- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Íme az új Android Auto!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz IT user #66273 üzenetére
Szia! Lehet abban van hiba. Ezért kerestem a kiegészítők között. Amit találtam azt meg sehogy nem tudom előcsalogatni. Olyan kellene ami nem takarja el a fél kijelzőt és tudom pozicionálni. Az ha a winben van és nálad működik nekem még mindig nem segít!
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
svgyula
addikt
válasz IT user #66264 üzenetére
Ok srácok! Idáig eljutottam előtte is csak éppen nem működik! Vagy inkább nem marad fent. Az a rövid felugrás amit látok viszont azt is eredményezi, hogy összenyomja a firefox méretét. Tehát az a rész használhatatlan! Ha véletlenül 100-ól 1x ott marad akkor pedig semmit nem csinál tehát hiába kattogtatom az egérrel nem viszi át az éppen megnyitott részre..........
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
-szabi-
addikt
válasz IT user #64151 üzenetére
Hi
Kicsit régi kérdés de pont ma futottam bele.
A keresés és a címsáv szétválasztásához ki kell kapcsolni a keresési funkciót az Awesomebar részére átadó funkciót.
"about:config" => "browser.newtabpage.activity-stream.improvesearch.handoffToAwesomebar".
Persze lehet azóta megtaláltad vagy esetleg megszoktad.üdv
szabi[ Szerkesztve ]
-
sympatex
csendes tag
válasz IT user #64163 üzenetére
Ez, hogy új lap nyitásakor a képernyő közpén található keresőmezőben megkezdett kereséskor az első billentyű lenyomása után a kurzor felugrik a címsorba, nálam is most, a 89-es verziónál jelentkezett először. Viszont az tény, hogy mások gépén már korábban is megfigyeltem, csak akkor azt hittem, hogy náluk valamilyen speciális beállítás okozza, és örültem hogy nálam nem ugrál. Erre most tessék, megkaptuk kérés nélkül
Tényleg nincs erre valamilyen about:config vagy bármilyen egyéb beállítás, hogy a gépelés kezdetekor maradjon ott középen a kurzor, a "Web search box" (vagy bárminek is hívják) input mezőjében? -
Daemos
tag
válasz IT user #62244 üzenetére
Köszönöm segítséged de nekem ott nem hozza fel mint lehetőség mivel nicns telepítve az Adobe Reader...
csicso82: Köszi neked is, ezt a beállítást elértem eddig is.
Nekem az a problémám ha a levelezésbe nyitom meg a file-tFirefoxon keresztül és a fájl fekvő formába van akkor is a nyomtatáskor állóba nyomtattja.(windows nyomtatási abalakot hoz és az szerintem buta hogy magától beállítsa hogy fekvő vagy álló) Munkámból adodóan sok file-t nyitok meg és nem szeretném állandóan + kattingatással manuálisan beállítgatni hogy miként nyomtassa. Azért írtam hogy chrome-ba alapból más nyomtatási ablakot hoz be ahol ő már kezeli hogy fekvőként vagy állóként nyomtassa.
Próbálkozom még hátha valahogy meg lehet csinálni.
-
brd
nagyúr
válasz IT user #62169 üzenetére
Hát, én erről azt gondolom, aki ezt figyeli, annak azért mindegy, mert tudja, mit kell nézni, aki meg nem figyeli annak meg azért...
vlevi: Csak írtam valamit, hogy afelett talán már mindegy. Egyébként ez nálam így néz(ne) ki (kattintani kell rájuk, mert ez az átméretezett képük, amitől rosszabb lesz):
Sötétítés nélkül meg így:[ Szerkesztve ]
The only real valuable thing is intuition.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Villanyszerelés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest