátszó, nem használja ki a drágább előnyeit, és mégis rábeszélnéd egy 50K-ra, csak azért mert van rá pénze? Ez egy hülyeség szerintem.
-
dethroner
veterán
válasz emiki6 #29520 üzenetére
Egy átlag 50K környéki telefonnál (elephone p8000) jobban szól. Az akksi 4-5 órát elmegy töltés nélkül. Semmi beállítási lehetőség nincs rajta, se kijelző, szóval ennek tudatában gondolj rá. De ha elég hogy nincs equalizer lehetőség, nincs playlist, csak elindít, megáll, hangerő és előre hátra léptetés, akkor egy 500-ast megkockáztathatsz. De tartalék, másodlagos lejátszónak olyan helyre ahová a drágábbat sajnálnád vinni, jó választás szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
válasz ∂яσнυη #29517 üzenetére
Hát a nyakban lötyögés nem hiszem hogy sport közben szerencsés dolog. Másrészt a bendzsi nagyobb is mint a kis csíptetős, legalábbis szemre nagyobbnak tűnik. És nagyságrendekkel olcsóbb
-
dethroner
veterán
válasz tipuka #29513 üzenetére
Tégy egy próbát, legrosszabb esetben veszítesz 500Ft-ot. De jó lesz, tényleg jól szól, nagyon is. És csíptetős, kicsi és könnyű, olcsó, minden feltételnek megfelel. Mondjuk az esést nem tudom hogy bírja, de nem értem miért kéne leesnie?
-
-
dethroner
veterán
-
dethroner
veterán
válasz #00137984 #29459 üzenetére
Mindig azt hittem hogy a Samsung reklámemberei a legnagyobb hazudozók a világon. De azonnal visszavonnám az irodalmi Nobel díjat Bob Dylan-től és a Sony PR teamjének adnám ezért a mondatért:
Élvezze a CD lemezeknél is jobb hangzású, stúdióminőségű, nagy felbontású hangok apró részleteit.[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
válasz Maxximus #29438 üzenetére
Ugye hogy ugye Mondtam én hogy beszarás hogy mit tud ez a kis 400 forintos vacak.
Én is egy 8 gigás kártyát vettem hozzá, én se próbáltam nagyobbat bele. Neked is vannak pistonjaid és Superlux is? Aminél a jacket szorítani kell, azt próbáltad javítani? Én nem kukáznám, donornak még jól jöhet.
Egyetlen dolog ami zavaró, hogy nem lehet tudni mikor milyen szinten van az aksi, mert akkor is piros led villog ha töltöm, akkor is ha lejátszásban van. És azt se jelzi semmi sajna ha fullra feltöltött. De a francot se érdekli ha ennyiért ilyen hangot ad magából Azt hiszem én is fogok még párat rendelni és pár évre meglesz a sportolós zenelejátszó olcsóért.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
-
dethroner
veterán
Két kis csavar tartja össze az egészet, szóval elvileg a szétszedés nem okozhat problémát. Sokkal jobban félek azonban az összerakástól Hogy néz ki egy ilyen szétszedés-összerakás, tudsz mutatni egy videót? Ha nem tűnik gázosan megoldhatatlannak, bevállalom a mutatványt.
-
dethroner
veterán
válasz Ciccuka #29375 üzenetére
Nem kell fénykép, pontosan az van a korábbi linken, amit vettem. Kis ezüst szürke masina. Csavarok jól vannak benne, egy kis illesztési hézag van az egyik oldalon, de ez a működést nem befolyásolja. És nem tudom hogy egy ilyen apró jószág hogyan tudna minőségi benyomást kelteni?
-
dethroner
veterán
válasz Ciccuka #29373 üzenetére
Hát vagy te nyúltál bele a szarba többször egymás után, vagy én fogtam ki egy remek darabot, nem tudom. Azt írod egy fokkal igényesebb amit te próbáltál. Külsőre lehet jobban bejön valakinek a fényes, csillogó külső, de itt lehet megdől az igényesség fogalma. Én most is ki merem jelenteni, hogy jobban szól mint a Ruizu X02.
