Hirdetés
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz
Cs1csó
üzenetére
A szöveg doboz felett (mobil nézetben a jobb felén) van egy link a váltáshoz. "Váltás a régi szerkesztőre" szerepel, akkor az újat használod.
Inkább az a kérdés hogy miért frissül az oldal magától, elfogy a memória? PC-n ilyet nem tapasztaltam. Mobilon előfordult ilyen oldal újratöltés.
-
5leteseN
őstag
Az Androidos google Play-es Firefoxot a "MI Költöztető" jelszó, cache, könyvjelzők, "minden-nélkül", kb "üresen" rakta át.A hivatalos, Firefox-szerveren/-csatornákon zajló klónozás nem szimpi.
Van megoldás/Hogyan?
-
Cs1csó
titán
Helló, lehet azzal kezdeni valamit hogy pl. a Prohardver fórumon elkezdek írni egy hozzászólást majd nyitok egy új oldalt ahol keresgélek plusz információért stb. majd visszalépek arra az oldalra ahol a PH hozzáazólásom még szerkesztés alatt áll ekkor néha frissíti az oldalt és huss, eltűnik augye amit írtam addig.
Ezzel lehet tenni valamit? -
IT user
tag
válasz
elpescador
üzenetére
Én átköltöztettem a kedvenceket a Raindrop.io-ra. Van Firefox plugin, asztali alkalmazás, weboldal, Android app és ingyenes.
-
elpescador
kezdő
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszi, akkor hátha még jön valami ötlet.
-
válasz
elpescador
üzenetére
Én nem állítottam, hogy nincs jobb, és bár én tényleg nem tudok mást, de legalább már tudjuk, hogy mi a plusz elvárás a gyári megoldáshoz képest. Hátha majd valaki tud ilyet.
-
elpescador
kezdő
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Jó lenne, de pl. a keresője a könyvtár neveket nem találja meg és ez olyan alap lenne amit használnék.
De, ha nincs jobb ... vagy legalább valami olyan, ami az általam létrehozott könyvtárak neveit a keresője megtalálja. -
válasz
elpescador
üzenetére
Szia!
A CTRL+SHIFT+O miért nem jó? Van benne kereső és rendezni is lehet.
-
elpescador
kezdő
Sziasztok!
Tudnátok valami kiegészítőt vagy jó módszert ajánlani a könyvjelzőkben való keresésre, könyvjelzők rendszerezésére?
(Firefox: 147.0.1 (64 bites)) -
draco31
veterán
válasz
ledgeri
üzenetére
Ez nekem 7 éves használat volt, összegyűlt már sok adat az FF-ben, ezért nyomtam syc-et, de jól döntöttem, mindenre emlékezik.
Ublock origin-t használtam, később már eszembe jutott. Szóval lassan minden olyan mint korábban volt, csak kicsit gyorsabban történnek a dolgok.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
draco31
üzenetére
Én nem syncelek, de képet csinálok a kiegészítők listájáról... utóbbit ajánlom legközelebbre, előbbi csak nem ad nekem annyit, hogy újra kezdjem.
Reklámblokkolásra: ublock origin, vagy jó filterezéssel, vagy esetleg hard mode-on (minden ami harmadik feles elsőnek blokkolva), de mind a két esetben hozzáértéssel, átolvasva a wiki-jét, hogy megértsd, átlásd a potenciálját!
-
draco31
veterán
Hello!
Újratelepítettem a laptopom, előtte bejelentkeztem FF fiókba.
Könyvjelzők, jelszavak, ilyesmik meg is vannak, de a gyakran látogatott lapok rész az kuka lett. Azt nem menti ilyenkor? -
Pár napja, ha google keresőben rákattintok egy képre akkor
Átirányítási figyelmeztetés
Az oldal, amelyen tartózkodott, a(z) https://www.xyz webcímre próbálja átirányítani a böngészőjét.
Ha nem kívánja megnyitni az oldalt, visszatérhet az előző oldalra.
Firefox-ban, Ublock origin-ben vagy a keresőben kell valamit ki vagy bekapcsolni hogy csak simán töltsön be az az oldal?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Renben, renben..., csak annyira, hogy konkrét, pár általános szavas keresést illesztesz be neki, mint direkt megoldási javaslat a kérdésére.
Bár még mindig jobb mint a megkérdeztem *tetszőleges-*AI-t és azt mondta -kezdetű hsz-ek! -
-
ledgeri
nagyúr
+1 a yt-dlp-re! Nálam s megy, frissítgetve elvagyok vele, bár windows, ha ez bármit bárhol befolyásol! ...s még twitchról is szedtem már le vod-ot vele csak üriási méretű lett a fáj!
A pl direktben plugin kell-re más a legjobb válasz, mint a "kéne egy bármi, ami mecsinálja, hogy elérjem a célom". Csakis ezért kérdeztem!

(pl mobilos FF-ba is rakhatóak pluginok... mondjuk nem zárnám ki, hogy van yt-dlp is...) -
ledgeri
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Az meg akkor a másik, hogy reklám,
és már kb potenciális vírusforrás
az első pár talátnak álcázott valami
.
A harmadik, meg hogy akkor ilyesmik-re konkrét ez/ezeket-et írni, meg ehh... -
Joshi
titán
Üdv. Meg tudná valaki mondani, hogy hol találom azt a beállítást, ahol a torrentfájl letöltésekor a társítás mellett ne mentse le a C meghajtó Letöltés mappájába a torrent fájlt? Nekem elég ha csak megnyitja a torrentklienst, de maga a fájl az nem kell a Letöltés mappába. Előre is köszi a segítséget.
-
sonar
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Pontosan ezeken mentem én is végig. De már jó pár éve nem töltöttem le. Dde most jött az igény, hogy pár karácsonyi fellépést archiválni kéne, illetve TV-n mutogatni rokonoknál.
Ezek a külső oldalas linkek is néha elég "bizarrak", hogy úgy fogalmazzak.
De részemről a probléma megoldva. yt-dlp-vel kényelmesen le tudtam szedni amire szükség volt. -
5leteseN
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
A Koi-féle egy-gombos Yt-letöltő Kiegészítő sajnos már nem!