Kipróbáltam 1 2 3 fül és fejhallgatóval, mindhárom más karakter, de mindegyikkel a kis olcsóság volt jobb.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
válasz K1LLMy53Lf #29278 üzenetére
Köszi az ajánlást, múlt hétvégén megrendeltem a Ruizu X02-t, ami tegnap meg is érkezett. Azért a pénzért elég korrekt, hasznos vétel volt. De most jön a döbbenet. Ugye írtam is, hogy sportoláshoz szeretnék egy csíptetős kis olcsó kütyüt. A Ruizu-val rendeltem egy ilyet is. Hát hogy ez mit tud, az döbbenet. Ha a 20$-ért vett Ruizu jó vétéle volt, akkor ez a másfél dolláros kis izé volt életem legjobb vásárlása. Köröket ver hangminőségben, dinamikában a több mint tízszer többe kerülő lejátszóra. Azt hittem ezek a kis szarok csak ciceregni tudnak. Hát nagyon nem, szóval ha valakinek sporoláshoz kell pici, olcsó és jó hangú eszköz, én csak ajánlani tudom.
-
dethroner
veterán
Mivel napi egy órát menne, így az aksi üzemidő lényegtelen. Ennyi pénzért ha megy fél évet, már tökéletesen megszolgálta az árát. Csak mp3-ra kell. De vajon hogy szólhatnak, nagyon durván szarul? De a kérdés lényegi része még mindig érdekel, vajon van-e különbség a hangjukban?
-
dethroner
veterán
válasz K1LLMy53Lf #29283 üzenetére
Igen, Bangood-on 3760-ra írja most a Ruizu X02-t. Szerintem ez lesz a válasz. De ha szeretnék mellé még egyet, amit rá lehet mondjuk a póló ujjára csattintani, és nagyon olcsóért bevállalnám, ezekből a 2$ alatti csodákból melyik lehet használható? Lehet ezek között különbség, vagy csak a borítás más rajtuk?
Szóval 2$ alattiak közül melyiket sportoláshoz?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
válasz K1LLMy53Lf #29278 üzenetére
Köszi, ránézek. Ez lenne?
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Egy olcsó mp3 lejátszót szeretnék, sportoláshoz. Tudom hogy nem szívesen javasoltok ilyesmit, de tényleg semmi szükség, hosszú üzemidőre, nagy tárhelyre, lehet akár kijelző nélüli is stb. Szóval ne lincseljetek meg a kérdésért légyszi
1 2 3 4
Van valakinek tapasztalata ezek közül valamelyikkel? Vállalható lenne ezekből valamelyik? Vagy esetleg ilyen olcsó kategóriában tudnátok valamit javasolni? Metál zene lejátszásra lenne és egy xiaomi hybrid füles lenne rákötve.[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
200-300 ezer egy hordozható zenelejátszóért?
Még hogy nincs pénze az embereknek.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
válasz z123456789 #18588 üzenetére
clip+? Ha aktiválod a billentyűzárat csodát fogsz tapasztalni
-
dethroner
veterán
válasz akela91 #18232 üzenetére
Hát kinek hogy, de nem is az a lényeg hogy érdemes-e lezárni vagy sem. Ha van lehetőség rá és szükségét látom, akkor tudjam használni. Vagy ne is tegyék bele.
-
dethroner
veterán
válasz akela91 #18228 üzenetére
Nekem már clip+ sincs, fagyott, feldobtam rá a legújabb firmware-t, utána is fagyott. Vissza is vittem 3 napos garanciába és visszaadták az árát. Csak volt itt nemrég arról szó hogy ez a fagyás ez nem az én egyedi esetem.
-
dethroner
veterán
-
dethroner
veterán
A kérdések számozását elszúrtam, most látom csak
1: Mind szól? Tökéletes.
2: Olcsó terméknél csak elemes kivitelben oldható meg a 10 órás üzemidő? Simán bevállalom.
3: A már említett technika lejátszónak is van hangerőszabályozó gombja, ezért gondoltam hogy nem irreális elvárás.
4: Resume, shuffle, random, véletlenszerű. Ahogy tetszik, és melyik gyártó éppen hogy írja be a menübe, a lényeg hogy legyen és megszakítás után is folytassa.Csak azért ragaszkodok az újhoz, mert az elmúlt 2 hónapban 2 új lejátszót vettem, egy szerintetek ajánlott(clip+) és egy olcsófost, és mindkettőnek voltak hibák a működésében.(Azt azért ne fogjuk fel természetesnek hogy a lejátszó lefagy a billentyűzár esetén, és ha én használni szeretném ezt a benne lévő funkciót akkor megtehessem anélkül hogy anyáznám a gyártót.) Egy használt terméknél lehet a kipróba során meg sem nézek valami funkciót, hazajövök és csak 2 hónap múlva veszem elő újra, és akkor jövök rá hogy nem kóser valami. Na, akkor szerinted szóba áll még velem az eladó, vagy azt mondja miért csak most szólok, biztos én qrtam el?
Kopott ház nem zavarna, csak a kijelző ne legyen szétkarcolva.
Ha te tudsz nekem egy-akár használt-lejátszót ajánlani, ami vagy becsszóra megy 10 órát, vagy cserélhető benne az elem, van minimum 2GB beépített vagy bővíthető memóriája és nem fáj többe 5 rongynál, esküszöm elgondolkodok rajtaA hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
Vagyis a clip+ gyárilag fagy le a billentyűzár aktiválásakor, és ez nem az én egyedi esetem volt? Ha igen akkor ez elég durva hiba. Tény hogy elég kicsi és könnyű és bárhová tehető/csíptethető, de azért ha benne van ez a funkció akkor működjön is.
Nincs az én esetemben semmi különleges, semmi hatalmas elvárás.
1: szóljon.
2: sokáig szóljon, vagy cserélhető elem legyen benne.
3: legyen direkt hangerőszabályozás, ne csak a menüből lehessen buzerálni.
4:random lejátszást szeretem, tehát nagyon fontos elvárás hogy mindig az előzőleg hallgatott számtól folytassa a lejátszást.
4:hangminőség sokadlagos csak szójon
3: mivel egy évben 10-12 napot hallgatom, így a rászánt keret se túl nagy, és ezért az elvárásaim is a kerethez igazodnak(szerintem).Nem a tökéletes lejátszót keresem, hanem azt ami nekem ezen szempontok alapján a tökéletes.
-
dethroner
veterán
válasz Ati1979 #18200 üzenetére
Tudod, én tökre megelégednék egy tesco-s noname aaa elemes masinával, elem lemerül, megy bele a másik és nem maradok zene nélkül. Barátnőmnek van egy ilyen techinka nevű lejátszója, hangminőséget összehasonlítva az akkor pont nálam lévő clip+-al persze sokkal gyengébb volt, de mondom, nekem erre az évi pár napra megfelelne. Ha tudom hogy olcsó de nem hagy zene nélkül, simán elfogadom a gyengébb minőséget. Itthon nem használom, melóba kocsival járok. Amit mindennap használok, ott nem sajnálom a pénzt a cuccra, mert ott kell a minőség, de itt most másodlagos.
-
dethroner
veterán
Ez a Myaudio MA C50 egy vicc Komolytalan, nincs kijelző, nagyon gyenge akku idő, és én az életben még egy myaudio-t nem veszek, még akkor sem ha kipróbálhatom előtte.
Ati1979 Használtat meg azért nem akarok, mert mint írtam évente mindössze 3 alkalommal van rá szükségem, szóval ha kapok is mondjuk pár nap próbagaranciát, én itthon nem fogom órákig nyúzni, vonatút meg legközelebb augusztusban lesz.