Gyanítom a végén és az ütődnál feltűnt hirdetés-hegyekből, hogy volt/lett az a pénz, amiért eladta (az azóta be/le is fagyasztott) Kiegészítőt/szolgáltatást.
Kár érte!Évekig használtam a csendben meglapuló, de nagyon jó (és adatgyűjtés nélküli !!!
) letöltő "izét".R.I.P.
-
Szubjektív vélemény, de én régebben ahány ilyen kiegészítőt próbáltam, mindegyik okád... izé, förtelmes külsőt adott a YT-nak, szörnyen igénytelen, hatalmas, és/vagy rikító színű letöltő gombokat odahányva a lejátszóablak alá. Arról meg már nem is beszélve, hogy idővel ezek a pluginek mind működésképtelenek lettek, amiben gondolom komoly része volt a Google-nek. Persze lehet próbálkozni, de a magam részéről azt gondolom, hogy néha-néha amikor az ember letöltene egy ilyen videót, egyszerűbb keresni egy külső oldalt, és bedobni oda a linket, azok legalább többnyire működnek.
-
sonar
addikt
válasz
ledgeri
üzenetére
Nézd, mivel Firefox topicban vagyunk értelem szerűen elsődlegesen böngészőből akartam volna megoldani.
Régen ezek mentek pikk-pakk.
googlizni én is tudok (sőt még chatgpt-zni is), de az érdekelt volna, hogy van-e személyes tapasztalat a témában.De mindegyis, jelenleg yt-dlp -t próbálgatom. Úgy néz ki amire kell azt tudja
-
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Úgy írod az "ezek"-et, minha a google arról lenne híres, hogy két ugyanazon szavas keresés biztos, hogy ugyanazt a találat-pakkot dobná ki ki mindenkinek, előzményektől, fióktól függetlenül, és így biztos lenne, hogy ő ugyanazt látja, amit te is láttál, miélőtt linkelted!
#70218 sonar Kell, hogy plugin legyen?
-
Ezek működnek Linux alatt is.
-
sonar
addikt
Sziasztok,
Asztali verzióhoz van-e most vmi ajánlott plugin FB és YT videók letöltéséhez?
-
DS39
nagyúr
válasz
makoss
üzenetére
random betűszám az eleje a mappáknak.
az ha új rendszeren friss telepítést csinálsz, azok mások lesznek.
DE azt úgy kell hagyni, és csak a tartalmát kell felülírni.A kettő közül a "-release" végű lesz az, a módosítás dátuma is mai.
(a másik mappát is kimentheted ettől függetlenül, mert valószínűleg a mérete elenyésző lesz, csak a telepítéskor létrehozott alap profil lehet az) -
makoss
veterán
Üdv!
Windows 10 Pro-ról win 11 Pro-ra váltás miatt 146.0.1 (64 bites) firefoxom költöztetném, és az lenne a kérdésem, hogy az összes könyvjelzőt, kiegészítőt, jelszavakat, minden beállítást, hogyan lehetne átvinni frissen telepített firefoxba?
-
Ciccuka
veterán
Firefox Mobil App-ban hogy lehet beállítani, hogy több indítóikon legyen a 16-nál?
Be lehet azt állítani, hogy az összes indítóikon szerepeljen a kezdőképernyőn (alapból csak 8 van)?
Beállítások - Kezdőlap - Háttérképek itt lehet állítani valami jobb képet (mert nem valami nagy a választék és az se túl szép)?
Asztali változaton a Könyvjelző eszköztár elemeibe meg lehet oldani, hogy több is beleférjen (csak ikonok vannak szöveg nélkül, de így se fér el elég, 2-sort meg nem akarok)?
-
DS39
nagyúr
Az normális hogy az androidos Firefox esetén nem kérdez vissza hogy biztosan akarod-e törölni a kiegészítőt?
Véletlen rányomsz, és huss...Úgy értem, hogy ez eddig is ilyen volt, vagy ez az aktuális verzió bugja?
-
devil-k
nagyúr
Skacok!
Egy jó pár hete ezt csinálja a Firefox, elég sok oldalnál. Nem tudok rájönni, mi baja. Friss telepítésnél is, vagy update után stb. Érdekes, hogy privát fülről nem... Hiába töröltem egy a cache-t, sütiket... visszatér a jelenség. Más találkozott már vele?
-
ledgeri
nagyúr
https://www.firefox.com/en-US/firefox/146.0/releasenotes
Itt az elsõ, az nem-w10 verziókban benne van? -
vlevi
nagyúr
válasz
ledgeri
üzenetére
Nnna, megoldódott a relytély

Nem a böngészővel van gond, hanem azzal, hogy a feedly (rss hírolvasó) nem tudja jól megnyitni a linket. Amikor a feedly-ből nyitok meg egy prog.hu linket, akkor rögtön prog.hu/badrowser a megosztott link.
Akkor is ez a link, ha PC-n, Win11 alatt próbálom megnyitni.
De Feedly appon belül megnyitva már jó. Persze, hogy jó, mert a droid webview nyitja meg a linket.
Ha pedig a prog.hu-ra megyek, és ott keresem ki a hírt, akkor is jó az oldal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Gaming notebook topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steam topic
- Motoros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Trollok komolyan
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8G I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911