A kipróbálás is necces, mert amit vettem clip+, annak is volt a baja hogy a billentyűzár aktiválása után kb fél perccel kikapcsolta magát, és alig lehetett újraéleszteni. Szerintem ez egy olyan hiba, amit észre sem veszel kipróbálás során, ott max a külsejét nézed meg, a menüt nyomkodod, és a hangját figyeled. A billentyűzárat tartósan akkor kapcsolod be, ha már a tiéd és zsebre akarod vágni.
Meg hát ki tudja hogy egy használt készüléknek az aksija milyen állapotban van. Nekem minimum 10 órát kell menni vonattal, ezekben meg elemet cserélni nem lehet.
Nagyon bánom hogy az mp3-as discman-em meghülyült. Ha azt valahogy helyre tudnám hozni, nem is kéne helyette másik lejátszó.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
válasz Ati1979 #18191 üzenetére
A clip+ amit visszavittem 3 napos gariba is 12K volt, és hiába szólt tényleg jól, ha évente csupán max 15 napot használom, akkor felesleges luxus ennyiért.
A felújított vagy ebay-s dolgokat meg ilyen termék esetnén nem preferálom, mert a fenti példából is látszik hogy a legjobb termék is lehet gyári hibás.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
válasz Ati1979 #18187 üzenetére
És az utolsó clip+ volt amit megvettem, nem tudtak az edigital-nál adni másikat helyette. Kéne valami lejátszó, de olyan ritkán van rá szükségem hogy sajnálok érte sok pénzt kiadni.
-
-
dethroner
veterán
válasz Ati1979 #18183 üzenetére
Igen, valóban elriasztott attól hogy cserét kérjek, bár a 2000 Ft-os ár nagyon baráti, annyiért talán a memóriakártya is megéri, és ha nem hibás a cucc és tudja amit gyárilag kell, akkor meg ráadásként van egy ajándék lejátszó De van pár tulajdonság ami fontos lett volna, de ez úgy vettem észre hogy alapból nincsenek benne a készülékben. Van még ez a csoda is 3800-ért, de ezek után már nem kockáztattam
-
dethroner
veterán
Tegnap a tesco-ban megláttam hogy ez 1989 Ft. Olvastam már hogy nem valami híresen jó termék, de gondoltam hogy a konyhában egy pici hanszórópárral jó lesz, plusz ennyiért a bolondnak is megéri. Leírom a tapasztalataim. Nagyon kemény, rideg anyag az egész, a gombok nagyon keményen járnak, hangosan kopognak. Nincs billentyűzár, és a 4 GB memória az nem beépített, hanem egy micro sd kártya van benne. Az egyetlen jó pont a kijelző. Felbontásához képest meglepően jó, olvasható, rengeteg információt megjelenít. De ez volt az egyetlen ami pozitív. Minden induláskor a legelső számtól kezd, és szerencsére valami gyártási hibás termék volt, a menü nem működött. Főmenüből bármilyen almenüben belépve a másodperc tizedrésze alatt dobott vissza a főmenübe, így se nyelv, óra, kijelző, és semmi más beállítás nem működött. Hangerő szabályozás meg kész vicc, nincs direkt gomb, egy kurzort lefelé nyomni, majd utána az előre-hátra gombbal változtatni. És minden kurzorlenyomáskor megállította a zenét. Gondolom ezek főleg gyártási hibák, a többség mentes ezektől a hibáktól, de a hiányosságai akkor is elriasztottak attól hogy cserét kérjek. Levásároltam és örültem hogy szart fogtam ki
-
dethroner
veterán
-
dethroner
veterán
Valaki megtudná mondani hogy az aréna plázában lévő media marktban lehet-e venni clip+ vagy clip zip lejátszót?
kösziA hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
Eddig tartott a clip+. Pénteken vettem, már a hétvégén volt néhány érthetetlen kikapcsolása, de azt gondoltam egy firmware frissítés majd helyrerakja. Nem rakta. Olyannyira nem, hogy ha aktiválom a zárat, akkor kb fél percenként kikapcsol. Néha vissza is kapcsol szinte azonnal és folytatja a lejátszást, máskor csak a resetelés használ, de az is csak sokadik próbálkozásra. Szerencsére az extreme digitálnál visszaveszik mert 3 napon jeleztem a hibát, rossz hír viszont hogy kifutott a termék, már nem tudnak rendelni.
Hogyan tovább, mit érdemes venni ezen az áron?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
válasz Zoli133 #17849 üzenetére
Mivel lövésem sincs mi a DAC, inkább feladom
Én az összes lejátszómon, hifi-n, tv-n stb egy szép V betűt alakítottam ki az equalizeren, és így tetszik legjobban a hangjaA hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
válasz Zoli133 #17844 üzenetére
Egy nem túl drága de számomra nagyon kellemesen megszólaló maxell metallics agybadugóst használok.
Akkor az alapoktól kezdjük, mi is a szoftveres és mi a hardveres EQ?
Én vagyok hülye vagy süket esetleg ha jobbnak, erőteljesebbnek érzem a saját beállításaim mint a normál hangképet?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
válasz Zoli133 #17838 üzenetére
Nekem a normál hangkép nagyon vékonynak tűnik, viszont ha magamnak tolok bele bőven basszust és magasat, akkor egész korrekt Miért dicséri mindenki a normál beállítást és intenek óva attól hogy változtassunk rajta?
-
dethroner
veterán
-
dethroner
veterán
Igen, azzal frissítettem. De tényleg nincs mit törölni, csak én naiv azt hittem hogy kell, de tényleg nem kell
(#17826) FireKeeper Nincs semmi baj a tag-ekkel, csupán nem vettem figyelembe hogy az usb módnak 3 lehetősége van. És ha zz autodetect vagy mtp lehetőséggel teszem fel rá a zenéket, akkor nem írja az előadó+albumcímet, és akkor nem lehet normálisan mappástól törölni, csak fájlonként és végül a mappát. De ha az usb msc-re van állítva akkor minden ok, lehet egyből törölni és van vannak id3 tag-ek is
De hogy ez miért ennyire zavaros, a franc sem érti.[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
Valaki írjon használható ötletet, mert kivágom most már ezt a sz@rt
mp3-as zenéim az advanced wma programmal szoktam készíteni, id3 tag előadó, albumcím normálisan beírva. Egy ósdi tesco-s mp3 lejátszó hibátlanul felismeri és ki is írja ezeket az infókat, ahogy a gépemen lévő lejátszó programok is. De ez a sandisk ez nem, ez látja a szám címét és kész, album és előadó az ismeretlen. Bármit teszek fel, amit én magam készítettem nem látja, de egy torrentről lejött albumnál mindent jól kiír. Miért?
Másik. A zenéim cd-re kiírva találhatóak, és eddig nem vettem észre, de valószínűleg az összes írásvédettként van megírva. Eddig ezzel nem volt gondom, a már említett tesco-s lejátszóról és a vinyómról is tetszés szerint bármikor tudtam törölni, de erről nem, azt írja szüntessem meg az írásvédettséget, de lehetőséget nem ad rá, max rejtetté tudnám tenni, de annak nem sok értelme lenne. Ti akik ismeritek már ezt a lejátszót segítsetek hogy ne sírjam vissza a régi jó panasonic discmanemA hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
Firmware frissítés után a lejátszó gyökérkönyvtárába tett firmware fájlt ki lehet törölni?
-
dethroner
veterán
válasz FireKeeper #17817 üzenetére
Miben nagyobb a beállítási szabadság? Írnál konkrét dolgokat is?
-
dethroner
veterán
válasz FireKeeper #17815 üzenetére
Új a készülék. Firmware frissítést most csináltam, kíváncsi vagyok ér-e valamit. Az egészben az a fura, hogy ha a készülék usb beállításaiban auto detect van beállítva, akkor ugrik fel ez az ablak:
Firmware frissítéskor a sansa upsater nem talált frissítést, így a manuális módszert választottam, usb mód msc. Így nem bukkan fel az az ablak. Szimpatikusabb is így Ebben a módban áthelyezett albumokat már előadóját és címét is látja. Az írásvédett mappák törlését megoldottam egy formázással, remélem többé nem lesz ilyen.
Ennek a rockbox csodának mi a jósága?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
Pénteken vettem egy clip+t, de tapasztalok néhány nagyon nem tetsző dolgot, ha tudtok segítsetek légyszi!
1: Már az első használat alatt is minden ok nélkül kikapcsolt egyszer, de akkor még könnyen be tudtam kapcsolni.
2: Aztán ma délután ismét minden ok nélkül kikapcsolt, de akkor már sokadik próbálkozásra tudtam csak bekapcsolni.
3: Néhány óra múlva lemerült az aksi. Amikor hazajöttem rögtön gépre dugtam, felbukkant egy vezérlőpult ikon, ami jelezte az eszközt, meg hogy 11% az akis szint.
4a mindegy, gondoltam amíg töltődik frissítem a zenéket rajta. Igen ám, de van néhány mappa és benne fájl, amit nem hajlandó törölni, azt írja szüntessem meg az írásvédettséget, holott én semmi ilyet nem állítottam be neki. Ja, itt jegyzem meg a készülék semmi mappát nem lát. Az összes zeném előadó és albumcím szerint van mp3-ba konvertálva, TAG infók is mindenhol beírva, mégis lejátszáskor csak a dalok tömegét látja, előadó és albumcímhez is azt írja unknow Mediaplayer és winamp is kiírja pedig.
5: Végzett a töltéssel a kijelzőn lévő elem ikon már nem jelzett töltést, lehúztam és az info-ban is azt írja 100% a töltési szint. Visszadugom a pc-re, és a felbukkanó ablak szerint az aksi szint kritikusan alacsony, 0%-
Én vagyok a hülye, vagy hibás a készülék?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
Új clip+ első töltése mennyire fontos? Mert most van benne némi áram, a kijelző szerint kb 90%-ra saccolom. Most kb 1 órát tudom tölteni és utána mennék itthonról el és vinni szeretném Ezt az aksit is formázni kell, vagy mindegy neki?
-
dethroner
veterán
válasz FireKeeper #17750 üzenetére
Köszi, de ezzel a felújított dologgal kapcsolatban van két fenntartásom.
1: a hirdetéséhez csupa pozitív hozzászólás van, de tudjuk hogy olyan nincs mindig mindenki elégedett. Szóval szerintem a negatív hozzászólásokat moderálták
2: nem szimpatikus a 3 hónap garancia sem, ha zsír új és gyárilag tökéletes, akkor miért nem vállal rá legalább 1 évet? Inkább drágábban, de legyen az 2 év gari.
És a kijelző minőség nem nagyon játszik nálam, hallgatni akarom és nem nézegetni Lehessen követni mikor mit játszik,de a többi kijelzős extrát meghagynám annak aki néhány colos képernyőn akar videót nézni.[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Sajnos a több mint 10 éve hűségesen szolgála Panasonic mp3 discman-em cserére szorul és ezt a clip+ "dolgot" olvasom hogy sokan ajánljátok. Viszonylag ritkán van szükségem rá, de akkor fél napos és 500km-es vonatút amit tudnia kell.Tényleg bírja az akku a 15 órás lejátszást? Extrem digitálnál most lehet venni 13 ezerért 4 gigásat. Kérdésem az volna hogy ezért az árért ez a legjobb vétel, a vele hasonló árú nevesebb gyártók(pl sony, philips) termékei nem rúgnak labdába? Rock és metál zenét hallgatok maxell metallics fülessel.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN900DT) 215CM NEO-QLED 8K 144HZ 2024 CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE77S95CAT) 195CM 4K SMART OLED ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN90CAT) 190CM NEO Q-LED SMART 2024 PRÉMIUM ! !
- SAMSUNG (QE75QN800DTXXH) 190CM 8K NEO QLED 2024 MODEL! AKCIÓ!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest